Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Καμία ενημέρωση για ΔΕ πότε θα καλέσουν ;
Όλα τα ερωτήματα που κάνετε έχουν απαντηθεί, αρκεί να ψάξετε λίγο πιο πριν.
Έχουν αρχίσει και παίρνουν τηλ για ενστάσεις δε. Από μέρα σε μέρα θα βγούνε
Οι ενστασεις απαντωνται εγγραφως. Ουτε τα βασικα δεν ξερετε.
Καθυστερημενε, δεν υπαρχει τηλεφωνικη απαντηση σε ενσταση. Τα λογια ειναι ΚΛΑΝΙΕΣ. ΑΕΡΑΣ. Οι ενστασεις απαντωνται ΓΡΑΠΤΩΣ στον ενδιαφερομενο, για να μπορει, εφοσον δεν καλυφθει, να κινηθει δικαστικα. Εισαι τερμα στοκος.
Εγώ το ξέρω εσύ έγραψες ότι αρχίζουν και παίρνουν τηλ. Αλλά τι να συνεχίσω να σου εξηγώ φαίνεται ότι έχεις οριζόντιο εγκεφαλογράφημα. Έλα καλό σου βραδυ
Ναι, εγω το εγραψα και απανταω στον εαυτο μου.IQ ραδικιου. Ελα, τον πουλο.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Τελικά ήρθε ειδοποίηση σε κανέναν που έκανε ένσταση ή όχι;
Εγώ έκανα ένσταση αλλά απάντηση έως και τώρα δεν είχα, η κατάσταση της ένστασης μου ειναι: ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ.Dekaneas2105 έγραψε: Πέμ Φεβ 01, 2024 7:23 pm Τελικά ήρθε ειδοποίηση σε κανέναν που έκανε ένσταση ή όχι;
σημειώνω... Οτι δεν εκανα ένσταση για ξένη γλώσσα εγώ...
@DYK γνωρίζεις για τα όρια μυωπίας; Μέχρι πόσο μυωπία μπορεί να έχει κάθε μάτι, και συνολικά πόσο ;
Παιδια λυπαμαι που σας το λεω αλλα εχουμε πολυ δρομο ακομα για ΔΕ πρωτα θα τελειωσουν με ΤΕ και ΠΕ και μετα...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 16
Πάντως πρώτη φορά ακούω να ειδοποιούν τηλεφωνηκα για της ενστάσεις τα έχουμε ακούσω όλα με την παραπληροφορήσει πλέον
'Εχω κάνει προσωπικά 2 φορές ένσταση στο ΑΣΕΠ για ΣΟΧ ΑΣΕΠ θέσεις στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν (οι θέσεις αφορούσαν 2 διαφορετικά υπουργεία), την μία δικαιώθηκα την αλλη όχι το κοινό σημείο των 2 ειναι ότι δέχτηκα απάντηση στο email χωρίς κανένα τηλέφωνο και το email περιείχε ένα μεγάλο κείμενο που αναλυτικά περιέγραφε γιατί έχω δίκιο ή άδικο κατά την άποψη τους.Panagouleassssss94 έγραψε: Παρ Φεβ 02, 2024 8:41 am Πάντως πρώτη φορά ακούω να ειδοποιούν τηλεφωνηκα για της ενστάσεις τα έχουμε ακούσω όλα με την παραπληροφορήσει πλέον
*Σημειώνω... Ότι περιέγραφε μέσα οτι ζήτησαν το φάκελο της αίτησης μου απο το αρμόδιο υπουργείο για να τον ελέγξουν, τον έλεγξαν και αποφάσισαν ή να αλλάξουν τα μόρια μου ή να τα αφήσουν ίδια για τους λάγους Χ, Ψ που περιέγραφε, χοντρικά τα λέω να έχουνε μια γεύση οσοι δεν ξανα έκαναν ένσταση στο ΑΣΕΠ, ουσιαστικά θέλω να πω οτι τον έλεγχο όπως στην δικαστική αστυνομία έτσι και στις ΣΟΧ ΑΣΕΠ θέσεις του δημοσίου τον κανει το ΑΣΕΠ και όχι το υπουργείο, απο το κείμενο άλλωστε το καταλαβαίνει κάποιος αυτό ξεκάθαρα, ειναι ακριβώς η ίδια διαδικασία που γίνεται τώρα.
Μένει να δούμε την εξέλιξη των ενστάσεων σε αυτη την προκήρυξη και τυπικά...
αυτά απο προσωπική εμπειρία και όχι απο το τι άκουσα απο δεύτερους και τρίτους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες