Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 118
Καλησπέρα. Και πολλά να είναι τα κενα εχει έτοιμους πίνακες αναρτημένους στο αρχηγείο με επιλαχοντες και επαρκούν. Τα καλύπτει από εκεί. Και 1000 κενα να έχει. Οι πιθανότητες να βγει καινούργια φέτος είναι 30-70. Να ρωτήσω. Ξερει κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα. Τις 16 ιουλιου του 2020 καλυψε 202 κενες θέσεις εποχικών από τους πίνακες επιλαχοντων του 2020. Το Σεπτεμβρίο του 2020 είδα ότι ειχε ξανα καλύψει 51 θέσεις εποχικών πάλι πανελλαδικά. Ισχυει?
-
- Posts in topic: 41
Predator λεγε ρε φίλε. Αλήθεια τώρα;Predator έγραψε:ΈΜΚ εγώ ας πουμε από πολύ υψηλό στέλεχος της ΝΔ για παράδειγμα κ κανα δυο άλλους μου είπαν ότι υπάρχει σημαντική πιθανότητα να βγει προκήρυξη διότι τα κενά είναι παρα πολλά
- Ε'ΜΚ
- Posts in topic: 72
Predator έγραψε:
ΈΜΚ εγώ ας πουμε από πολύ υψηλό στέλεχος της ΝΔ για παράδειγμα κ κανα δυο άλλους μου είπαν ότι υπάρχει σημαντική πιθανότητα να βγει προκήρυξη διότι τα κενά είναι παρα πολλά
Τα κενα ειναι μεν αρκετα, ωστοσο θα καλυφθουν απο την λιστα των επιλαχοντων του 2020. Η πληροφορια οπως εγραψα και στο πρωτο μου μηνυμα σε αυτο το φορουμ προερχεται μεσα απο το Αρχηγειο στο οποιο υπηρετουσε μεχρι πολυ προσφατα και μεχρι την αποστρατεια του ο θειος μου ως ανωτατος αξιωματικος με πολλες ακρες. Μην στηριζεστε σε υποσχεσεις πολιτικων που στην τελικη αν τους πεις οτι πεταει ο γαιδαρος θα σου πουν οτι ναι πεταει για να μην χασουν τα ψηφαλακια. Ασε που φιλε Predator, ο γνωστος σου, σου ειπε χαρακτηριστικα οτι "υπαρχει πιθανοτητα" αφηνοντας το μετεωρο το πραγμα. Περυσι τετοια εποχη ξεραμε ηδη οτι θα παρει κοσμο. Κι εγω θελω να κανω τα χαρτια μου, αλλα δεν πλεω σε πελαγη ευτυχιας χωρις λογο. Ας ειμαστε ρεαλιστες. Απο του χρονου και βλεπουμε. Καλη τυχη σε ολους.
Πολλοι εφυγαν τα κενα ειναι οντως πολλα, δεν το θεωρω απιθανο να παρει και σε περιοχες που δεν πηρε το 19 και το 20.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Έχεις δίκιο ναι σίγουρα αλλ ποτε δν ξέρεις ... ναι αν μπεις στην σελίδα τις πυροσβεστικής έχει τα αποτελέσματα και τον ιούλιο που πήρε 200 άτομα και μετά γ οκτωμβρη τα 51 έχει και τα ονόματα
- georgios03geor
- Posts in topic: 142
Καλα αν έφυγαν πέρσι τόσα πολλά άτομα δηλ φέτος κ του χρόνου που θα βγάλει φρουρούς, σφ, εποπ κλπ πόσοι θα φύγουν ;
Gg
Το 19 είχε βουίξει ο τόπος αλλά τα έκανες στ 20 εσυ να φανταστώ. Μν λέτε ότι να ναι στ παιδιά.1 μήνα πριν είπαν ότι θα βγει. Πέρυσι ναι τ είπαν νωρίτερα. Τ πιο λογικό είναι να μη βγει τ ξέρουμε αλλά αν βγουν άλλες 3 προκηρύξεις που ακούγεται μιλάμε για 3.000 θέσεις σ αλλά σώματα... Δεν θα καλεί ανά 3 μήνες επιλαχοντες επειδή ο επόμενος δεν ήθελε να πάει. Ξανά μετά συμπληρωματικη. Αν τ πάμε έτσι ούτε τ 2024 δε θα καλυφθούν...
- jioseftsavi
- Posts in topic: 118
Εχει τα ονόματα για τα κενα που καλυψε τον Ιούλιο. Για τα 51 κενα που καλυψε τον Σεπτέμβρη δεν έχει τα ονόματα. Μονο τις περιοχές έχει.
Αυτα τα άτομα δεν είναι επιλαχόντες του 2020 που κάλυψαν αυτούς που έφυγαν; Και κατά κύριο λόγο αυτοί που έφυγαν νομίζω είχαν μπει συνοριακοί?Predator έγραψε: Έχεις δίκιο ναι σίγουρα αλλ ποτε δν ξέρεις ... ναι αν μπεις στην σελίδα τις πυροσβεστικής έχει τα αποτελέσματα και τον ιούλιο που πήρε 200 άτομα και μετά γ οκτωμβρη τα 51 έχει και τα ονόματα
Στράτος ολόκληρος υπάρχει ειδικά στις θέσεις των εργατών! Εγώ στον πίνακα της δυτικής Αττικής είμαι. Μπορεί τουλάχιστον για τα επόμενα 5 χρόνια να παίρνει από τον πίνακα αυτόν.
Predator μήπως ξέρεις γιατί δεν Φαίνονται τα ονοματεπώνυμα των 52 ατόμων που μπήκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στη πυροσβεστικη; Δηλαδή ανοίγει η σελίδα, βλέπουμε πχ ότι πήρε 2 επιλαχόντες στα Βίλια αλλά δεν βλέπουμε πως τους λένε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αλήθεια ; Είχα δει πίνακες κ είχε παντού ονόματα δν πρόσεξα κάτι ... Μπορεί να έγινε πουστια... Θα το ψάξω και θα σ πω
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Jio έτσι όπως τα λες είναι πήρε τον Αύγουστο 200 και Σεπτέμβρη φώναξε άλλους 50!Οι 200 κάλυψαν κενά του 19 + όσοι δεν παρουσιάστηκαν του 20 (το γνωρίζω 100%).
Για αυτό λέμε ότι δεν υπάρχουν κενά τώρα που μιλάμε (υπάρχουν μόνο κενά σε υπηρεσίες που δεν πήρε κόσμο το 20).
Τις προκηρύξεις του 19 και του 20 τις γνωρίζαμε από τα Χριστούγεννα όλοι όσοι ασχολούμαστε με το σωμα ή έχουμε ανθρώπους στο σωμα!
Φέτος δεν έχει ακουστεί τίποτα!
Μην ακούτε πολιτικούς ή ανθρώπους που λένε απλά την γνώμη τους!
Του χρόνου υπάρχει πιθανότητα, επειδή τα κενά θα μεγαλώσουν λόγο ΕΠΟΠ και ΕΦ! Και τότε ίσως βγάλει και για να καλύψει κι τα κενά του 19 σε περιοχές που δεν έβγαλε του 20!
Για αυτό λέμε ότι δεν υπάρχουν κενά τώρα που μιλάμε (υπάρχουν μόνο κενά σε υπηρεσίες που δεν πήρε κόσμο το 20).
Τις προκηρύξεις του 19 και του 20 τις γνωρίζαμε από τα Χριστούγεννα όλοι όσοι ασχολούμαστε με το σωμα ή έχουμε ανθρώπους στο σωμα!
Φέτος δεν έχει ακουστεί τίποτα!
Μην ακούτε πολιτικούς ή ανθρώπους που λένε απλά την γνώμη τους!
Του χρόνου υπάρχει πιθανότητα, επειδή τα κενά θα μεγαλώσουν λόγο ΕΠΟΠ και ΕΦ! Και τότε ίσως βγάλει και για να καλύψει κι τα κενά του 19 σε περιοχές που δεν έβγαλε του 20!
Στους επιλαχόντες του Ιουλίου έβγαλε τα ονόματα, στους επιλαχόντες του Σεπτεμβρίου όχι, πώς ειδοποιήθηκαν οι συγκεκριμένοι του Σεπτεμβρίου; Τηλεφωνικώς ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μόλις έψαξα για τα ονόματα... Τα έχει κανονικά !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 3 επισκέπτες