της μανουλας σου το χαλβαδοκουτι τσογλανι που μπαινετε και τρολαρετε
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 22
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Σώπα ρε μπαγλαμά που έχεις άποψη και για την μητέρα μου. Ποιός μίλησε για τρόλ; Ξέρεις τι kill death ratio έχω; Σε πάω 1v1 με κλειστά μάτια!Giorgostheocharis έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 10:15 pmτης μανουλας σου το χαλβαδοκουτι τσογλανι που μπαινετε και τρολαρετε
-
- Υποδεκανέας
ρε φυγε ρε μ****α ρε μπρο απο δωMilfhunter έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 10:19 pmΣώπα ρε μπαγλαμά που έχεις άποψη και για την μητέρα μου. Ποιός μίλησε για τρόλ; Ξέρεις τι kill death ratio έχω; Σε πάω 1v1 με κλειστά μάτια!Giorgostheocharis έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 10:15 pmτης μανουλας σου το χαλβαδοκουτι τσογλανι που μπαινετε και τρολαρετε
Μιλάμε για skills που δεν έχεις ξαναδεί πιτσιρικά...Giorgostheocharis έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 10:22 pmρε φυγε ρε μ****α ρε μπρο απο δωMilfhunter έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 10:19 pmΣώπα ρε μπαγλαμά που έχεις άποψη και για την μητέρα μου. Ποιός μίλησε για τρόλ; Ξέρεις τι kill death ratio έχω; Σε πάω 1v1 με κλειστά μάτια!Giorgostheocharis έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 10:15 pm
της μανουλας σου το χαλβαδοκουτι τσογλανι που μπαινετε και τρολαρετε
παλιο αστειο, αρχισε να διαβαζεις κανενα βιβλιο και παρε τα χερια σου απο τα προιοντα τεχνολογιας.
Οποιος δεν βγαζει αθληματα στο πολεμικο ναυτικο τον περνανε; Εχω ακουσει πως μπαινει η σαρα και η μαρα επειδη δεν παει κανενας οποτε εχουμε ελπιδες εμεις που δεν ειμαστε γυμνασμενοι αλλα λεπτοι μεν
-
- Υποδεκανέας
(Κανονικα απο την στιγμη που δεν παταει κανεις με τις παραιτησεις που υπαρχουν και ζητανε ατομα πρεπει να τους περνανε) και γω αυτο πιστευω αν και θα ηθελα να βαλω ναυτικο θα το σκεφτω πολυ.
Καλησπέρα παιδιά.
Είμαι γυναίκα, άρχισα προπόνηση από Σεπτέμβρη για αθλήματα, βέβαια τις έλξεις τις έπιασα πριν ένα μήνα.
Μπορώ να σηκωθώ ώστε να κάνω την έλξη αλλά δεν μπορώ να κατέβω τελείως ώστε να ξαναανέβω. Κατεβαίνω για να ξανα ανέβω και να βγάλω 4 αλλά όχι με ολοκληρωμένη κίνηση. Ελπίζω να καταλάβετε. Ήθελα να ρωτήσω εάν θα με κόψουν εάν δεν γίνει ολοκληρωμένη κίνηση. Σας ευχαριστώ πολύ.
Είμαι γυναίκα, άρχισα προπόνηση από Σεπτέμβρη για αθλήματα, βέβαια τις έλξεις τις έπιασα πριν ένα μήνα.
Μπορώ να σηκωθώ ώστε να κάνω την έλξη αλλά δεν μπορώ να κατέβω τελείως ώστε να ξαναανέβω. Κατεβαίνω για να ξανα ανέβω και να βγάλω 4 αλλά όχι με ολοκληρωμένη κίνηση. Ελπίζω να καταλάβετε. Ήθελα να ρωτήσω εάν θα με κόψουν εάν δεν γίνει ολοκληρωμένη κίνηση. Σας ευχαριστώ πολύ.
-
- Υποδεκανέας
ξεκινησες μονη σου η με καποιο προπονητη;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 08, 2024 3:46 pm Καλησπέρα παιδιά.
Ξεκίνησα σε ομάδα που προπονεί άτομα για αθλήματα στο στάδιο!
-
- Υποδεκανέας
Είμαι από επαρχία, δυστυχώς δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα της χωρίς την έγκριση της.50 ευρώ το μήνα με 4 φορές την εβδομάδα από 1.30 ώρα.
Εάν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις και θες κάποιο προπονητή με ειδικότητα στίβου, μπορείς να πας στο στάδιο της περιοχής σου και θα βρεις σίγουρα κάποιον προπονητή πάντως.
Εάν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις και θες κάποιο προπονητή με ειδικότητα στίβου, μπορείς να πας στο στάδιο της περιοχής σου και θα βρεις σίγουρα κάποιον προπονητή πάντως.
Όχι, μην αγχώνεσαι για τίποτα. Είμαι ΕΠΟΠ ήδη από την 9η σειρά στο Ναυτικό όμως και όλοι εμείς που δώσαμε στην Ευελπίδων πέρυσι έχω να σου πω πως ήταν υπερ ελαστικοί και θα είναι ακόμη περισσότερο φέτος. Ειδικά στις έλξεις που είναι το πιο τραγεφαλδικο κομμάτι για τους περισσότερους. Και είναι πάντα και λίγο παραπάνω ελαστικοί με τις γυναίκες... Δε το λέω καθόλου υποτιμητικά, είναι η πραγματικότητα.
Εγώ θα συνεχίσω να τις προπονώ μέχρι πρώτα ο Θεός να καλέσουν για αθλήματα, αλλά σε ευχαριστώ που απάντησες και μου έδωσες μπουστ!
Μην πάτε λεσια στα αθλήματα παιδιά γιατί οι εξεταστές των αθλημάτων δεν κοιτάνε αν είσαι στο ΠΝ ή στην ΠΑ η στον Σξ. Έχεις έναν ομαδάρχη ο οποίος κρατάει τα χαρτιά σού και άλλα στελέχη των ειδικών δυνάμεων είναι οι αξιολογητές, τουλάχιστον πέρσι στην Ευελπίδων έτσι ήταν. Βοηθάνε αλλά μέχρι ένα σημείο πχ στο μίλι χαρίζουν ένα λεπτό στις έλξεις σε αφήνουν να κάνεις τέσσερις μισές δίνουν παραπάνω ευκαιρίες από αυτές που προσβλέπει το ΦΕΚ αλλά δεν σε περνάνε κιόλας μη τρελαθούμε. Η προκήρυξη καλώς ή κακώς θα αργήσει όπως και πέρσι και η κατάταξη αν βγεί τέλη Ιουλίου στην καλύτερη θα είναι αρχές προς μέσα Νοεμβρίου δηλαδή ένα μήνα νωρίτερα από την περσινή. Οπότε έχετε άπλετο χρόνο και 0 δικαιολογίες κατεμε, αφήστε τις παραλίες και μπιτσομπαρα και μαμηθειτε στην προπόνηση να είστε κύριοι να τα περάσετε όλα και να μην έχετε την ανάγκη κανενός ούτε το άγχος να εξαρτώσαστε για το αν ο εξεταστής λοχίας έχει κέφια γιατί του έκατσε χθες ή γκόμενα τού ή είναι σπασμένος και θα με κόψει. Είναι στο χέρι σας αλήθεια χρόνος υπάρχει οι ΠΚΕ έτσι όπως πάει το πράγμα θα γίνουν αρχές Οκτωβρίου έχετε πάρα πολύ ακόμα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες