προφανώς έχει στα χερια του την προκήρυξη και τα περσινά μόρια!anna.nikos έγραψε:που ξερεις ακριβως ποσα ατομα επαιρναν; Με βεβαιωση σπουδων ποσα;takis2 έγραψε: Λοιπον χαμελεων, περυσι επαιρνα 168 ατομα με γραμματικες γνωσεις''αποφοτοι τουλαχιστο ΤΕΕ β κυκλουη απολυτηριος τιτλος ολων των τυπων λυκειου''. Οι βαθμολογιες ηταν1020 ο πρωτος και 456 ο τελευταιος.
Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
Ναι βρε παιδια. Κρατησα τις Περσινες βαθμολογιες. Οποιος θελει μπορω να του πω για ολες τις ειδικοτητες. Δυστυχως ομως δε τα εχω σε ηλεκτρονικη μορφη γιατι ειχε πιασει ιο μεσα στο καλοκαιρι και ευτυχως τα ειχα σε εκτυπωσεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 63
Να σου υπενθυμισω καλη μου οτι μπορεις να βρεις τα μορια στα θεμα"μορια ανα ειδικοτητα" αλλα για τη δικη σου ειδικοτητα δεν εχει, ισως να ειναι περιπου οπως κ των αλλων διαβιαστων απο οπλο-σωμα αλλα κ παλι δεν ειναικατι σιγουρο διοτι δεν υπαρχει συνεντευξη αλλα κ ειναι αναλογα των προσοντων που προσκομισε ο καθε υποψηφιος για αυτη την ειδικοτηταanna.nikos έγραψε:που ξερεις ακριβως ποσα ατομα επαιρναν; Με βεβαιωση σπουδων ποσα;takis2 έγραψε: Λοιπον χαμελεων, περυσι επαιρνα 168 ατομα με γραμματικες γνωσεις''αποφοτοι τουλαχιστο ΤΕΕ β κυκλουη απολυτηριος τιτλος ολων των τυπων λυκειου''. Οι βαθμολογιες ηταν1020 ο πρωτος και 456 ο τελευταιος.
Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 69
ναι ξερω οτι ειναι αναλογα τα προσοντα, γι'αυτο λεω που ξερει πχ ποσα ατομα μπηκαν με απολυτηριο β τεεilly έγραψε:Να σου υπενθυμισω καλη μου οτι μπορεις να βρεις τα μορια στα θεμα"μορια ανα ειδικοτητα" αλλα για τη δικη σου ειδικοτητα δεν εχει, ισως να ειναι περιπου οπως κ των αλλων διαβιαστων απο οπλο-σωμα αλλα κ παλι δεν ειναικατι σιγουρο διοτι δεν υπαρχει συνεντευξη αλλα κ ειναι αναλογα των προσοντων που προσκομισε ο καθε υποψηφιος για αυτη την ειδικοτηταanna.nikos έγραψε:που ξερεις ακριβως ποσα ατομα επαιρναν; Με βεβαιωση σπουδων ποσα;takis2 έγραψε: Λοιπον χαμελεων, περυσι επαιρνα 168 ατομα με γραμματικες γνωσεις''αποφοτοι τουλαχιστο ΤΕΕ β κυκλουη απολυτηριος τιτλος ολων των τυπων λυκειου''. Οι βαθμολογιες ηταν1020 ο πρωτος και 456 ο τελευταιος.
-
- Συνταγματάρχης
Επειδη νομιζω μεσα η προκυρηξη δεν λεει ποσα μορια παιρνουν οι πολυτεκνοι. Γνωριζει κανεις ποσα παιρνουν;
Το λεει Αννουλα.100 μορια παιρνετε
-
- Συνταγματάρχης
δεν ειναι για μενα, απο περιεργεια ρωταω. Πολλα παντωςtakis2 έγραψε: Το λεει Αννουλα.100 μορια παιρνετε
-
- Συνταγματάρχης
gary γιατι δεν ξερεις τα μορια σου;
Ποις δε ξερει τα μορια του; Ας πει τι χαρτια εσετιλε και θα του απαντησουμε απο εδω
Θελω να μαθω εαν γινετε μ πια κριτιρια θα μοριοδωτηθουμαι εαν ισχιει ο διαγωνισμος του ασεπ τορα που κοπηκε η συνεντευξη ευχαριστω.
Σάββα ο διαγωνισμός δεν Μπηκε κ δεν θα κριθούμε με μόρια απο τον ΑΣΕΠ. Προς το παρον δεν θα υπάρχουν τα μόρια της συνέντευξης, αλλα μόνο τα μόρια απο τα χαρτια μας.
Ωραια. Ευχαριστω.
Ναι ΙΛΛΙ μου τωρα που θα ξερουμε οτι εχουμε στανταρ μόρια, θα ειμαστε Υποψιασμενοι κ θα κάνουμε καλυτερες κινησεις.
-
- Συνταγματάρχης
Ρε παιδια να ρωτησω κατι; Αν καποιος εχει στειλει για στρατο ξηρας τεε β κυκλου αντι 210 μορια τα μορια θα γινονται πχ 19.000 (αν πχ εχει καποιος 19 βαθμο απολυτηριο); Με λιγα λογια θα μετραει και στο τεε ο βαθμος; Αυτο μου το ειπαν δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 63
ναι αν το πανε σαν το συστημα του ασεπ που για απλυτηριο λυκειου ή τεε σου δινει μορια ο βαθμος του πτυχιου επι 10 που ειναι συνηθως ο συντελεστης οποτε θα μετραει ο βαθμος του απολυτηριου... Πραγμα που ειναι πολυ ακυρο και αδικο διοτι ξερουμε πολυ καλα οτι στο τεε ολοι αποφοιτουν με μαργαριταρια και οι αλλοι απο ενιαιο λυκειο που υπαγονται στον θεσμο των πανελληνιων ειναι πιο δυσκολο σχολειο οποτε ο συντελεστης θα επρεπε να ειναι διαφορετικος για τεε κ αλλος για ενιαιο λυκειο...anna.nikos έγραψε:Ρε παιδια να ρωτησω κατι; Αν καποιος εχει στειλει για στρατο ξηρας τεε β κυκλου αντι 210 μορια τα μορια θα γινονται πχ 19.000 (αν πχ εχει καποιος 19 βαθμο απολυτηριο) ; Με λιγα λογια θα μετραει και στο τεε ο βαθμος; Αυτο μου το ειπαν δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου.
Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης