φεκ μέσα του μήνα προ αρχές Μαρτίου πκε σε κανα 2 μηνοGUNS ROSES έγραψε:Οτι θα ψηφιστεί θα ψηφιστεί 151 και τελος το θεμα ειναι απλα να γίνεται γρηγορα να τελειωνουμε να βγουν και τα μορια και να ησυχασουμε ολοι... Πολυ και καλη επιτυχία σε ολους και ειδικότερα στα ατομα που τοσο καιρό είμασταν εδω και μας βασάνιζε αυτο το ζήτημα!
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 121
Απο οσο λενε τα αρθρα στα σιτε την πεμπτη τελειωνει η ψηφοφορία απο ολους... Λιγο ακομη !
Ο. Π. Κ. Ε
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 108
Γουλεας δηλαδή λες ότι θα βγει προκυρηξη τον Μάϊο;Gouleasss94 έγραψε:φεκ μέσα του μήνα προ αρχές Μαρτίου πκε σε κανα 2 μηνοGUNS ROSES έγραψε:Οτι θα ψηφιστεί θα ψηφιστεί 151 και τελος το θεμα ειναι απλα να γίνεται γρηγορα να τελειωνουμε να βγουν και τα μορια και να ησυχασουμε ολοι... Πολυ και καλη επιτυχία σε ολους και ειδικότερα στα ατομα που τοσο καιρό είμασταν εδω και μας βασάνιζε αυτο το ζήτημα!
Εγώ πάλι θυμάμαι που έλεγα πριν 3 βδομάδες ότι η προκήρυξη θα βγει προς Μάιο Και πέσανε να με φάνε. Ένας μάλιστα μου έλεγε ότι θέλω να αργήσει για να πάρω πτυχίο ή δίπλωμα. Τώρα όμως που το λένε 2 3 ότι θα βγει Μάιο, δε τρέχει τίποτα. Αλλά ξέχασα, αυτοι τα έχουν καλά μεταξύ τους αυτοί.
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

αγόρι Μ Μάιο είπα σχολή όχι προκήρυξη άντε να τα λετε με τον φιλο σου τον noname ξέρετε εσείςGpap95 έγραψε:Εγώ πάλι θυμάμαι που έλεγα πριν 3 βδομάδες ότι η προκήρυξη θα βγει προς Μάιο Και πέσανε να με φάνε. Ένας μάλιστα μου έλεγε ότι θέλω να αργήσει για να πάρω πτυχίο ή δίπλωμα. Τώρα όμως που το λένε 2 3 ότι θα βγει Μάιο, δε τρέχει τίποτα. Αλλά ξέχασα, αυτοι τα έχουν καλά μεταξύ τους αυτοί.
Δε το είπα συγκεκριμένα για εσένα, δεν είσαι ο μόνος που λέει ότι θα πάει Μάιο η προκήρυξη. Με τον noname αν θυμάσαι είχα πάντα κόντρα εδώ μέσα εκτός από τις προηγούμενες 2 μέρες που συμφωνήσαμε σε κάτι. Δεν έχω καμία κλίκα με κανέναν, μόνος μου μιλάω και προσπαθώ να λέω την άποψη μου σε κάποια θέματα. Δε παρασυρω άλλους 2 3 για να λέμε τα ίδια πράγματα οπως κάνει το παρεάκι σου.Gouleasss94 έγραψε:αγόρι Μ Μάιο είπα σχολή όχι προκήρυξη άντε να τα λετε με τον φιλο σου τον noname ξέρετε εσείςGpap95 έγραψε:Εγώ πάλι θυμάμαι που έλεγα πριν 3 βδομάδες ότι η προκήρυξη θα βγει προς Μάιο Και πέσανε να με φάνε. Ένας μάλιστα μου έλεγε ότι θέλω να αργήσει για να πάρω πτυχίο ή δίπλωμα. Τώρα όμως που το λένε 2 3 ότι θα βγει Μάιο, δε τρέχει τίποτα. Αλλά ξέχασα, αυτοι τα έχουν καλά μεταξύ τους αυτοί.
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

δν υπάρχει κανένα παρεάκι άλλο θεωρίες συνομωσίας που πιστεύετε μερικοί και άλλο το πως λειτουργούν τα πραγματα στην αστυνομία στην ΕλλάδαGpap95 έγραψε:Δε το είπα συγκεκριμένα για εσένα, δεν είσαι ο μόνος που λέει ότι θα πάει Μάιο η προκήρυξη. Με τον noname αν θυμάσαι είχα πάντα κόντρα εδώ μέσα εκτός από τις προηγούμενες 2 μέρες που συμφωνήσαμε σε κάτι. Δεν έχω καμία κλίκα με κανέναν, μόνος μου μιλάω και προσπαθώ να λέω την άποψη μου σε κάποια θέματα. Δε παρασυρω άλλους 2 3 για να λέμε τα ίδια πράγματα οπως κάνει το παρεάκι σου.Gouleasss94 έγραψε:αγόρι Μ Μάιο είπα σχολή όχι προκήρυξη άντε να τα λετε με τον φιλο σου τον noname ξέρετε εσείςGpap95 έγραψε:Εγώ πάλι θυμάμαι που έλεγα πριν 3 βδομάδες ότι η προκήρυξη θα βγει προς Μάιο Και πέσανε να με φάνε. Ένας μάλιστα μου έλεγε ότι θέλω να αργήσει για να πάρω πτυχίο ή δίπλωμα. Τώρα όμως που το λένε 2 3 ότι θα βγει Μάιο, δε τρέχει τίποτα. Αλλά ξέχασα, αυτοι τα έχουν καλά μεταξύ τους αυτοί.
-
Pezonautis194
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 166
Γούλεας εσύ τι λες 28, όχι πτυχίο, και προκήρυξη εντός Μαρτίου;Gouleasss94 έγραψε:δν υπάρχει κανένα παρεάκι άλλο θεωρίες συνομωσίας που πιστεύετε μερικοί και άλλο το πως λειτουργούν τα πραγματα στην αστυνομία στην Ελλάδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Φεβ 09, 2021 5:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

ακριβως !Pezonautis194 έγραψε:Γούλεας εσύ τι λες 28, όχι πτυχίο, και προκήρυξη εντός Μαρτίου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Φεβ 09, 2021 5:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Manthos_997
- Αρχιλοχίας

- Posts in topic: 58
Gpap95 έγραψε:Δε το είπα συγκεκριμένα για εσένα, δεν είσαι ο μόνος που λέει ότι θα πάει Μάιο η προκήρυξη. Με τον noname αν θυμάσαι είχα πάντα κόντρα εδώ μέσα εκτός από τις προηγούμενες 2 μέρες που συμφωνήσαμε σε κάτι. Δεν έχω καμία κλίκα με κανέναν, μόνος μου μιλάω και προσπαθώ να λέω την άποψη μου σε κάποια θέματα. Δε παρασυρω άλλους 2 3 για να λέμε τα ίδια πράγματα οπως κάνει το παρεάκι σου.
Μας τα χεις κανει τσουρεκια ρε μλκα. Καποιος να σ δεσει τα χερια ενταξει μας το ειπες θα βγει μαιο τι το λες και το ξαναλες; Ολα δειχνουν οτι θα βγει νωρις εφοσον τους θελουν σεπτεμβρη συμφωνα με τα λεγομενα του Χρυσο. Οποτε εσυ πως επιμενεις για μαιο ιουνιο ; Εσενα που σαρεσουν και τα γεγονοτα και οι θεωριες που μας λες καθε μερα; Συμφωνα με τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και αυτα π εχουν πει πρεπει να βγει αμεσα για να προλαβουν να ειναι ετοιμοι σεπτεμβρη. Απαντα μ σε αυτο σε παρακαλω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Φεβ 09, 2021 5:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 108
Άρα γουλεα μας λες ότι ψηφίζεται, βγαίνει ΦΕΚ καπάκι εντός του μήνα η αρχές Μαρτίου έπειτα καπάκι προκήρυξη έντος Μαρτίου 20 μέρες θα δώσουν προθεσμία για τα δικαιολογητικά όπως του 19 πάμε Απριλιο έχουμε ενστάσεις δέκα μέρες πες και Μάιο μέσα σχολή αυτό λες ε;
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Πάμε λίγο θα ψηφιστεί και μετά πάμε για lockdown Τι θα ζήσουμε ένας θεός ξέρει...
Shadow2 έγραψε:Πάμε λίγο θα ψηφιστεί και μετά πάμε για lockdown Τι θα ζήσουμε ένας θεός ξέρει...
Δεν την αγγίζει τίποτα την οππι μπρο μην αγχω...
-
Hulk
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 12
Gouleasss Frouros97 Greek Ranger ειναι ο ιδιος χαρακτηρας.
ΔΙΑΣ 2016
35MK.A έγραψε:Άρα γουλεα μας λες ότι ψηφίζεται, βγαίνει ΦΕΚ καπάκι εντός του μήνα η αρχές Μαρτίου έπειτα καπάκι προκήρυξη έντος Μαρτίου 20 μέρες θα δώσουν προθεσμία για τα δικαιολογητικά όπως του 19 πάμε Απριλιο έχουμε ενστάσεις δέκα μέρες πες και Μάιο μέσα σχολή αυτό λες ε;
Ναι παιχτη μου κάτι τέτοιο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες