31/12 πόσο θα είσαι μάτια μου?SOVER έγραψε:Μα αν βγει τωρα η προκυρηξη δεν θα τα υπερβαινω αφου γινομαι 28 στις 20 σεπτεμβρη. Σε 2 μηνες θα γινω 28
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 30
28 και,3 μηνες αλλα η προκυρηξη δεν θα βγει τοτε αλλα τωρα.
Εγω παιδια σημερα πηρα το πιστοποιητικο του στρατου. Ειχα κανει αιτηση για πληρες αλλα δεν αναγραφει το Ι1. Το Ι το ζητανε στις επιτροπες στην αιτηση απλα τους νοιαζει να δουν εαν δικαιουσε τα μορια. Επισης οσοι ημασταν ειδικες δυναμεις εννοειται πως ημασταν και Ι1
Το ίδιο και οι δόκιμοι δεν μου το γράφει
Η γνώμη μου είναι πως όσοι υπηρέτησαν ως καταδρομείς αλεξιπτωτιστές θα έπρεπε να έχουν έξτρα μόρια. Είναι μια ξεχωριστή και επικίνδυνη ειδικότητα αλλά δεν το λέω για αυτό. Ο κύριος λόγος είναι επειδή είναι ξεχωριστό και δεύτερο σχολείο που πραγματοποιείται μετά από το τπέν. Οι συνάδερφοι ειδικοδυναμίτες που σέβομαι και τους θεωρώ αδέρφια απο άλλο αίμα αφου τελειώσουν το τπεν, παίρνουν μπερέ και μετά συνεχίζουν τη θητεία τους. Εμεις αφου τελείωσουμε ετοιμαζόμαστε για δεύτερο σχολείο το οποίο φημίζεται για τη δυσκολία του. Το δικό μου κράτησε δυο ολόκληρους μήνες. Όσοι υπηρέτησαν αλεξιπτωτα ξέρουν γιατι μιλάω!(ΕΚΦΡΆΖΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΝΑΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΕΡΕ)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Το ίδιο έγραφε κ η προκήρυξη του 2011 και είχαν σόι γεννήθηκαν από 1/1/83και μετά, ημερολογιακό δηλαδή 28. Αυτό που λες λιονταρίνα ισχύει στις πανελληνιες
Ωραια τοτε εχω δικαιωμα αφου ειμαι στις 20/09/91 παλι καλα!!!
-
- Ταγματάρχης
Ναι οντως, κάπου διάβασα 31/12 του έτους προκήρυξης. Οπότε πιάνει του 91. Κι εγώ του 91 ειμαιAsdorf έγραψε:Ρε παιδιά θα με τρελάνετε να μην ξεπερνούν το 28 έτος της ηλικίας ο υπολογισμός γίνεται ως ημερομηνία γέννησης 31.12.19 του έτους εγώ δλδ είναι σαν να γεννήθηκα 31.12.91 αντί για 11.08.91 οπότε είμαι μέσα διαβάστε καλύτερα ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗς 31.12. ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

-
- Ταγματάρχης
Έλα Μπιλ ναι με τις πανελλαδικές μπερδεύτηκα.Bill931 έγραψε:Το ίδιο έγραφε κ η προκήρυξη του 2011 και είχαν σόι γεννήθηκαν από 1/1/83και μετά, ημερολογιακό δηλαδή 28. Αυτό που λες λιονταρίνα ισχύει στις πανελληνιες
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Ναι λιονταρίνα τα κάνεις ανετα
Παιδιά είναι τρολ η Λιονταρινα μην ασχολείστε βγήκε από καμία φωλιά μετά από τόσες μέρες να μας βάλει τα γυαλιά Αντε καλό βράδυ
Α είδατε τώρα μπερδευτηκε τόσες μέρες που λέμε τα ίδια και τα ίδια που είσαι καλέ Αντε μιλάς χωρίς να ξέρεις με σιγουριά κιόλας
ΕΦ11 έγραψε:Ολοι εσεις που λετε αν δω κατι περιεργο στα αθληματα η στις εξετασεις για καποιον αλλον θα το αναφερω, να το πειτε να πειτε εσεις στον εκπαιδευτη πως να κανει την δουλεια του η στον γιατρο ενω ειναι μπροστα αλλοι μελλοντικοι συναδελφοι σας. Μεσα στην σχολη περνατε καλα μετα εσεις! Σας θυμουνται πολυ καλα εσας του ειδους σας. Σας θυμομασταν το 11!
και εμείς θα θυμόμαστε τους μελλοντικούς συνάδελφους που θα πατήσουν σε πλάτες άλλων μελλοντικών συνάδελφων και θα είναι μέσα Στην σχολή με 1000αρι στα 5 λεπτά με μήκος στα δυο μέτρα και θα περάσουν και αυτοί καλά και αν εσυ γουστάρεις να σε πατάνε εγω δεν θα ανεχτώνα παίξει κανένας με εμένα επίσης θα γίνει σφαγή περιμένουν γατζομενει στα κάγκελα πολύ για να μπούνε γιατί ο μισθος ο σιγουρος ειναι γλυκος
Η γνώμη μου είναι πως όσοι υπηρέτησαν ως καταδρομείς αλεξιπτωτιστές θα έπρεπε να έχουν έξτρα μόρια. Είναι μια ξεχωριστή και επικίνδυνη ειδικότητα αλλά δεν το λέω για αυτό. Ο κύριος λόγος είναι επειδή είναι ξεχωριστό και δεύτερο σχολείο που πραγματοποιείται μετά από το τπέν. Οι συνάδερφοι ειδικοδυναμίτες που σέβομαι και τους θεωρώ αδέρφια απο άλλο αίμα αφου τελειώσουν το τπεν, παίρνουν μπερέ και μετά συνεχίζουν τη θητεία τους. Εμεις αφου τελείωσουμε ετοιμαζόμαστε για δεύτερο σχολείο το οποίο φημίζεται για τη δυσκολία του. Το δικό μου κράτησε δυο ολόκληρους μήνες. Όσοι υπηρέτησαν αλεξιπτωτα ξέρουν γιατι μιλάω!(ΕΚΦΡΆΖΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΝΑΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΕΡΕ)
Θανος2468 έγραψε:Το ίδιο και οι δόκιμοι δεν μου το γράφει
Το γράφει μόνο αν το ζητήσεις.. πχ εμένα το ζητησα στην αιτηση και μου το γραφει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: igj28536 και 4 επισκέπτες