ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Θελω να ρωτησω κατι... Μου εχει ερθει το χαρτι καταταξης του στρατου για ειδικες δυναμεις υεα ενω εγω θελω δεα... Γινεται στο μεγαλο πευκο που θα παω να δηλωσω αυτο που θελω;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑ »

Παιδια γεια σας θελω να ρωτησω το εξης εφοσον λεμε οτι θελει βυσμα για να πας δοκιμος στις ειδικες δυναμεις τι βυσμα θελει Πολιτικο δηλαδη βουλευτη ή Υψιλο στρατιοτικο βυσμα και επισης αν εισαι καλως στις επιδοσεις σου οταν δωσεις Τα αθληματα για δοκιμος στις ειδικες δυναμεις υπαρχει περιπτωση να σε παρουν αξιοκρατικα να στε καλα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι, θέλει στρατιωτικό βύσμα και άν είναι δυνατόν να υπηρετεί και στην ΔΕΔ.

Επίσης όχι. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε επιλέξουν με αξιοκρατικές διαδικασίες όσο γαμάτος και άν είσαι!
kotsos_gr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από kotsos_gr »

Μου ήρθε το χαρτί. Παρουσιάζομαι στην Ν. Πέραμο ως ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις. Εάν πάρω αναβολή και σε 6 μήνες κάνω αίτηση για να υπηρετήσω, μπορώ πάλι να υπηρετίσω στις Ειδικές Δυνάμεις ως Έφεδρος Αξιωματικός; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Greek_Army »

kotsos_gr έγραψε:Μου ήρθε το χαρτί. Παρουσιάζομαι στην Ν. Πέραμο ως ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις. Εάν πάρω αναβολή και σε 6 μήνες κάνω αίτηση για να υπηρετήσω, μπορώ πάλι να υπηρετίσω στις Ειδικές Δυνάμεις ως Έφεδρος Αξιωματικός; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αν μιλάμε για αναβολή για λόγους υγείας δεν γίνεται να πας
kotsos_gr
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Αναβολή λόγω σπουδών. Σκοπός μου είναι να τελειώσω το 2 έτος στη σχολή μου και να υπηρετίσω
kotsos_gr
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Και κάτι ακόμη: Ρίψεις με αλεξίπτωτο κάνουν στις Ειδικές Δυνάμεις στη θητεία; Ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

kotsos_gr έγραψε:Και κάτι ακόμη: Ρίψεις με αλεξίπτωτο κάνουν στις Ειδικές Δυνάμεις στη θητεία; Ευχαριστώ

Αλεξίπτωτα Εκπαίδευση / Ασκήσεις

Για τις ειδικές δυνάμεις έχουμε καμιά 10αριά θέματα για εκπαίδευση ειδικότητες και για γενικές πληροφορίες ότι απορίες έχεις θα τις βρεις
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

kotsos_gr έγραψε:Αναβολή λόγω σπουδών. Σκοπός μου είναι να τελειώσω το 2 έτος στη σχολή μου και να υπηρετίσω

Τότε θα μπορέσεις. Φυσικά με το κατάλληλο βύσμα πάντα
kotsos_gr
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Εάν πάω τώρα που με στέλνουν στις Ειδικές Δυνάμεις, δεν θα χρειαστώ, όπως λες, βύσμα; Και το βύσμα που λες είναι 100% ή χρειάζεται για καλό και για κακό;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

kotsos_gr έγραψε:Εάν πάω τώρα που με στέλνουν στις Ειδικές Δυνάμεις, δεν θα χρειαστώ, όπως λες, βύσμα; Και το βύσμα που λες είναι 100% ή χρειάζεται για καλό και για κακό;

Μιλάμε για δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις. Χωρίς βύσμα δεν πρόκειται να σε επιλέξουνε θα σε ρίξουνε σε κανά πεζικό, διάβασε προηγούμενα μηνύματα από άλλους χρήστες και θα καταλάβεις!
...
kotsos_gr
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Εάν δεν επιλέξω δόκιμος, τότε θα υπηρετίσω κανονικά στις Ειδικές Δυνάμεις; Συγνώμη για το πρήξιμο ρε φίλε αλλά το έχω όνειρο...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

kotsos_gr έγραψε:Εάν δεν επιλέξω δόκιμος, τότε θα υπηρετίσω κανονικά στις Ειδικές Δυνάμεις; Συγνώμη για το πρήξιμο ρε φίλε αλλά το έχω όνειρο...

Ναι θα υπηρετήσεις κανονικότατα
kotsos_gr
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Κάτι τελευταίο φίλε μου και σου χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη:1ον) Όπως ανέφερα και προηγουμένος, είμαι στο δεύτερο έτος στο πανεπιστήμιο και θέλω να πάρω αναβολή μέχρι το καλοκαίρι για να ολοκληρώσω το έτος αυτό. Όταν δηλώσω ότι σπάω την αναβολή πόσο σίγουρο είναι ότι θα με στήλουν ξανά στις ΕΔ; Μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό;

2ον) Δηλαδή αν θέλω να υπηρετήσω στις ΕΔ να μην δηλώσω καθόλου για δόκιμος;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 28
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

kotsos_gr έγραψε:Κάτι τελευταίο φίλε μου και σου χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη:1ον) Όπως ανέφερα και προηγουμένος, είμαι στο δεύτερο έτος στο πανεπιστήμιο και θέλω να πάρω αναβολή μέχρι το καλοκαίρι για να ολοκληρώσω το έτος αυτό. Όταν δηλώσω ότι σπάω την αναβολή πόσο σίγουρο είναι ότι θα με στήλουν ξανά στις ΕΔ; Μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό;

2ον) Δηλαδή αν θέλω να υπηρετήσω στις ΕΔ να μην δηλώσω καθόλου για δόκιμος;

1) Και να μην σε στείλουν εκεί, μπορείς να δηλώσεις ότι επιθυμείς να υπηρετήσεις στις ΕΔ όταν θα έρθει το κλιμάκιο στο Κέντρο που θα παρουσιαστείς.

2) Είτε το δηλώσεις είτε όχι, θα υπηρετήσεις στις ΕΔ.Εικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες