Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από D.Y.K »

mourigiosos έγραψε:
Θοδωρής έγραψε:
mourigiosos έγραψε: Καλημερα σε ολους σας, ηθελα να ρωτησω την αιτηση-υπευθυνη δηλωση που την μια κραταμε εμεις και την αλλη την καταθετουμε, απο που την βρισκουμε; ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ PLEASE

Η απο το Κ. Ε. Π η απο την στρατολογια
αν την κανω εκτυπωση μονος μου απο την προκηρηξη θα υπαρξει προβλημα;

δεν στο συνιστω φιλαρακο μου. Καλυτερα να παρεις στα χερια σου την προκυρηξη απο κανα ΚΕΠ ή απο την στρατολογια οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω!
elli
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από elli »

Γεια σας παιδια! ενα εχω να πω: ετσι οπως παει το συστημα... θα μας τρελανει ολους Εικόνα. υπομονη και κουραγιο σε ολους μας.
Lion
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Lion »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Φιλε Lion ποτε εκανες την θητεια σου και ποτε απολυθηκες απο τους πεζοναυτες; Σε ρωταω γιατι το σωμα των πεζοναυτων επαψε να μοριοδοτειται απο το το γεναρη του 08 λογω του οτι πλεον λεγανε πως θα γινει σωμα του πεζικου! Οσο για την Δ. Υ. Κ που αναφερεις δεν μπορεις να γινεις στελεχος μεσω διαγωνισμων του Στρατου Ξηρας αλλα ΜΟΝΟ μεσω διαγωνισμων του Πολεμικου Ναυτικου στην ειδικοτητα 'υποβρυχιος καταστροφεας'!

Φιλικα

Καλως σε βρηκα φιλε μου ΔΥΚαριε :) Παρουσιαστηκα στο Μ. Πευκο τον Νοεμβρη του 2002 και απολυθηκα απο την Μοναδα μου (η οποια ηταν τοτε "τμημα" του Σωματος των Πεζοναυτων και ανηκε στις Ειδ. Δυν.) τον Ιανουαριο του 2004. Ημουν σειρα "281" (η τελευταια σειρα που εκανε 14μηνο :P). Κανονικα ειχα δηλωσει Ειδ. Δυν. πηγα Πευκο, μετα Βολο για τον Πρασινο Μπερε και μετα στην Λαρισα οπου ηταν η Μοναδα μου (δυστυχως ομως το απολυτηριο μου πρεπει να αναγνωριστει σαν Ειδ. Δυν. Και αυτο θελει "τρεξιμο"). Σ' ευχαριστω φιλαρακο μου παντως για τις πληροφοριες. Οσον αφορα την ΔΥΚ με προκυρηξη απο Στρατο Ξηρας... Μονο σαν Εκπαιδευση (Σχολειο) μπορω να περασω ε;

Σ'ευχαριστω και παλι :)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Lion έγραψε:
Δ. Υ. Κ έγραψε:Φιλε Lion ποτε εκανες την θητεια σου και ποτε απολυθηκες απο τους πεζοναυτες; Σε ρωταω γιατι το σωμα των πεζοναυτων επαψε να μοριοδοτειται απο το το γεναρη του 08 λογω του οτι πλεον λεγανε πως θα γινει σωμα του πεζικου! Οσο για την Δ. Υ. Κ που αναφερεις δεν μπορεις να γινεις στελεχος μεσω διαγωνισμων του Στρατου Ξηρας αλλα ΜΟΝΟ μεσω διαγωνισμων του Πολεμικου Ναυτικου στην ειδικοτητα 'υποβρυχιος καταστροφεας'!

Φιλικα

Καλως σε βρηκα φιλε μου ΔΥΚαριε :) Παρουσιαστηκα στο Μ. Πευκο τον Νοεμβρη του 2002 και απολυθηκα απο την Μοναδα μου (η οποια ηταν τοτε "τμημα" του Σωματος των Πεζοναυτων και ανηκε στις Ειδ. Δυν.) τον Ιανουαριο του 2004. Ημουν σειρα "281" (η τελευταια σειρα που εκανε 14μηνο :P). Κανονικα ειχα δηλωσει Ειδ. Δυν. πηγα Πευκο, μετα Βολο για τον Πρασινο Μπερε και μετα στην Λαρισα οπου ηταν η Μοναδα μου (δυστυχως ομως το απολυτηριο μου πρεπει να αναγνωριστει σαν Ειδ. Δυν. Και αυτο θελει "τρεξιμο"). Σ' ευχαριστω φιλαρακο μου παντως για τις πληροφοριες. Οσον αφορα την ΔΥΚ με προκυρηξη απο Στρατο Ξηρας... Μονο σαν Εκπαιδευση (Σχολειο) μπορω να περασω ε;

Σ'ευχαριστω και παλι :)

να σαι καλα παλικαρι μου! Καταρχην να απαντησω στην τελευταια σου ερωτηση και να πω οτι σχολειο που να αφορα του υποβρυχιους καταστροφεις μπορεις να περασεις ναι και σου το ρυχομαι και ολοψυχα! Οσον αφορα την μοριοδοτηση να πω οτι μοριοδοτεισαι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ως ειδικοδυναμητης μιας και οπως μας αναφερεις εκανες παλαιοτερα την θητεια σου, οποτε περνεις τα μοριακια σου και εισαι αρχοντας! Καλη σου επιτυχια

Φιλικα
Lion
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Lion »

Σ'ευχαριστω αδερφε μου... Οι πληροφοριες και οι ευχες σου μου ειναι πολυτιμες :) Σημερα ετρεχα απο το πρωι για να μαζεψω χαρτια και απολυτηρια για την προκυρηξη και για την τοτε μλκια καποιων που ενω δηλωσα ΕΔ και κατ' αποκοπην Πεζοναυτες, με εστειλαν στην θητεια μου σε παρακλαδι των ΕΔ στην Λαρισα (32 ΜΠΠ Π/Ν που ειναι μοναδα Πυροβολικου των Πεζοναυτων), με αποτελεσμα να τρεχω τωρα σαν τον π__η για να θεωρησω τα χαρτια μου σαν απολυομενος των ΕΔ. Ασε αδερφε μου... Μεγαλο μπερδεμα lol
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το ξερω ρε φιλε αλλα μην χανεις το κουραγιο σου. Αυριο μεθαυριο μπορει να εισαι ΣΤΕΛΕΧΟΣ και εσυ και ολα καλα και ολα ωραια! Αληθεια ποια ειδικοτητα σε ενδιαφερει;
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από tzovana18 »

Που ειναι ο θρακιωτης βρε παιδια τον ειδατε καθολου; Πως παει διαλεξατε ειδικοτητα πως τα βλεπετε τα πραγματα; Εγω ακομα τιποτα σκεφτομαι!Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από illy »

Σωστα, που ειναι αυτο το παιδι;Εικόνα Τζο, βαλε ριπτης σωστικων μεσων! Ειανι αμεταθετο στην Αθηνα, στο τενεφ θα πας και θα περασεις κ απο σχαλ... Ακουσε με, δεν θα χασεις! Θα εισαι αλεξιπτωτιστρια! Ειναι κριβως ιδιες θεσεις με αυτο που εχεις στο νου σου! Εκτος κ αν δεν παιρνουν γυναικες σε αυτη την ειδικοτηταΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ποσα ατομα παιρνει αυτη η ειδικοτητα Υποστρατηγε;
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΑΧΧΧ αγαπη μου αυτη η ειδικοτητα θελει ΒΙΣΜΑ ΓΙΑ ΒΙΣΜΑ περνει λιγα ατομα και οπως γνωστον θα παρουν αντρες... Δν θελω δευτερη απογοητευσει αλλα με ενθουσιασε μια ειδικοτητα παρα πολυ ξερεις πια; Επιθεωριτης επιτηρητης αγωγου καυσιμων αλλα περνει 5 ατομα και θα παρει παλι αντρες ασε! Δν ξερω τι να δηλωσω θα δω εσυ αγαπη σκεφτηκες τι θα δηλωσεις;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Velerefontis »

tzovana δε με ακους...
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από illy »

Αχ δυκ μου τωρα το ειδα... Δυστυχως μονο 5 κ ειλικρινα απορω γιατι τοσους λιγους... Ειναι σουπερ ειδικοτητα! Αλλα θελει τρελο βυσματακι για να μπεις! Ειναι σεμ αλλα παρακλαδι των ειδικων δυναμεωνΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πωπω και δεν εχω και κανα βυσμα τρελο ρε γμτ
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Velerefonti μου σκεφτηκα πολυ καλα αυτα π ου μου ειπες το εχω υποψην μου εχεις δικιο!illy μου ναι πολυ βισμα αυτη η ειδικοτητα και περνει Μονο 5 ατομα αλλα δν το διακυνδηνευω καθολου με τιποτα! Θ α δω τι θα δλησω ειμαι σε καποιες ειδικοτητες αναμεσα! Εσυτι θα δηλωσεις τελικα;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Βασικα θα μπορουσαμε να την δηλωσουμε και αν δεν περασουμε εκει ισως πεσουμε σε καποια αλλη ειδικοτητα γενικως!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες