Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Καλημέρα καλό μήνα.. Ο ΔΜΣ ισχύει κανονικά ε; γιατί δεν είδα στο ΦΕΚ τίποτα ή το παρέλειψα
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Αν εχω πτυχιο απο ιδιωτικο ιεκ, χωρις να εχω δωσει καποια κρατικη πιστοποιηση, μετραει στα μορια;
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Γιώργος έγραψε: Αν εχω πτυχιο απο ιδιωτικο ιεκ, χωρις να εχω δωσει καποια κρατικη πιστοποιηση, μετραει στα μορια;
Μέσα στο ΦΕΚ αναφέρει δημόσιο ΙΕΚ.. κάνε ένα τηλ στο υπουργείο να μάθεις
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

ΕΦ έγραψε: Dea Pz ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... πάντως εγώ που πήρα και τηλέφωνο τον ΑΣΕΠ μου είπαν ότι αυτό ισχύει για τους τριτεκνους. Δεν ξέρω βέβαια που εμείς θα είμαστε χωρίς ΑΣΕΠ...
Εγώ έκανα Λάθος
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Κώστας έγραψε: Η τριτεκνία μου είπαν ότι πιάνετε μέχρι και το 28ο έτος σε αυτήν την προκυρηξη. Μου τα είπαν από τα αρμόδια υπηρεσία τρίτεκνων.
Βάση. Νόμου δεν ισχύει.. με Όσα αναφέρει ο ΑΣΕΠ.. ζητά τους να σ πούνε τον νόμο που βασίζεται αυτο Π σ είπανε
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Κώστας έγραψε:Η τριτεκνία μου είπαν ότι πιάνετε μέχρι και το 28ο έτος σε αυτήν την προκυρηξη. Μου τα είπαν από τα αρμόδια υπηρεσία τρίτεκνων.

Και εγώ σου λέω πως αν έχεις δίπλωμα αστροναύτη παίρνεις 500 μόρια, θα πας να το βγάλεις;

Δεν ξέρω τι σου είπανε ποιον ρώτησες.

Η προκήρυξη είναι νόμος τέλος.

Διευκρινίζεται ότι την ιδιότητα του γονέα τριών τέκνων και των τέκνων αυτού αποκτούν:
Γονέας ή γονείς που έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τριών παιδιών από τον ίδιο ή διαφορετικούς γάμους ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων ή εκτός γάμου γεννηθέντων, τα οποία είναι:
Άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23ο) έτος της ηλικίας τους ή φοιτούν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους και
τα τέκνα αυτών, σύμφωνα με τους προαναφερόμενους όρους και προϋποθέσεις.

Στα παιδιά περιλαμβάνονται και τα τέκνα με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης.

Σε κάθε περίπτωση τα τέκνα τρίτεκνης οικογένειας πρέπει να είναι ζώντα.

Εσύ όταν δεν πάρεις τα μόρια γιατί δεν θα ανήκεις στα παραπάνω να πας στην υπηρεσία τρίτεκνων και να ζητήσεις τα ρέστα...

Τάσος

Δημοσίευση από Τάσος »

Σορρυ αν το εχετε ηδη απαντησει, αν δεν εχουμε το διπλωμα στα χερια μας και περιμενουμε την εκδοση του, αφου εχουμε οερασει επιτυχως την εξεταση, μετραει;
Άβαταρ μέλους
teooyk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από teooyk »

NICK1978 έγραψε:Καλημέρα και καλό μηνα παιδιά. Οντως Το οικονομικό είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, το οποίο πρέπει να το λάβετε υποψην διότι τόσα χρόνια που είμαι στην αστυνομία ακομα και σημερα ειναι αρκετά λίγα τα χρήματα για να πληρώνεις ενοικιο κτλπ. Επόμενη εβδομαδα θα βγει και η προκύρηξη. Οσον αφορα την βαση περιπου θα ειναι στα 2400 προσωπικη μου αποψη. Με Υπουργο χρυσοχοιδη, πρεπει να εχεις τον ιδιο τον Μητσοτακη για να σε περασουν. Καλη επιτυχια σε ολους.

Είσαι σίγουρος γι αυτο;

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Ερώτηση : τρίτεκνοι που σπουδάζουν. Θα χρειαστεί κ βεβαίωση σπουδών σωστά ;
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Dea pz έγραψε:Ερώτηση : Τρίτεκνοι που σπουδάζουν. Θα χρειαστεί κ βεβαίωση σπουδών σωστά ;

Προφανώς.

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Τι εγινε ρε παιδια ολοι τριτεκνοι και πολυτεκνοι ειστε; Μου φαινεται θα επρεπε οντως να υπαρχει ποσοστο, διοτι βλεπω ολες οι θεσεις να πηγαινουν σε τριτεκνους-πολυτεκνους!
ΔΕΑ ΠΖ 344

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΠΖ 344 »

Είναι αλήθεια ότι ο ΑΣΕΠ δεν θα πάρει μέρος στην διαδικασία.

Ξέρει κανένας τι θα γίνει με αυτό το θέμα.

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Δες τι σ είπαν στον ΑΣΕΠ τι υσχιει για τριτεκνια?
Iwakim 94

Δημοσίευση από Iwakim 94 »

Τον πρώτο λόγο θα τον έχουν πολύτεκνοι τρίτεκνοι και άτομα από επίλεκτα σώματα στρατού κυριοι
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Θα το ψάξω για την τριτεκνία θα ξαναπάρω τηλ και θα τους πω αν βρει κάποιος κάτι άλλο ας στείλει. Αλλά μου το είπαν σίγουρα ότι ισχύει μέχρι και το 28ο τώρα τι να σας πω μπορεί να λέμε και *****
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης