Κατά τη γνώμη μου αποκλείεται ν μπει στις πανελλήνιες. Το Φεβρουάριο το νομοσχέδιο που προέβλεπε να μπει το 2018 στις πανελλήνιες εν τέλει δν ψηφίστηκε ποτέ και ασ πήγε κ σε δημόσια διαβούλευση. Επίσης το συγκεκριμένο αρθρο που το έλεγε αυτό ήταν το άρθρο 58 που στο σαιτ Opengov της κυβέρνησης δλδ ΔΕΝ υπάρχει καν πλέον! Για μένα καθόλου τυχαίο.special force έγραψε:φίλε μου Π τι ακούγεται θα μπει πανελλήνιες το λιμενικό; και αυτή που θα βγει θα είναι η τελευταία μας ελπίδα;
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)
Μόλις έβγαλαν τα σάιτ την δεύτερη προκήρυξη που σας έλεγα για 54 άτομα... Τώρα λογικά ετοιμάζεται και η δικιά μας παιδιά για 280-300 άτομα... Υπομονή κομαντα και έρχεται...
Pao... έγραψε:Κατά τη γνώμη μου αποκλείεται ν μπει στις πανελλήνιες. Το Φεβρουάριο το νομοσχέδιο που προέβλεπε να μπει το 2018 στις πανελλήνιες εν τέλει δν ψηφίστηκε ποτέ και ασ πήγε κ σε δημόσια διαβούλευση. Επίσης το συγκεκριμένο αρθρο που το έλεγε αυτό ήταν το άρθρο 58 που στο σαιτ Opengov της κυβέρνησης δλδ ΔΕΝ υπάρχει καν πλέον! Για μένα καθόλου τυχαίο.special force έγραψε:φίλε μου Π τι ακούγεται θα μπει πανελλήνιες το λιμενικό; και αυτή που θα βγει θα είναι η τελευταία μας ελπίδα;
το ίδιο θα ισχύει και για αξιωματικούς και το υπαξιωματικους με προκυρηξη και αυτή;
ο θεσμός των ειδικών φρουρών δεν είναι παρόμοιος με των λιμενοφυλακων?
Παιδια κακα τα ψεματα. Η αδελφη μου μπηκε στο λιμενικο στην Υπαξιωματικων. Με πτυχειο,2 μαστερ,2 ξενες γλωσσες και υποψηφια διδακτωρ. Εκανε 1 χρονο φροντηστηριο, διαβασμα μεχρι αηδιας, και μπηκε χωρις μεσον. Αποτελεσμα; Παιρνει 880 ευρω, δεν φτανουν για τιποτα, υπηρετει σε δυσπροσητο προορισμο, και τελικα δεν ξερω αν αξιζε ο κοπος, για ενα μισθο πεινας, να χαραμισθουν τοσα προσοντα. Αρα μην τρελλαινεστε...
Καλημερα Εύη έχεις δικιο ολα οσα λες αλλα υπάρχουν παιδιά όπως εγώ που δεν πανε για τα λεφτά, αλλα γιατί το γουστάρουμε...
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 15
Η αδερφή σου έκανε την επιλογή να πάει στο δημόσιο ενώ με τόσα προσόντα στο εξωτερικό θα καθάριζε μερικά χιλιάρικα για πλάκα και θα ζούσε σε σοβαρή χώρα.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.
Παιδιά χωρις να κατακρίνω κανένα μην γίνει καμια παρεξηγήσει. Εχω παρατήσει πως μπαίνουν άτομα τα οποία ειναι διαβασμένα έχουν πτυχία άλλη ειναι οικονομικά ανεξάρτητη και μπαίνουν γι να λένε πως ειναι στο δημόσιο θεωρώ καλυτερα να μπει κάποιος ο οποιος δεν εχει ελπίδα...
Ευη έγραψε:Παιδια κακα τα ψεματα. Η αδελφη μου μπηκε στο λιμενικο στην Υπαξιωματικων. Με πτυχειο,2 μαστερ,2 ξενες γλωσσες και υποψηφια διδακτωρ. Εκανε 1 χρονο φροντηστηριο, διαβασμα μεχρι αηδιας, και μπηκε χωρις μεσον. Αποτελεσμα; Παιρνει 880 ευρω, δεν φτανουν για τιποτα, υπηρετει σε δυσπροσητο προορισμο, και τελικα δεν ξερω αν αξιζε ο κοπος, για ενα μισθο πεινας, να χαραμισθουν τοσα προσοντα. Αρα μην τρελλαινεστε...
ποια χρονια πηγε;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Εύη εσύ θα κάνεις τα χαρτιά σου αν τυχόν βγει;
Καλησπέρα παιδιά . καλησπερα φιλε π έχουμε κανένα νέο δωσε μας τις γνώσεις σου
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 42
Καλησπερα! Σημερα που ημουν σε μια μαρινα γιατι μιλησα με εναν δασκαλο για το διπλωμα ειχε διπλα κ λιμεναρχειο κ ρωτησα εναν λιμενικο νεαρο σε ηλικια αν εχει ακουσει τιποτα για την προκηρυξη μιας κ ειναι στο σωμα κ μου λεει τιποτα δεν θα βγει μαλλον. Τωρα τι να πω παντα ετσι λενε οι περισσοτεροι κ αστυνομικους που ειχα ρωτησει πιο παλια για ε. Φ με το κλασικο υφακι.
2009 δ εσσο 309 σειρα
Καλημερα. Φιλε βασιλη μην νομιζεις οτι το απλο προσωπικό γνωριζει, δεν τους ενημερωνει κανενας για αυτα τα θεματα απλες αποψεις εκφραζουν οπως ο καθενας χωρις καμιά ισχυ
Γιατί ρε παιδιά να ειναι αδικο το 28 για τους νεότερους... υπαρχουν καποιοι 27 με 28 που εχουν φτυσει αιμα για να μπουν μεσα. Μονο στην Ελλάδα υπάρχουν αυτα τα χαμηλά ορια ηλικίας. Κοιτάξτε λιγο στο εξωτερικό τι γινετε. Μη κοιτάτε τη πάρτη σας. Αν είσαι 22 χρονων κ το αξιζεις θα μπεις μη κοιτας αν θα σου παρει τη θεση ο 28αρης. Υπάρχουν 28 και 30 χρονών παιδιά που στιβουν την πέτρα υπαρχουν και 20αριδες που δεν μπορουν να ξεκλειδώσουν την πόρτα απο το αυτοκίνητο τους... οπότε μη κολλατε... Μακάρι να πηγαινε στα 30++++
Φίλε Π όταν και αν μπεις θα καταρρίψεις πολλούς μύθους...
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 42
Ναι φιλε ισχυει αυτο που λες! Απλα μιας κ τον ειδα χτες ειπα να τον ρωτησω μηπως γνωριζε κατι. Ας Ελπισουμε να βγει για ολους μας κ να μην πανε κοπος κ χρηματα σε διπλωματα ταχυπλοων, αγγλικων κλπ χαμενα.
2009 δ εσσο 309 σειρα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες