Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

GUNS ROSES έγραψε:Οτι θα ψηφιστεί θα ψηφιστεί 151 και τελος το θεμα ειναι απλα να γίνεται γρηγορα να τελειωνουμε να βγουν και τα μορια και να ησυχασουμε ολοι... Πολυ και καλη επιτυχία σε ολους και ειδικότερα στα ατομα που τοσο καιρό είμασταν εδω και μας βασάνιζε αυτο το ζήτημα!
φεκ μέσα του μήνα προ αρχές Μαρτίου πκε σε κανα 2 μηνο
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Xanthos »

Απο οσο λενε τα αρθρα στα σιτε την πεμπτη τελειωνει η ψηφοφορία απο ολους... Λιγο ακομη !
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από 35MK.A »

Gouleasss94 έγραψε:
GUNS ROSES έγραψε:Οτι θα ψηφιστεί θα ψηφιστεί 151 και τελος το θεμα ειναι απλα να γίνεται γρηγορα να τελειωνουμε να βγουν και τα μορια και να ησυχασουμε ολοι... Πολυ και καλη επιτυχία σε ολους και ειδικότερα στα ατομα που τοσο καιρό είμασταν εδω και μας βασάνιζε αυτο το ζήτημα!
φεκ μέσα του μήνα προ αρχές Μαρτίου πκε σε κανα 2 μηνο
Γουλεας δηλαδή λες ότι θα βγει προκυρηξη τον Μάϊο;
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Εγώ πάλι θυμάμαι που έλεγα πριν 3 βδομάδες ότι η προκήρυξη θα βγει προς Μάιο Και πέσανε να με φάνε. Ένας μάλιστα μου έλεγε ότι θέλω να αργήσει για να πάρω πτυχίο ή δίπλωμα. Τώρα όμως που το λένε 2 3 ότι θα βγει Μάιο, δε τρέχει τίποτα. Αλλά ξέχασα, αυτοι τα έχουν καλά μεταξύ τους αυτοί.
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Gpap95 έγραψε:Εγώ πάλι θυμάμαι που έλεγα πριν 3 βδομάδες ότι η προκήρυξη θα βγει προς Μάιο Και πέσανε να με φάνε. Ένας μάλιστα μου έλεγε ότι θέλω να αργήσει για να πάρω πτυχίο ή δίπλωμα. Τώρα όμως που το λένε 2 3 ότι θα βγει Μάιο, δε τρέχει τίποτα. Αλλά ξέχασα, αυτοι τα έχουν καλά μεταξύ τους αυτοί.
αγόρι Μ Μάιο είπα σχολή όχι προκήρυξη άντε να τα λετε με τον φιλο σου τον noname ξέρετε εσείς
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Gouleasss94 έγραψε:
Gpap95 έγραψε:Εγώ πάλι θυμάμαι που έλεγα πριν 3 βδομάδες ότι η προκήρυξη θα βγει προς Μάιο Και πέσανε να με φάνε. Ένας μάλιστα μου έλεγε ότι θέλω να αργήσει για να πάρω πτυχίο ή δίπλωμα. Τώρα όμως που το λένε 2 3 ότι θα βγει Μάιο, δε τρέχει τίποτα. Αλλά ξέχασα, αυτοι τα έχουν καλά μεταξύ τους αυτοί.
αγόρι Μ Μάιο είπα σχολή όχι προκήρυξη άντε να τα λετε με τον φιλο σου τον noname ξέρετε εσείς
Δε το είπα συγκεκριμένα για εσένα, δεν είσαι ο μόνος που λέει ότι θα πάει Μάιο η προκήρυξη. Με τον noname αν θυμάσαι είχα πάντα κόντρα εδώ μέσα εκτός από τις προηγούμενες 2 μέρες που συμφωνήσαμε σε κάτι. Δεν έχω καμία κλίκα με κανέναν, μόνος μου μιλάω και προσπαθώ να λέω την άποψη μου σε κάποια θέματα. Δε παρασυρω άλλους 2 3 για να λέμε τα ίδια πράγματα οπως κάνει το παρεάκι σου.
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Gpap95 έγραψε:
Gouleasss94 έγραψε:
Δε το είπα συγκεκριμένα για εσένα, δεν είσαι ο μόνος που λέει ότι θα πάει Μάιο η προκήρυξη. Με τον noname αν θυμάσαι είχα πάντα κόντρα εδώ μέσα εκτός από τις προηγούμενες 2 μέρες που συμφωνήσαμε σε κάτι. Δεν έχω καμία κλίκα με κανέναν, μόνος μου μιλάω και προσπαθώ να λέω την άποψη μου σε κάποια θέματα. Δε παρασυρω άλλους 2 3 για να λέμε τα ίδια πράγματα οπως κάνει το παρεάκι σου.
δν υπάρχει κανένα παρεάκι άλλο θεωρίες συνομωσίας που πιστεύετε μερικοί και άλλο το πως λειτουργούν τα πραγματα στην αστυνομία στην Ελλάδα
Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από Pezonautis194 »

Gouleasss94 έγραψε:δν υπάρχει κανένα παρεάκι άλλο θεωρίες συνομωσίας που πιστεύετε μερικοί και άλλο το πως λειτουργούν τα πραγματα στην αστυνομία στην Ελλάδα
Γούλεας εσύ τι λες 28, όχι πτυχίο, και προκήρυξη εντός Μαρτίου;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Φεβ 09, 2021 5:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Pezonautis194 έγραψε:Γούλεας εσύ τι λες 28, όχι πτυχίο, και προκήρυξη εντός Μαρτίου;
ακριβως !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Φεβ 09, 2021 5:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Manthos_997
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Manthos_997 »

Gpap95 έγραψε:Δε το είπα συγκεκριμένα για εσένα, δεν είσαι ο μόνος που λέει ότι θα πάει Μάιο η προκήρυξη. Με τον noname αν θυμάσαι είχα πάντα κόντρα εδώ μέσα εκτός από τις προηγούμενες 2 μέρες που συμφωνήσαμε σε κάτι. Δεν έχω καμία κλίκα με κανέναν, μόνος μου μιλάω και προσπαθώ να λέω την άποψη μου σε κάποια θέματα. Δε παρασυρω άλλους 2 3 για να λέμε τα ίδια πράγματα οπως κάνει το παρεάκι σου.

Μας τα χεις κανει τσουρεκια ρε μλκα. Καποιος να σ δεσει τα χερια ενταξει μας το ειπες θα βγει μαιο τι το λες και το ξαναλες; Ολα δειχνουν οτι θα βγει νωρις εφοσον τους θελουν σεπτεμβρη συμφωνα με τα λεγομενα του Χρυσο. Οποτε εσυ πως επιμενεις για μαιο ιουνιο ; Εσενα που σαρεσουν και τα γεγονοτα και οι θεωριες που μας λες καθε μερα; Συμφωνα με τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και αυτα π εχουν πει πρεπει να βγει αμεσα για να προλαβουν να ειναι ετοιμοι σεπτεμβρη. Απαντα μ σε αυτο σε παρακαλω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Φεβ 09, 2021 5:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από 35MK.A »

Άρα γουλεα μας λες ότι ψηφίζεται, βγαίνει ΦΕΚ καπάκι εντός του μήνα η αρχές Μαρτίου έπειτα καπάκι προκήρυξη έντος Μαρτίου 20 μέρες θα δώσουν προθεσμία για τα δικαιολογητικά όπως του 19 πάμε Απριλιο έχουμε ενστάσεις δέκα μέρες πες και Μάιο μέσα σχολή αυτό λες ε;
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

Πάμε λίγο θα ψηφιστεί και μετά πάμε για lockdown Τι θα ζήσουμε ένας θεός ξέρει...
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Shadow2 έγραψε:Πάμε λίγο θα ψηφιστεί και μετά πάμε για lockdown Τι θα ζήσουμε ένας θεός ξέρει...

Δεν την αγγίζει τίποτα την οππι μπρο μην αγχω...

Hulk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Hulk »

Gouleasss Frouros97 Greek Ranger ειναι ο ιδιος χαρακτηρας.
ΔΙΑΣ 2016
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

35MK.A έγραψε:Άρα γουλεα μας λες ότι ψηφίζεται, βγαίνει ΦΕΚ καπάκι εντός του μήνα η αρχές Μαρτίου έπειτα καπάκι προκήρυξη έντος Μαρτίου 20 μέρες θα δώσουν προθεσμία για τα δικαιολογητικά όπως του 19 πάμε Απριλιο έχουμε ενστάσεις δέκα μέρες πες και Μάιο μέσα σχολή αυτό λες ε;

Ναι παιχτη μου κάτι τέτοιο...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες