Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Σπύρος έγραψε:Παιδιά γειά σας είμαι 26 χρόνων και έχω 2900 μόρια περίπου απλά θα ήθελα να ξέρω αν το δίπλωμα μηχανής Α2 πιάνει τα 300 μόρια η όχι...

Ρε επίτηδες το κάνετε;

Άβαταρ μέλους
basayevgr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από basayevgr »

Σπύρος έγραψε:Παιδιά γειά σας είμαι 26 χρόνων και έχω 2900 μόρια περίπου απλά θα ήθελα να ξέρω αν το δίπλωμα μηχανής Α2 πιάνει τα 300 μόρια η όχι...

Δες το ΦΕΚ. μην ρωτάτε ξανά τα ίδια και τα ίδια σε κάθε σελίδα..

βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Laskaris έγραψε:Tsiaka 21 Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Βάσει του Φεκ μοριοδοτουνται ΕΠΟΠ και ΕΠΥ εκ των οποίων κανείς δεν είναι εντός του ηλικιακου ορίου. Είναι παράλογο. Θα έπρεπε οπωσδήποτε να μοριοδοτουνται παραπάνω τα άτομα που υπηρέτησαν σαν ΟΒΑ και απέκτησαν μια σοβαρή εμπειρία από τις Ενοπλες δυνάμεις. Σκέψου ότι υπάρχουν ΟΒΑ που έχουν κλείσει 27 μήνες υπηρεσία σε μονάδες όπως Ζ ΜΑΚ, ΕΤΑ και 2α ΜΑΛ και στην προσεχή προκήρυξη θα λάβουν, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα τουλάχιστον, απλώς τα 500 μόρια των Ειδικών δυνάμεων.

ποιος οβα πάει σε τέτοιες μονάδες;

Σπυρος

Δημοσίευση από Σπυρος »

Ο φεκ γράφει μηχανής 300 (λογικά όλων των κατηγοριών όπως το αντιλαμβάνομαι α1 α2 κλπ)
Leledenioss
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Leledenioss »

Για στρατονομία λες; Είσαι σίγουρος οτι δεν μοριοδοτούνται;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Δεν μοριοδοτουνται ! Μονο οι Δοκιμοι / Ειδικες Δυναμεις / Προεδρικη Φρουρα. Μη λεμε τα ιδια βρε παιδια, φτανει.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Το λεω για τελευταια φορα οτι απο Α1 και πανω παιρνετε 300 μορια! Σκεφτειτε και με το μυαλο σας οτι το Α1 ειναι κατηγορια μοτοσυκλετας. Και το 50αρι μοτοποδηλάτου! Μην περιμενετε να τα βρειτε ολα ετοιμα ρε παιδια! Εγω απο 19 χρονων εχω ψαξει τα παντα για την προκηρυξη. Αφου σας ενδιαφερει τοσο ανοιξτε καμια παλια προκηρυξη, δειτε κανεναν πινακα επιτυχοντων και θα τα καταλαβετε ολα! Φιλικα παντα, απλα δεν υπαρχει λογος να απανταμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Παιδιά έχετε ξεκινήσει να κάνετε τα χαρτιά σας ; Μεταφράσεις/επικυρώσεις και τέτοια ;
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Η μήπως πρέπει να βγει η προκήρυξη για να ξεκινήσουμε ;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Ξεκινα να τα εχεις ετοιμα. Δεν υπαρχει λογος να τρεχουμε τελευταια στιγμη, αφου ξερουμε τι ζηταει! Εγω προσωπικα τα εχω ολα ετοιμα και απλα περιμενω να ερθει η μερα, που ολοι περιμενουμε!
Guppie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Guppie »

wolver έγραψε:Ξεκινα να τα εχεις ετοιμα. Δεν υπαρχει λογος να τρεχουμε τελευταια στιγμη, αφου ξερουμε τι ζηταει! Εγω προσωπικα τα εχω ολα ετοιμα και απλα περιμενω να ερθει η μερα, που ολοι περιμενουμε!
το τυπου Α απ'το Κεπ θα καταθέσεις?
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από REDMAN316 »

POLITHS έγραψε:Άρχισες πάλι τα δικά σου δεν έχεις ιδέα μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι εδώ έχουμε δώσει ξανά αθλήματα με πανελλήνιες η ΑΣΕΠ σε αστυνομία λιμενικό στρατό όλες τις φορές είχα χρονόμετρο και την τελευταία επειδή είμαι αθλητής και έδινα με κάποιους γνωστούς 8 άτομα βγάλαμε το 1000αρι μαζί και εγώ τους έδειχνα ρυθμό περάσαμε και οι 8 κάνεις δεν μας είπε τίποτα σε προκαλω να μου παραθεσει τον νομο που λεει οτι απαγορεύετε η χρονομέτρηση η το να τρέχει υποψήφιος με ρολοι, στο δεύτερο κομμάτι άκου φιλέ αν είσαι ακατάλληλος και μαζί με εσένα και άλλοι και δεν μπορείτε να βγάλετε τα γελοία αθλήματα πρόβλημα σου μην αυταπατάσαι τα θελήματα δεν είναι τυπικά, τυπικά θα ηταν αν το 1000αρι ηταν 7 λεπτα απλο το πραγμα 4,20 περασες 4,21 γεια σας ο επομενος ετσι είναι τα αθληματα και ετσι πρεπει να μείνουν πώς να το κάνουμε η θέση σου πρέπει να κριθεί και αν είναι σωστή στην δουλειά τους και δεν παρανομήσουν οι υπάλληλοι του ΑΣΕΠ από ένα δευτερόλεπτο στις πανελλήνιες χάνονται θέσεις για 1 μόριο χάνονται θέσεις γιατί ο πιτσιρίκας είχε την νοοτροπία βοσκού έλα μωρε έγραψα 19 δεν θα με κόψουν αθληματα και τελικά μάντεψε τον κόψανε και για να καταλαβεις κατι οταν ο υπαλληλος του ασεπ σε περασει εσενα με 1000αρι 4.21 ειναι παρανομος εχει παρανομισει στην δουλεια του χανει την θεση του και πρεπει να παρεμβει εισαγγελεας.

Παλικαρι μην παρεκτρέπεσαι, είμαι αθλητής στιβου σε ακόντιο και εμπόδια από τα την εφηβεια μου και έχω δώσει πανελλαδικές 3 φορες για αστυνομία συγκεκριμενα στην αστυνομία το χιλιάρι το βγάζω σε 4.05 όταν το κάνω προπόνηση. Αυτά που γράφω τα γράφω γιατί είδα στις πανελλαδικες να κόβουν μόνο όσους σταμάτησαν να τρέχουν! Επίσης και εγώ θέλω να ειναι δικαιοι θα είμαι εξωτερικός φρουρος και θέλω να εμπιστεύομαι τον συνάδελφο που κρατα όπλο ότι είναι μάχιμος και όχι υπέρβαρος! Δεν καταλαβαίνω όμως την νοοτροπία του νεοέλληνα που λέει θα ελέγξω τον χρόνο με κάμερα, χρονόμετρο κτλπ. Το κρατος είναι το μόνο που μπορεί να κάνει τους ελέγχους και αν κάποιος έχει πρόβλημα να κινηθεί νομικα και όχι τσαμπούκα θα βάλω κάμερα στο γηπεδο. Επίσης θεωρώ καλυτερη επιλογη να έχω δυνεδελφο καταρτισμενο από ΙΕΚ και ας κάνει το χιλιάρι 4:25 πάρα αθληταρα που δεν έχει τις ανάλογες γνωσεις για αυτο επικροτω μια λελογισμένη επιεικεια στους επιτυχόντες στα προσωρινα.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Ναι! Δεν αναφερει το Ι. Αλλα δεν παιζει καποιο ρολο! Οσο αυτο για την ηλεκτρονικη υπογραφη στα αριστερα την εχει και σε εμενα, που το πηρα απο κεπ!
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Εγώ όλα έτοιμα.. περιμένω να ανοίξει η σχολή 20 τ μήνα να πάρω βεβαίωση σπουδών
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Πωπω μερικοι ειστε εντελως ασχετοι, κανει μπαμ απο μακρια οτι τωρα τελευταια πηρατε πρεφα για τις προκηρυξεις και θελετε απλα να χωθειτε στο δημοσιο. Διοτι αν σας αρεσε ανεκαθεν η αστυνομια θα ησασταν ενημερωμενοι-υποψιασμενοι με το τι παιζει με τις προκηρυξεις! Και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι αυτοι οι ασχετοι, εχουν πολλα μορια και μεθαυριο θα ειναι επιτυχοντες. Καλα ειχε πει ενας οτι μερικοι τυχαια εχουν τα μορια και δε τα μαζευαν, απλα ειδαν ανοιχτη πορτα και μπηκαν!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες