Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 09, 2024 12:50 pm Μην πάτε λεσια στα αθλήματα παιδιά γιατί οι εξεταστές των αθλημάτων δεν κοιτάνε αν είσαι στο ΠΝ ή στην ΠΑ η στον Σξ. Έχεις έναν ομαδάρχη ο οποίος κρατάει τα χαρτιά σού και άλλα στελέχη των ειδικών δυνάμεων είναι οι αξιολογητές, τουλάχιστον πέρσι στην Ευελπίδων έτσι ήταν. Βοηθάνε αλλά μέχρι ένα σημείο πχ στο μίλι χαρίζουν ένα λεπτό στις έλξεις σε αφήνουν να κάνεις τέσσερις μισές δίνουν παραπάνω ευκαιρίες από αυτές που προσβλέπει το ΦΕΚ αλλά δεν σε περνάνε κιόλας μη τρελαθούμε. Η προκήρυξη καλώς ή κακώς θα αργήσει όπως και πέρσι και η κατάταξη αν βγεί τέλη Ιουλίου στην καλύτερη θα είναι αρχές προς μέσα Νοεμβρίου δηλαδή ένα μήνα νωρίτερα από την περσινή. Οπότε έχετε άπλετο χρόνο και 0 δικαιολογίες κατεμε, αφήστε τις παραλίες και μπιτσομπαρα και μαμηθειτε στην προπόνηση να είστε κύριοι να τα περάσετε όλα και να μην έχετε την ανάγκη κανενός ούτε το άγχος να εξαρτώσαστε για το αν ο εξεταστής λοχίας έχει κέφια γιατί του έκατσε χθες ή γκόμενα τού ή είναι σπασμένος και θα με κόψει. Είναι στο χέρι σας αλήθεια χρόνος υπάρχει οι ΠΚΕ έτσι όπως πάει το πράγμα θα γίνουν αρχές Οκτωβρίου έχετε πάρα πολύ ακόμα!
Μια ώρα προπόνηση το πρωί δεν νομίζω να σου λέει όχι στο μπιτσόμπαρο... Παιδιά αφήστε να λέει τον πάνω... Μια ώρα καλή προπόνηση το πρωί και μετά ούζο τσίπουρο και μπύρα στην παραλία
Επισκέπτης

Ναι ζωαδι μπράβο σου ώθησε τον κόσμο να ξημεροβραδιαζεται σε χαμαιτυπεια από το να προπονηθεί λίγο τώρα που έχει ακόμη άπλετο χρόνο. Και καλά κάποιος που τα βγάζει για πλάκα, ένας άλλος όμως που είναι εύσωμος αν δεν λιώσει ρε καριολοκαριολε πως τον μπουτσον θα τα βγάλει τα αθλήματα. Προφανώς και θα πάει τη βόλτα και τις διακοπές του ο κάθε άνθρωπος αλλά μην ωθείς τον κόσμο προς το χείλους του γκρεμού. Είπαμε να γινόμαστε καλά πρότυπα όχι γελοίοι!
prospa8iametraei

Δημοσίευση από prospa8iametraei »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 09, 2024 4:39 pm Ναι ζωαδι μπράβο σου ώθησε τον κόσμο να ξημεροβραδιαζεται σε χαμαιτυπεια από το να προπονηθεί λίγο τώρα που έχει ακόμη άπλετο χρόνο. Και καλά κάποιος που τα βγάζει για πλάκα, ένας άλλος όμως που είναι εύσωμος αν δεν λιώσει ρε καριολοκαριολε πως τον μπουτσον θα τα βγάλει τα αθλήματα. Προφανώς και θα πάει τη βόλτα και τις διακοπές του ο κάθε άνθρωπος αλλά μην ωθείς τον κόσμο προς το χείλους του γκρεμού. Είπαμε να γινόμαστε καλά πρότυπα όχι γελοίοι!
Αμα καποιος ειναι ευσωμος δεν νομιζω να περασει λογω BMI, στο λεω γιατι και εγω ξεκινησα πριν μηνες προετοιμασια, φυσικα πρεπει να προετοιμαστεις και να αθλεισαι οποτε και οπως μπορεις, ομως να μην αγχωθεις για τα αθληματα ουσιαστικα σου λεει γιατι θα σε βοηθησουν και εκεινοι οπως μπορουν. Εμενα μου ειναι δυσκολες πολλες ασκησεις που βασιζονται σε δυναμη ανω σωματος, πλατη χερια, θα συνεχισω να προσπαθω ομως θα παω να δωσω, δεν θα πω οτι δεν θα παω αμα δεν κανω τις ελξεις, εχουμε ελαχιστα ατομα, θα ανοιξουν αρκετες θεσεις ή δεν θα εχουμε στρατο γενικοτερα.
Επισκέπτης

