και ποια ειναι ευκολη δηλαδη? ο μουσικος μονο? για ολες εχετε πει οτι ειναι δυσκολεςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 24, 2025 8:48 pmΣε ευχαριστώ για την απάντηση σου το θέμα είναι ότι δεν έχω κάποια πληροφορία για τον γραφεα υλικού πολέμου για τον τραπεζοκομο έχω ακούσει λίγο πολύ τα ίδια ότι είναι όντως από τις δύσκολες στην αεροπορια.Asa έγραψε: Τρί Ιουν 24, 2025 8:40 pmΚαλησπέρα τι να σου πω τραπεζοκόμος νομίζω είναι απ τις δύσκολες ειδικότητες στην ουσία λέσχες σχολές νοσοκομείο
αλλά αεροπορία,αλλά και του υλικού πολέμου είναι καλό σώμα έτσι λένε γνωστοί μου
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: Αθλητικά
- Επάγγελμα: Αγρότης
Απλά έχω ακούσει ότι έχει αρκετή δουλειά δεν είπα κάτι καλά είναιΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 24, 2025 8:48 pmΣε ευχαριστώ για την απάντηση σου το θέμα είναι ότι δεν έχω κάποια πληροφορία για τον γραφεα υλικού πολέμου για τον τραπεζοκομο έχω ακούσει λίγο πολύ τα ίδια ότι είναι όντως από τις δύσκολες στην αεροπορια.Asa έγραψε: Τρί Ιουν 24, 2025 8:40 pmΚαλησπέρα τι να σου πω τραπεζοκόμος νομίζω είναι απ τις δύσκολες ειδικότητες στην ουσία λέσχες σχολές νοσοκομείο
αλλά αεροπορία,αλλά και του υλικού πολέμου είναι καλό σώμα έτσι λένε γνωστοί μου
Καλημέρα άμα περασεις θα πας στον αυλωνα για περίπου 3 μήνες και μετά η εκπαίδευση ειδικότητας θα γίνει στο κευπ της Λαμίας και μετά θα γίνουν οι τοποθετήσεις τώρα περισσότερα δεν γνωρίζω για τα μέρη που θα γίνουν οι τοποθετήσεις αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει αλλά εγώ άμα περνουσα και στα δύο γραφεας θα επέλεγα.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 24, 2025 8:48 pmΣε ευχαριστώ για την απάντηση σου το θέμα είναι ότι δεν έχω κάποια πληροφορία για τον γραφεα υλικού πολέμου για τον τραπεζοκομο έχω ακούσει λίγο πολύ τα ίδια ότι είναι όντως από τις δύσκολες στην αεροπορια.Asa έγραψε: Τρί Ιουν 24, 2025 8:40 pmΚαλησπέρα τι να σου πω τραπεζοκόμος νομίζω είναι απ τις δύσκολες ειδικότητες στην ουσία λέσχες σχολές νοσοκομείο
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 95
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια καλη δυναμη σε οσουσ περασουν επ οπ εδω ΑΡΧΙΣΜΗΝΙΑΣ ΕΠ ΟΠ 1η σειρα 2002
Καλημέρα.Πυροσβεστης αεροπορία εδώ, ξέρει κανένας σαν ειδικότητα τι λέει;
Ρε παιδιά εδώ λένε ότι στις ειδικότητες με πολλά άτομα παίζουν ψηλά μόρια από την άλλη λένε δεν παίζουν
Είναι τόσο ανίκανοι που μπορεί να μην τα βγάλουν ούτε αυτήν την εβδομάδα
Και είναι όλα έτοιμα εντωμεταξυ. Κάποιοι έχουν μάθει ήδη από διαρροές αν είναι μέσα ή όχι
-
- Λοχίας
Καλημέρα αύριο θα έχετε τα αποτελέσματα σας όλοι !!!
ειναι σιγουρο αυτο η απλο σεναριο???
Παιδιά το helpdesk του ΓΕΣ έχει πει τέλος του μήνα. Τώρα αυτό αν σημαίνει 27, 28, 29 ή 30 μόνο ο θεός ξέρει... Όποτε υπομονή να δούμε επίσημα ανάρτηση πινάκων.
Παιδιά το helpdesk του ΓΕΣ έχει πει τέλος του μήνα. Τώρα αυτό αν σημαίνει 27, 28, 29 ή 30 μόνο ο θεός ξέρει... Όποτε υπομονή να δούμε επίσημα ανάρτηση πινάκων.
-
- Λοχίας
ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΕΝΝΟΕΙΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ
Δηλαδή ανακοινώνουν όντως αν πέρασες ή όχι ή λένε ότι τους συμφέρει ;Arxisminias έγραψε: Πέμ Ιουν 26, 2025 4:50 pm ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΕΝΝΟΕΙΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ
-
- Λοχίας
Giwrgospl έγραψε: Πέμ Ιουν 26, 2025 5:42 pmΔηλαδή ανακοινώνουν όντως αν πέρασες ή όχι ή λένε ότι τους συμφέρει ;Arxisminias έγραψε: Πέμ Ιουν 26, 2025 4:50 pm ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΕΝΝΟΕΙΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ
ΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΣ Η ΟΧΙ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Σ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΣΧΙΕΙ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΟΠΩΣ ΠΧ ΟΤΕΤΗ ΟΟΧΟΜ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες