D.Y.K έγραψε:Από την άλλη εάν όλα κυλήσουν προβλεπόμενα τα αθλήματα παραδοσιακά είναι μεγάλος "κόφτης". Αλλά και πάλι δύσκολα για τους πολίτες.
Κύριε ΔΥΚ έχω που έχω ειδικές αλεξίπτωτα δυο αντιπυρικες Γ και Δ λες να έχω ελπίδες; Μπορεί να "κοπώ" στα αθλήματα βέβαια γιατί είμαι εποχικός αλλά όχι 150 κιλά 🤣
Γήπεδο και προπόνηση όλοι. Αλλιώς πέστε για ύπνο. Εκεί θα κριθούν όλα. Θα τα δώσετε όλα. Μέχρι να κάνετε εμετό. Μη δω κομμένο εποχικό. Έχετε χάσει. Σας το λέω από τώρα.
Κυριε DYK μπορείτε να απαντήσετε και στη δική μου ερώτηση; Περισσότερες πιθανότητες έχει ένας εποχικος με μια αντιπυρική, ειδικές και Γ ή ένας αλεξιπτωτιστής με Γ;
D.Y.K έγραψε:Γήπεδο και προπόνηση όλοι. Αλλιώς πέστε για ύπνο. Εκεί θα κριθούν όλα. Θα τα δώσετε όλα. Μέχρι να κάνετε εμετό. Μη δω κομμένο εποχικό. Έχετε χάσει. Σας το λέω από τώρα.
πιστευω οτι απο εμας τους εποχικους οποιος ειναι 100% συγουρος για τον εαυτο του θα παρει μερος στον διαγωνισμο υπο τον φοβο της ταπεινωσης,
Ενημερώνω μετά από πληροφόρηση που έλαβα πριν από λίγο ότι 2 μόρια λαμβάνει όποιος έχει δίπλωμα C και D. Θέλει και τα δύο τελικά. Όπως και στους εποχικούς για όσους θυμούνται. Το επίμαχο σημείο στο ΠΔ είναι κακοδιατυπωμένο.