Παιδί μου τι σε βοηθάνε απλά είναι πιο ελαστικοί ως προς το να σου δώσουν κάποιες ευκαιρίες παραπάνω αν πχ κοπείς στο 100αρι πού το δώσαμε πρώτο πχ πέρσι στα αθλήματα του Νοεμβρίου πήγαινες σπίτι σου. Στο μίλι τους δώσανε ένα λεπτό παραπάνω άντε βαριά ένα μισή οι υπόλοιποι και πάλι σπίτια τους. Τώρα σε άλμα εις μήκος το πέρασαν όλοι αν θυμάμαι σωστά και στο ύψος μια κοπέλα παρόλο που ήταν 1.80+ κοπελαρα τις έδωσε ένας συνταγματάρχης 6 ευκαιρίες και δεν μπορούσε να τα περάσει με τίποτα και εν τέλει κόπηκε. Σφαίρα δεν έδωσα και πολύ βάση αλλά μου φαίνεται πρέπει να κάνανε λίγο τα στραβά μάτια και εκεί ας πούμε. Μετά κολύμπι όλοι το πέρασαν ακόμη και αυτοί που μετά βίας κολυμπούσαν, έλξεις κάμψεις και κοιλιακούς κόψανε κόσμο κανονικά παρόλο που δώσανε παραπάνω ευκαιρίες και εκεί. Μόνο μια κοπέλα πέρασε που έκανε 4 μισές και μπράβο της την χειροκροτήσαμε όλοι μας. Και φυσικά στα κάνιστρα για κάποιον ο οποίος δεν γυμνάζεται θέλει προσοχή και ταχύτητα αν σου πέσουν κάτω κόβεσαι. Εκεί δεν παρατήρησα το πήγα τάπα και Το έκανα 31' 😜
Επισκέπτης

Οπότε μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο που έχετε και αφήστε τις ***** και τα μπιτσομπαρα αν θέλετε να έχετε μια ευκαιρία. Παίζονται το μέλλον ανθρώπων και όσοι λένε χαλαρώστε πολύ πιθανόν να θέλουν να κοπείτε για να μειώσουν τον ανταγωνισμό.
enoxleisbro

Δημοσίευση από enoxleisbro »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 1:12 am Παιδί μου τι σε βοηθάνε απλά είναι πιο ελαστικοί ως προς το να σου δώσουν κάποιες ευκαιρίες παραπάνω αν πχ κοπείς στο 100αρι πού το δώσαμε πρώτο πχ πέρσι στα αθλήματα του Νοεμβρίου πήγαινες σπίτι σου. Στο μίλι τους δώσανε ένα λεπτό παραπάνω άντε βαριά ένα μισή οι υπόλοιποι και πάλι σπίτια τους. Τώρα σε άλμα εις μήκος το πέρασαν όλοι αν θυμάμαι σωστά και στο ύψος μια κοπέλα παρόλο που ήταν 1.80+ κοπελαρα τις έδωσε ένας συνταγματάρχης 6 ευκαιρίες και δεν μπορούσε να τα περάσει με τίποτα και εν τέλει κόπηκε. Σφαίρα δεν έδωσα και πολύ βάση αλλά μου φαίνεται πρέπει να κάνανε λίγο τα στραβά μάτια και εκεί ας πούμε. Μετά κολύμπι όλοι το πέρασαν ακόμη και αυτοί που μετά βίας κολυμπούσαν, έλξεις κάμψεις και κοιλιακούς κόψανε κόσμο κανονικά παρόλο που δώσανε παραπάνω ευκαιρίες και εκεί. Μόνο μια κοπέλα πέρασε που έκανε 4 μισές και μπράβο της την χειροκροτήσαμε όλοι μας. Και φυσικά στα κάνιστρα για κάποιον ο οποίος δεν γυμνάζεται θέλει προσοχή και ταχύτητα αν σου πέσουν κάτω κόβεσαι. Εκεί δεν παρατήρησα το πήγα τάπα και Το έκανα 31' 😜
να χαλαρωσουν λεμε για να μην φρικαρουν, δεν λεμε να μην προετοιμαστουν, λεμε να προπονουνται με εναν στοχο και να μην τα παρατησουν επειδη δεν προλαβαινουν, ας δωσουν και ας κοπουν. Επισης, αμα εισαι υπερβαρος δεν προλαβαινεις την προκυρηξη και εγω φαντασου ισα ισα προλαβαινω, συνδιασμο διατροφης και προετοιμασιας,20 κιλα σε 2 μηνες,50 κιλα μυς ομως αυτοι αμα δεν φτασω τα 65 κιλα το μονο που θα βλεπουν ειναι οτι ειμαι 72 κιλα και 1,65. Μην φρικαρετε, απλα εχετε στοχο και καντε ο, τι μπορειτε. Θα βγει και του χρονου προκυρηξη και υπαρχουν τροποι να μπεις στρατο εκτος εποπ. Αμα πραγματικα θες κατι θα το καταφερεις.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 09, 2024 4:39 pm Ναι ζωαδι μπράβο σου ώθησε τον κόσμο να ξημεροβραδιαζεται σε χαμαιτυπεια από το να προπονηθεί λίγο τώρα που έχει ακόμη άπλετο χρόνο. Και καλά κάποιος που τα βγάζει για πλάκα, ένας άλλος όμως που είναι εύσωμος αν δεν λιώσει ρε καριολοκαριολε πως τον μπουτσον θα τα βγάλει τα αθλήματα. Προφανώς και θα πάει τη βόλτα και τις διακοπές του ο κάθε άνθρωπος αλλά μην ωθείς τον κόσμο προς το χείλους του γκρεμού. Είπαμε να γινόμαστε καλά πρότυπα όχι γελοίοι!
Η πίτσα φαν σε περιμένει να παραδώσεις πίτσες... Μου θες και στρατό ρε πατσαβούρα... Ο εύσωμος ναι τώρα περίμενε την προκήρυξη να αδυνατίσει... Είσαι εσύ 200 κιλά αηδία δεν σου φταίμε οι υπόλοιποι... Ούτε με ένα ποτό στην παραλία βγαίνεις απ' το δρόμο της προπόνησης... Άντε για παιδί τον Μακ Ντόναλντς ... Πήγαινε φάε το μπέργκερ σου και άσε τον στρατό για αυτούς που μπορούν... Δεν το λέω επειδή είσαι χοντρός αλλά με αυτό το μυαλό που έχεις θα σε φάνε ζωντανό μέσα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 10:28 am
Η πίτσα φαν σε περιμένει να παραδώσεις πίτσες... Μου θες και στρατό ρε πατσαβούρα... Ο εύσωμος ναι τώρα περίμενε την προκήρυξη να αδυνατίσει... Είσαι εσύ 200 κιλά αηδία δεν σου φταίμε οι υπόλοιποι... Ούτε με ένα ποτό στην παραλία βγαίνεις απ' το δρόμο της προπόνησης... Άντε για παιδί τον Μακ Ντόναλντς ... Πήγαινε φάε το μπέργκερ σου και άσε τον στρατό για αυτούς που μπορούν... Δεν το λέω επειδή είσαι χοντρός αλλά με αυτό το μυαλό που έχεις θα σε φάνε ζωντανό μέσα
άστο ρε μεγάλε που θα πεις εσύ ποιος μπορεί και ποιος όχι
tiletere

Δημοσίευση από tiletere »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 12:29 pm
ενα μικρο δικιο το εχει, αν και ειχε λαθος εκφραση. Δεν προλαβαινεις αμα εισαι παχυσαρκος, να χασεις τοσα κιλα και να εχεις τελειωσει την προετοιμασια μεχρι να βγει η προκυρηξη. Θα επρεπε να ειχες ξεκινησει καιρο πριν. Δυσκολα τα βγαζεις, δεν σου λεω αμα εχεις 10 κιλα παραπανω, αλλα δεν γινεται να εισαι 120-140 κιλα και να μπεις. Θα πρεπει να εχεις γερο μεσο και αυτο με το ζορι γιατι δεν μπορουν να κανουν πολλα.
Επισκέπτης

tiletere έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 12:33 pm
ενα μικρο δικιο το εχει, αν και ειχε λαθος εκφραση. Δεν προλαβαινεις αμα εισαι παχυσαρκος, να χασεις τοσα κιλα και να εχεις τελειωσει την προετοιμασια μεχρι να βγει η προκυρηξη. Θα επρεπε να ειχες ξεκινησει καιρο πριν. Δυσκολα τα βγαζεις, δεν σου λεω αμα εχεις 10 κιλα παραπανω, αλλα δεν γινεται να εισαι 120-140 κιλα και να μπεις. Θα πρεπει να εχεις γερο μεσο και αυτο με το ζορι γιατι δεν μπορουν να κανουν πολλα.
εγω το ειπα για το "ασε το στρατο για αυτους που μπορουν". Λες και πρεπει να εισαι κανενας σωματαρας για να μπεις. Οι περισσοτεροι ετσι κι αλλιως μπαινουν και μετα βλεπουμε πως γινονται
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 2:31 pm
εγω το ειπα για το "ασε το στρατο για αυτους που μπορουν". Λες και πρεπει να εισαι κανενας σωματαρας για να μπεις. Οι περισσοτεροι ετσι κι αλλιως μπαινουν και μετα βλεπουμε πως γινονται
Κάπου διάβασα τώρα πρόσφατα οι παχύσαρκοι δεν θα προάγονται και μάντεψε τι γίνεται αν δεν προαχθείς και την δεύτερη φορά
timlkiesakouw

Δημοσίευση από timlkiesakouw »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 2:31 pm
εισαι χοντρος και θιγεσαι; Δεν χρειαζεται να εισαι σωματαρας, αλλα αμα δεν βλεπεις τα γεννητικα σου οργανα απο το παχος σου δεν προλαβαινεις να εισαι ετοιμος για τα αθληματα. Ξερω γω πηγαινε προσπαθησε εσυ και μακαρι να σε περασουν. Αμα περασει ο παχυσαρκος τοτε σιγουρα περναω και εγω.
Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους μια ερωτηση παρακαλώ οποίος γνωρίζει σε μια ειδικότητα που ζητάει απλά απόλυτηριο λυκείου επειδή έχω πτυχίο ΑΕΙ άμα το δηλώσω θα πάρω τα μορια του ΑΕΙ η απλά θα μου μετρήσουνε μόνο το τα μορια του απόλυτηριο λυκείου. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Eleonora »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 9:18 pm Καλησπέρα σε όλους μια ερωτηση παρακαλώ οποίος γνωρίζει σε μια ειδικότητα που ζητάει απλά απόλυτηριο λυκείου επειδή έχω πτυχίο ΑΕΙ άμα το δηλώσω θα πάρω τα μορια του ΑΕΙ η απλά θα μου μετρήσουνε μόνο το τα μορια του απόλυτηριο λυκείου. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Θα μετρήσει μόνο το απολυτήριο Λυκείου.
Styga
Επισκέπτης

Αλήθεια εκτός τών ΕΠΟΠ πώς αλλιώς μπορείς να μπεις στρατό; Εννοώ φυσικά και εκτός πανελληνίων.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης