Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Ευτηχως που υπαρχει επιτροπη ψυχολογων και δεν θα αφησει τον καθε τραμπουκο να μπει μεσα.
Wolf93 έγραψε:35MK εγω δεν ειπα τιποτα για σενα με μπερδευεις με αλλον.ΕΦ21 ας βγει και Αυγουστο ισα ισα εχω 2800 τοτε αντι για 2600 που εχω τωρα, αλλα θα βγει πριν το Μαιο η προκηρυξη.
Μη σπαζεσαι που δε θα προλαβεις το νεο σου πτυχιο απο το Εσπερινο!
Κάτσε και μάθαινε και θα δεις αν προλαβαίνω και τι προλαβαίνω ! Αν σου πω τα μόρια μου θα πέσουν τα μαλλιά σου όποτε άραξε εκεί που είσαι! Και όταν βγει στείλε μου προσωπικό να τα πούμε με αληθινά ονόματα όχι με wolf και εφ21. Γιατί έχεις Ζορε μεγάλο να βγει Μάρτιο αλλά ελααα που δενννν!
-
GiorgosM82
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 193
Θα μιλησουμε με αληθινα ονοματα μεσα αντε γιατι πηρατε αερα... *Οι μισοι θα εχουν 5 ονοματα εδω μαζι με τα μουλτι 

-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Άντε πάμε από την αρχή γιατί πολλά έξυπνα παιδιά μαζεύτηκαν, Το νομοσχέδιο ψηφίζεται τρίτη, γιατί ; Διότι περιλαμβάνει αποφάσεις για το εκπαιδευτικό σύστημα της φετινής χρονιάς ! Επιπλέον η οππι θα έχουν προκήρυξη εντός Μάρτιου, γιατί; Διότι η διαδικασία αυτή θα πάει φαστ, γιατί; Γιατί υπάρχουν και οι εποπ που θα γίνουν κοντά στο Πάσχα, γιατί ; Το Πάσχα φέτος. Πεφτει Μάιο. Εάν ο της πάρει και αφ' θα τους πάρει καλοκαίρι γιατί ; Διότι τότε θα ανεβάσει το όριο ηλικίας στα 30 η 32 που ζητάνε, γιατί; Διότι θέλει ειδικούς φρουρούς μέχρι 28. Λογική μάγκες. Μου, λογική... Έχετε δεν έχετε τα μόρια, κάνετε δεν κάνετε πράγματα για. Εξτρα μόρια δεν αφορά κανέναν εδώ μέσα ! Ο καθένας θέλει να μπει για δικούς του λόγους ! Αφήστε τις τάπες. Καο τις προσβολές υποψηφίοι εφ του πληκτρολογίου!
-
ΕΦ202? (2)
- Λοχίας

- Posts in topic: 59
Οταν βγει το φεκ. Να κανουμε ενα poll να δουμε ποσα μορια περιπου θα ειναι η βαση.
-
GUNS ROSES
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 145
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Άρθρο 27|01, παλιό άρθρο. Πρόταση Μ είναι ν μην γίνει ούτε πολ ούτε χορός, εδώ τρώτε ο ένας τον άλλο για βλακείες !
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Να δουμαι αν θα πεσει μεσα παντως το προηγουμενο το '19 ηταν αμφιλεγομενο.ΕΦ202;(2) έγραψε:Οταν βγει το φεκ.Να κανουμε ενα poll να δουμε ποσα μορια περιπου θα ειναι η βαση.
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Charlie Harper 13 έγραψε:Άκουσε να δεις ούτε σε προσέβαλα αλλά ούτε απευθύνθηκα σε Σένα συγκεκριμένα μάθε να αντιδρας και να μιλάς άσχημα όταν σε προσβάλουν ατομικά. Αν σου αρέσει έτσι όπως Μιλάνε στο Νημα και αυτά που λένε Πάω πάσο
Αυτα για τις φαπες να τα πεις στην επιτροπη ψυχολογων. Εκει να κανεις τον μαγκα οχι να τους το παιξεις καλο παιδι.
για να σου εξηγήσω οι φάπες θα πέσουν από αυτούς που θα αποκαλυφθούν ποιοι ήταν πίσω από τα ονόματα όχι θα της ρίξω εγώ συγκεκριμένα αυτό είναι όλο το θέμα και το κλείνω εδώ μην πάρει άλλη διάσταση
υπάρχει ένα poll εδώ στο forumCharlie Harper 13 έγραψε:Να δουμαι αν θα πεσει μεσα παντως το προηγουμενο το '19 ηταν αμφιλεγομενο.ΕΦ202;(2) έγραψε:Οταν βγει το φεκ.Να κανουμε ενα poll να δουμε ποσα μορια περιπου θα ειναι η βαση.
-
ΕΦ202? (2)
- Λοχίας

- Posts in topic: 59
Περσινο δεν ειναι;
με τα κριτήρια του '19 είναιΕΦ202;(2) έγραψε:Περσινο δεν ειναι;
Efedros2015 έγραψε:Άντε πάμε από την αρχή γιατί πολλά έξυπνα παιδιά μαζεύτηκαν, Το νομοσχέδιο ψηφίζεται τρίτη, γιατί ; Διότι περιλαμβάνει αποφάσεις για το εκπαιδευτικό σύστημα της φετινής χρονιάς ! Επιπλέον η οππι θα έχουν προκήρυξη εντός Μάρτιου, γιατί; Διότι η διαδικασία αυτή θα πάει φαστ, γιατί; Γιατί υπάρχουν και οι εποπ που θα γίνουν κοντά στο Πάσχα, γιατί ; Το Πάσχα φέτος. Πεφτει Μάιο. Εάν ο της πάρει και αφ' θα τους πάρει καλοκαίρι γιατί ; Διότι τότε θα ανεβάσει το όριο ηλικίας στα 30 η 32 που ζητάνε, γιατί; Διότι θέλει ειδικούς φρουρούς μέχρι 28.Λογική μάγκες. Μου, λογική... Έχετε δεν έχετε τα μόρια, κάνετε δεν κάνετε πράγματα για. Εξτρα μόρια δεν αφορά κανέναν εδώ μέσα ! Ο καθένας θέλει να μπει για δικούς του λόγους ! Αφήστε τις τάπες. Καο τις προσβολές υποψηφίοι εφ του πληκτρολογίου!
Δικη σου λογική όχι πως ισχύει κιόλας!
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 112
ΕΦ21 μας επρηξες ρε φιλε με το οτι θα αργησει, αν δε περιμενες καποιο χαρτι δε θα μας επρηζες τοσο και συ και αλλοι.Η προκηρυξη εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα βγει μεχρι τελη Μαρτιου, οπως και των ΕΠΟΠ θα βγει μεχρι τελη Φεβρουαριου!
GreekRanger έγραψε:ΕΦ21 μας επρηξες ρε φιλε με το οτι θα αργησει, αν δε περιμενες καποιο χαρτι δε θα μας επρηζες τοσο και συ και αλλοι.Η προκηρυξη εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα βγει μεχρι τελη Μαρτιου, οπως και των ΕΠΟΠ θα βγει μεχρι τελη Φεβρουαριου!
👍
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες