Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Πολυ καχυποπτος εισαι handballer. Επειδη μιλαμε για το ιδιο θεμα εδω μεσα λογικο ειναι να εχουμε και ιδιες αποψεις (καποιοι μεταξυ μας). Δε ειμαι αυτος ο quote ετσι για τη ιστορια.

φιλικα...
solid

Δημοσίευση από solid »

Γειά σας. Συγκεντρώνω 4000 μόρια θεωρείτε ότι είναι καλά; Εγώ πιστεύω πώς είναι.

Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από alexantro »

Είσαι τουλάχιατον προκλητικός μεγάλε... Αντε γειά!
solid

Δημοσίευση από solid »

Γειά σου και σε εσένα! Έαν είχες δώσει και σε άλλες προκήρυξεις για το ίδιο σώμα, ίσως και να ερχόσουνα για λίγο στη θέση μου και πάλι ίσως.

pakis138

Δημοσίευση από pakis138 »

Το ΙΕΚ το εβγαλα το 2003 απο τοτε εφαγα 2 φορες πορτα στην πυροσβεστικη απο τα γραπτα. Πιστευω οτι η παλιοτερη προκυρηξη ηταν πιο δικαιη επειδη ζητουσε να καλυψει θεσεις ανα κατηγορια. Ειχε 7-8 κατηγοριες νομιζω. Την συγκεκριμενη προκυρηξη την βρησκω αδικη μονο στο θεμα του βαθμου απολυτυριου απο ολες τις αποψεις. Καποιος που τελειωσε γενικο λυκειο εβγαλε πολυ δυσκολοτερα το 14αρι του ενω αν ηταν ΤΕΕ κ με λιγοτερο διαβασμα θα επιανε το 16. Επισεις οσον αφορα το δικο μου πτυχιο αυτο του ΙΕΚ δεν μπορεις να το δοσεις μονο 2 μορια κ να σε τρωει μια κοπελα που απλα τελειωσε το λυκειο στα 18 της με 19 κ δεν μπορεσε να παει για σπουδες για οποιονδηποτε λογο.
hackertom γιατι πιστευεις οτι θα κυμανθουν τοσο ψηλα τα μορια;
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

pakis138 έγραψε:Το ΙΕΚ το εβγαλα το 2003 απο τοτε εφαγα 2 φορες πορτα στην πυροσβεστικη απο τα γραπτα. Πιστευω οτι η παλιοτερη προκυρηξη ηταν πιο δικαιη επειδη ζητουσε να καλυψει θεσεις ανα κατηγορια. Ειχε 7-8 κατηγοριες νομιζω. Την συγκεκριμενη προκυρηξη την βρησκω αδικη μονο στο θεμα του βαθμου απολυτυριου απο ολες τις αποψεις. Καποιος που τελειωσε γενικο λυκειο εβγαλε πολυ δυσκολοτερα το 14αρι του ενω αν ηταν ΤΕΕ κ με λιγοτερο διαβασμα θα επιανε το 16. Επισεις οσον αφορα το δικο μου πτυχιο αυτο του ΙΕΚ δεν μπορεις να το δοσεις μονο 2 μορια κ να σε τρωει μια κοπελα που απλα τελειωσε το λυκειο στα 18 της με 19 κ δεν μπορεσε να παει για σπουδες για οποιονδηποτε λογο.
hackertom γιατι πιστευεις οτι θα κυμανθουν τοσο ψηλα τα μορια;

Σε ποιο post μου αναφαίρετε;
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Τελικα ο βαθμος απολυτηριου μετραει για τα μορια της προκυρηξης; Α και για να βγαλεις επαγγελματικο Γ κατηγοριας πρεπει να δωσεις και πιστοποίηση ΠΕΙ?
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από alexantro »

Το ΠΕΙ δεν το ζητάει η προκύρηξη! Για αλλού θα το χρειαστείς...
pakis138

Δημοσίευση από pakis138 »

Λαθος μου κ συγνωμη. Στον handballer αναφερομουν
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

solid έγραψε: Γειά σου και σε εσένα! Έαν είχες δώσει και σε άλλες προκήρυξεις για το ίδιο σώμα, ίσως και να ερχόσουνα για λίγο στη θέση μου και πάλι ίσως.

Ωραίος. Είσαι σίγουρα μέσα από άποψη μορίων! Άλλα έτσι από περιέργεια από που συγκεντρώνεις τόσα μόρια.
jim

Δημοσίευση από jim »

Καλημέρα σε όλους

Οταν συζηταμε για την πιθανή βαση μορίων,
εννοούμε τα μόρια του τελευταίου υποψηφίου:

α) πρωτού διεξαχθούν τα αθλήματα;

ή

β) μετα τα αθλήματα, όπου θα έχει κοπεί ένα μερος υποψηφίων
(και θα αναφερόμεστε σε προσληφθέντες πλέον);

ευχαριστώ

solid

Δημοσίευση από solid »

Να είσαι καλά αρχηγέ! Ευχαριστώ για τη γνώμη σου. Λοιπόν. Τα βασικότερα είναι, προυπηρεσία ώς εποχικός, υψηλό απολυτήριο, ξένη γλώσσα, και εθελοντής.

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

solid έγραψε: Να είσαι καλά αρχηγέ! Ευχαριστώ για τη γνώμη σου. Λοιπόν. Τα βασικότερα είναι, προυπηρεσία ώς εποχικός, υψηλό απολυτήριο, ξένη γλώσσα, και εθελοντής.

Μιλάς για τις 3400 θέσεις των εποχικών ή για τους πολίτες. Σε ποια κατηγορία υπάγεσαι; Αν και με αυτά που μαθαίνω περί μορίων των εποχικών μέσα από την Πυροσβεστική σαν εποχικός είσαι 100% μέσα με 4000 μόρια αλλά και αν πολίτης συγκεντρώνει τόσα μόρια πάλι μέσα είναι. Για πες μας λοιπόν.
solid

Δημοσίευση από solid »

Ώς πολίτης handballer.

Παρεμπιπτόντως,handballer έαν δώσεις για την πυροσβεστική με τα μόρια που έχεις (νομίζω πως τα έχεις αναφέρει κάπου, νομίζω.) κατ΄εμέ είσαι και εσύ μέσα. Άποψή μου πάντα.

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από toro »

Που πιστευεις solid οτι θα ειναι η βαση;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες