re pate kala re έγραψε:Στην αεροπορία σου κάνανε Λάθος τα χαρτιά εκεί σε ρίξανε εκεί βάλε δικηγόρο, πάω στοίχημα ότι στο ναυτικό τα μόρια που έχεις είναι αυτά του απολυτήριού λυκείου σωστά;
Και όχι μόνο του λυκείου ...
Λύκειο 19,9 *12= 238,8
Β δίπλωμα=50
Και μόνο αυτα να έβαζα θα είχα σύνολο 288,8 άρα Θα έμπαινα γιατί ένας είχε 260 Αρμενιστής
ΟΒΑ17 έγραψε:Ναυτικό όλους τους κάλεσαν; Δεν έχω δει ακόμα κάποιον απορριπτέο, ούτε εδώ, ούτε γνωστό
δε τους κάλεσαν όλους παιδιά αυτό εξαρχής δεν έπαιζε σαν σενάριο! Ένα απλό παράδειγμα, μια ειδικότητα παίρνει 2 άτομα πχ ΧΑΜ/Ο γιατί να πάνε για ΠΚΕ 50 άτομα που μπορεί να δήλωσαν;Πάντως δε πήγαν όλοι έχω 2 γνωστούς μείναν εκτός
GreekGod έγραψε:Με κάλεσαν στις 8/9 για πκε που πέφτει Πέμπτη. Εφόσον διαρκέσουν τέσσερις μέρες οι πκε θα γίνουν Πέμπτη, Παρασκευή και μετά Δευτέρα και Τρίτη σωστά;
GreekGod έγραψε:Με κάλεσαν στις 8/9 για πκε που πέφτει Πέμπτη. Εφόσον διαρκέσουν τέσσερις μέρες οι πκε θα γίνουν Πέμπτη, Παρασκευή και μετά Δευτέρα και Τρίτη σωστά;
Ακριβώς γιατί Σ/Κ είναι νεκρά τα παντα, εκτός κι αν θέλουν να την τρέξουν κ τα έχουν ανοιχτά και Σ/Κ.
Nikoseuamcs έγραψε:Και όχι μόνο του λυκείου ... Λύκειο 19,9 *12= 238,8
Β δίπλωμα=50
Και μόνο αυτα να έβαζα θα είχα σύνολο 288,8 άρα Θα έμπαινα γιατί ένας είχε 260 Αρμενιστής
Και ξαναλεω πέρασε για ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ και οχι Αρμενιστης... Οσο για τα ΤΕΦΦΑΑ δεν νομιζω να τα ζητούσαν πουθενά τζάμπα το εβαλες
Πραγματικά δεν λέει αυτό που λες, δε βγάζει νόημα αλλά τεσπά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ... Θα ετοιμαστώ για του χρόνου και θα πάω αεροπορία που ζητάνε τα χαρτιά μου... Φέτος είχα την τύχη να με απορρίψουν από αεροπορία για βλακείες
Nikoseuamcs έγραψε:Και όχι μόνο του λυκείου ... Λύκειο 19,9 *12= 238,8
Β δίπλωμα=50
Και ξαναλεω πέρασε για ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ και οχι Αρμενιστης... Οσο για τα ΤΕΦΦΑΑ δεν νομιζω να τα ζητούσαν πουθενά τζάμπα το εβαλες
Πραγματικά δεν λέει αυτό που λες, δε βγάζει νόημα αλλά τεσπά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ... Θα ετοιμαστώ για του χρόνου και θα πάω αεροπορία που ζητάνε τα χαρτιά μου... Φέτος είχα την τύχη να με απορρίψουν από αεροπορία για βλακείες