Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
denomizw
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από denomizw »

Pvt.Pyle έγραψε:Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάποιο λάθος κάνανε στο τηλεφωνικό κέντρο και θα σου είπαν για 5 εργάσιμες.

Πέρσι είχα πάει 5 κανονικές μέρες πριν όπως και άλλα παιδιά και μας δέχτηκαν κανονικά βάση της ημέρας στράτευσης μας.

Επίσης, όπως παρέθεσα και πριν στις οδηγίες του σημειώματος κατάταξης αναφέρει το έξης «Η εξέταση πρέπει να γίνει την ημέρα της κατάταξής σας ή μέχρι πέντε ημέρες πριν από αυτήν. »

https://www.stratologia.gr/sites/default/files/plhr_ent/50.pdf

"Η εξέταση γίνεται κατά την ημερομηνία που ο ενδιαφερόμενος υποχρεούται για κατάταξη και μέχρι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν από αυτή. "

denomizw
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Παιδιά γενικά ξέρετε τι παίζει με τις ηλεκτρονικές αιτήσεις;

Παραθέτω link (https://www.iefimerida.gr/ellada/ilektronikes-ypiresies-stratologia-ti-kalyptoyn, https://www.stratologia.gr/sites/default/files/plhr_ent/50.pdf ) που αναφέρει πως η αίτηση προς την επιτροπή αναβολών μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω taxis net (όντως υπάρχει η επιλογή) ωστόσο απαιτείται ιατρική γνωμάτευση από το Φρουραρχείο.

Αυτό σημαίνει πως μετά του φρουραρχείο αντί να πάμε στο στρατιωτικό νοσοκομείο κάνουμε την αίτηση ηλεκτρονικά;

Έχει ακούσει κανείς κάτι;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος denomizw την Τρί Φεβ 22, 2022 9:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pvt.Pyle
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Pvt.Pyle »

Τι να πω, άλλα λέει στο σημείωμα κατάταξης και άλλα εδώ. Άντε βγάλε άκρη.
Kostas55
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kostas55 »

Παιδια στα απαιτουμενα δικαιολογιτικα εχει και ενα που λέει αίτηση, αυτην την παίρνουμε απο το φρουραρχείο;
foiththz1
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από foiththz1 »

Καλημέρα, πέρσι ημουν Β ΕΣΣΟ 2021 και πήρα την πρώτη αναβολή μέσω Φρουραρχείου μέχρι 17-3-2022. Τώρα στο stratologia μου βγάζει ότι δεν εχω προγραμματιστεί Για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί.Όσοι είστε σε ίδια φάση γνωρίζετε Πότε πρέπει να παμε στο Φρουραρχείο αν θέλουμε και δευτερη αναβολή ; Είμαι μήπως για Γ ΕΣΣΟ ; Ευχαριστώ.

denomizw
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

foiththz1 έγραψε:Καλημέρα, πέρσι ημουν Β ΕΣΣΟ 2021 και πήρα την πρώτη αναβολή μέσω Φρουραρχείου μέχρι 17-3-2022. Τώρα στο stratologia μου βγάζει ότι δεν εχω προγραμματιστεί Για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί.Όσοι είστε σε ίδια φάση γνωρίζετε Πότε πρέπει να παμε στο Φρουραρχείο αν θέλουμε και δευτερη αναβολή ; Είμαι μήπως για Γ ΕΣΣΟ ; Ευχαριστώ.

έχει απαντηθεί πιο πάνω, πας για Γ ΕΣΣΟ ναι

infinite-jest
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από infinite-jest »

Καλησπέρα σε όλους!

Καταρχήν, ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά που είτε διαχειρίζονται είτε συνεισφέρουν με τις εμπειρίες του στο forum Εικόνα

Κατατάσσομαι στις 10 Μαρτίου και προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο στο Φρουραρχείο για να μάθω από ποια μέρα θα αρχίσουν να μας δέχονται. Εικάζω από 3 Μαρτιού καθώς μεσολαβούν ακριβώς 5 εργάσιμες από τότε μέχρι τις 10 (λόγω Καθαράς Δευτέρας), αλλά δεν έχω καταφέρει να το επιβεβαιώσω.

Μήπως κατάφερε κάποιος να πιάσει γραμμή που παρουσιάζεται μετά την Καθαρά Δευτέρα (08-09-10);

Markos

Δημοσίευση από Markos »

Καλησπέρα πήρα χθες τηλέφωνο στο Φρουραρχείο είναι να παρουσιαστώ 8 Μαρτίου και μου είπαν να πάω από 28 Φεβρουαρίου μέχρι την μέρα που είναι να παρουσιαστώ. Οπότε εσύ από 2 Μαρτίου μπορείς να πας.
infinite-jest
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από infinite-jest »

Σε ευχαριστώ πολύ για το tip!
Markos

Δημοσίευση από Markos »

Καλημέρα τη Δευτέρα θα πάω στο Φρουραρχείο για την πρώτη αναβολή... Έχω πάρα πολύ άγχος όσον αφορά τη διαδικασία. Έχω γνωμάτευση από ψυχίατρο και τα φάρμακα. Υπάρχει κάποιος να με καθοδηγήσει όσον αφορά τη διαδικασία που θα ακολουθήσει όταν πάω τη Δευτέρα; Ευχαριστώ πολύ.
Kostas55
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kostas55 »

Παιδια πηγα χθες στου Φρουραρχειο της Αθηνας.ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ το σημειωμα καταταξης κατι άλλο εκτος απο αθηνα θα τους διωξουν και θα τους πουν να πανε σε αλλο φρουραρχειο που ειναι αρμοδιο. Εμενα μου ειπαν να παω στης Θεσαλονικης, η αλλιως να να παω στη Στρατολογια με υπευθηνη δηλωση να αλλαξω τον τοπο κατοικιας που φαινεται στο χαρτι καταταξης. Ευτυχως εκανα το δευτερο εφαγα ολοι την μερα στους δρομους αλλα ξεμπερδεψα απο φρουραρχειο και περιμενω το email τωρα.

Στη διαδικασια της επιτροπης της αθηνας ξερει κανεις πως ειναι τα πραγματα να μας προειδεάσει;

Anastasis45
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Anastasis45 »

Παιδια πηγα σημερα στο φρουραρχειο και μου ειπαν σε 10 μερες θα ερθει το email. Υπάρχει περίπτωση να μην πάρω την αναβολή απο την επιτροπή στο νοσοκομείο όταν κανονιστεί?
Markos

Δημοσίευση από Markos »

Υπάρχει περίπτωση να μπορείς να μου πεις την διαδικασία που έκανες στο Φρουραρχείο; Θα πάω την Δευτέρα απλά έχω αγχωθει...
antoniofa
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από antoniofa »

Καλησπερα, ειμαι κατοικος Λαρισας και βρισκομαι Θεσσαλονικη μπορω να παω στο Φρουραρχειο εδω στην πολη; Η υπερισια μου ειναι στην Αθηνα. Παρουσιαζομαι 15 Μαρτιου (Τριπολη) και θελω αναβολη για ψυχολογικα. Οποιος μπορει να με κατευθυνει θα του ημουν υποχρεως.
denomizw
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Παιδιά αυτό το email Που λέτε τι είναι; Για το πότε να πας στο νοσοκομείο; Ή για το αν πήρες αναβολή;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες