Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 146
Φιλε greek δεν το βρισκω πουθενα. Μα τον θεο!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
500 ατομα και φετος παιδια... Μην ελπιζετε σε περισσοτερα! Και μετα το καλοκαιρι... Καλη ωρα σαν και εμας θα γινει... Καλη υπομονη! Και μην ακουτε τις εφημεριδες!
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 67
Σταθη, απο τη σχολη το ακουσες, ε;sta8hsss έγραψε:500 ατομα και φετος παιδια... Μην ελπιζετε σε περισσοτερα! Και μετα το καλοκαιρι... Καλη ωρα σαν και εμας θα γινει... Καλη υπομονη! Και μην ακουτε τις εφημεριδες!
sta8hsss έγραψε:500 ατομα και φετος παιδια... Μην ελπιζετε σε περισσοτερα! Και μετα το καλοκαιρι... Καλη ωρα σαν και εμας θα γινει... Καλη υπομονη! Και μην ακουτε τις εφημεριδες!
μην τρελενεστε και εμεις που καναμε τα ιδια τι καταλαβαμε... Αραχτε και περιμενετε Οταν ειναι να βγει θα βγει δεν Κερδιζετε κατι...
o Σταθης εχει δικιο. Πιστευω μεχρι το 2013 απο 500 ατομα θα περνουν
ναι παιδια... Σχολη ειμαι... Και δεν υπαρχει περιπτωση να παρει παραπανω ατομα! Απο εδω μεσα ηδη αυτο ακουγεται! Χαιρετισματα απο την κρυα κομοτηνη!electrolisa έγραψε:Σταθη, απο τη σχολη το ακουσες, ε;sta8hsss έγραψε:500 ατομα και φετος παιδια... Μην ελπιζετε σε περισσοτερα! Και μετα το καλοκαιρι... Καλη ωρα σαν και εμας θα γινει... Καλη υπομονη! Και μην ακουτε τις εφημεριδες!
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 67
γεια σου φιλαρακι,keep us updated!sta8hsss έγραψε:ναι παιδια... Σχολη ειμαι... Και δεν υπαρχει περιπτωση να παρει παραπανω ατομα! Απο εδω μεσα ηδη αυτο ακουγεται! Χαιρετισματα απο την κρυα κομοτηνη!electrolisa έγραψε:Σταθη, απο τη σχολη το ακουσες, ε;sta8hsss έγραψε:500 ατομα και φετος παιδια... Μην ελπιζετε σε περισσοτερα! Και μετα το καλοκαιρι... Καλη ωρα σαν και εμας θα γινει... Καλη υπομονη! Και μην ακουτε τις εφημεριδες!

...electrolisa έγραψε:γεια σου φιλαρακι,keep us updated!sta8hsss έγραψε:ναι παιδια... Σχολη ειμαι... Και δεν υπαρχει περιπτωση να παρει παραπανω ατομα! Απο εδω μεσα ηδη αυτο ακουγεται! Χαιρετισματα απο την κρυα κομοτηνη!electrolisa έγραψε:Σταθη, απο τη σχολη το ακουσες, ε;sta8hsss έγραψε:500 ατομα και φετος παιδια... Μην ελπιζετε σε περισσοτερα! Και μετα το καλοκαιρι... Καλη ωρα σαν και εμας θα γινει... Καλη υπομονη! Και μην ακουτε τις εφημεριδες!

electrolisa ποτε θα ερθει και εμας η σειρα μας 

με το καλο σου ευχομαι... Περσυ ημουν στη 8εση σου... Και τωρα ειμαι... Εδω στην κρυα κομοτηνη! Ευχομαι να εισαι στην επομενη σειρα... Εσυ και οσοι το γουσταρετε!Giouli έγραψε:electrolisa ποτε θα ερθει και εμας η σειρα μας

-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 11
ΜΟΝΟ οσοι το γουσταρετε!

Τυχεροι οσοι περασαν το 2010... ! Μπραβο τουσ! Α ρε τα παιδια στη κομοτηνη τι καλα που θα ειναι... Αντε να δουμε και μεισ Θα κανουμε τιποτα η τσαμπα τα λεφτακια μασ;
ετσι ακριβως συναδελφε...30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:ΜΟΝΟ οσοι το γουσταρετε!

Σταθη που βρηκες ιντερνετ; Κινητο; Η σας εχουν εφοδιασει με laptop εκει; Σας εχουν στα οπα οπα μου φαινεται

-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 11
Giouli έγραψε:Σταθη που βρηκες ιντερνετ; Κινητο; Η σας εχουν εφοδιασει με laptop εκει; Σας εχουν στα οπα οπα μου φαινεται
ααα, ολα κι ολα φιλε! Πολλα ρωτας

δεν πρεπει να τα ξερεις ολα!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες