gpeppas941994 έγραψε:Πατριώτη δεν σημαίνει πως επειδή έχεις περισσότερα μόρια από κάποιους είσαι και καλύτερος τους. Δες τους ειδικούς φρουρούς που είχαν πολλά μόρια όσοι μπήκανε και κάνουν την μια γκάφα μετά την άλλη.
Μικρέ Πέππα, έχεις δίκιο, είναι θέμα ηθικής. Όπως της γιώτας Την βλακεία μερικών την πληρώνουν αρκετοί. Θέλει ηθικά άτομα σαν την γιώτα το σώμα. Έλα που θέλει να χεις και μόρια όμως... Τι να κάνουμε. Άτυχοι άνθρωποι ...
Για αυτό γέμισε η αστυνομία με γιωταδες
Μικρέ πέππα. Μπιμπελο, κουβά και ύπνο, αύριο έχει σχολείο !
gpeppas941994 έγραψε:Πατριώτη δεν σημαίνει πως επειδή έχεις περισσότερα μόρια από κάποιους είσαι και καλύτερος τους. Δες τους ειδικούς φρουρούς που είχαν πολλά μόρια όσοι μπήκανε και κάνουν την μια γκάφα μετά την άλλη.
Μικρέ Πέππα, έχεις δίκιο, είναι θέμα ηθικής. Όπως της γιώτας Την βλακεία μερικών την πληρώνουν αρκετοί. Θέλει ηθικά άτομα σαν την γιώτα το σώμα. Έλα που θέλει να χεις και μόρια όμως... Τι να κάνουμε. Άτυχοι άνθρωποι ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΠΠΑ ΛΕΕΙ
Αστείο. Γελάσαμε
Εμενα μου αρεσε ρε φιλαρακι, κακο ειναι; Γελα κι εσυ!
Ωραία, κάτσε άραξε, κάνε υπομονή γιατί ούτε η ηθική σου φτάνει. Πλέον η ελ. Ας έχει άτομα με γνώσεις. Με πτυχία, με με με με και αυτό φαίνεται από τα μόρια. Με 2000 μόρια λυπάμαι, η ηθική σου δεν αρκεί. Τώρα μπορείς να πας για ύπνο γιώτα.
Μεγάλε Πατριώτη σε λίγο θα πάω για ύπνο γιατί δουλεύω το πρωί. Δεν είναι όλη μου η ζωή μια προκήρυξη. Αλλά δεν σημαίνει πως επειδή έχεις τα μόρια θα μπεις. Γιατί μετά έχει γιατρούς και αθλήματα. Και αν δεν κοπεις στους γιατρούς σίγουρα θα κοπεις στα αθλήματα.
gpeppas941994 έγραψε:Μεγάλε Πατριώτη σε λίγο θα πάω για ύπνο γιατί δουλεύω το πρωί. Δεν είναι όλη μου η ζωή μια προκήρυξη. Αλλά δεν σημαίνει πως επειδή έχεις τα μόρια θα μπεις. Γιατί μετά έχει γιατρούς και αθλήματα. Και αν δεν κοπεις στους γιατρούς σίγουρα θα κοπεις στα αθλήματα.
Λες να πάνε στράφη τα 15 χρονια αθλητισμος ; Τι να πω... Πάντως με 2000 μόρια θα είχα ήδη κοιμηθεί.
Αστείο. Γελάσαμε
Όχι ρε φίλε δεν θα γελάσω με τις ***** του Πατριώτη που δεν ξέρει τι του γίνεται
Αστείο. Γελάσαμε
Όχι ρε φίλε δεν θα γελάσω με τις ***** του Πατριώτη που δεν ξέρει τι του γίνεται
Εγώ ξέρω τι μου γίνεται. Εσείς πιστεύετε ότι με 2000 μόρια θα είστε μέσα.