Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 41
Τωρα παιρνω πτυχειο και ετσι δεν μπορουσα να στειλω πτυχειο παρα μονο βεβαιωση. Και τα 350 μορια αν πραγματικα τα παιρνω ειναι πολλα σε αντιθεση με καποιον που εχει μονο απολυτηριο τεε ή λυκειου
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Τυχεροί είμαστε εμείς που παίρνουμε επιπλέον μόρια απ την παραμεθόριο

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 41
Εχω και μορια παραμεθωριου
Καλησπερα! Μολις τελειωσα απο τις εξετασεις του στατου ξηρας, μας ειπανε οτι η διαδικασια θα συνεχιστει κανονικα κ δεν θα αλλαξει τιποτα, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω εγω ειναι τωρα που θα βγει το ΠΑΣΟΚ κυβερνηση θα πεταξει τους ΝΔ απ'εξω κ θα μπουνε αυτοι; Προλαβαινουν να το κανουν αυτο; Το ρωταω γιατι ξερουμε οτι ο διαγωνισμος ειναι καθαρα πολιτικος.
ΕΛΕΝΑ έγραψε:Καλησπερα! Μολις τελειωσα απο τις εξετασεις του στατου ξηρας, μας ειπανε οτι η διαδικασια θα συνεχιστει κανονικα κ δεν θα αλλαξει τιποτα, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω εγω ειναι τωρα που θα βγει το ΠΑΣΟΚ κυβερνηση θα πεταξει τους ΝΔ απ'εξω κ θα μπουνε αυτοι; Προλαβαινουν να το κανουν αυτο; Το ρωταω γιατι ξερουμε οτι ο διαγωνισμος ειναι καθαρα πολιτικος.

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Αμα βγει το πασοκ πιστευω οτι θα βαλουν τους δικουστους μεσα οποτε...
Ανθσγος έγραψε:Αμα βγει το πασοκ πιστευω οτι θα βαλουν τους δικουστους μεσα οποτε...
Ρωταω γιατι μερικοι ειπανε οτι δεν θα προλαβουν
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Καλημερα παιδια ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος κανω για 3 φορα τα χαρτια μου για εποπ και πρωτη φορα για αεροπορια τωρα. Κιλα υψος κτλ ειμαι οκ οπως και για τα αθληματα οσο αφορα για μορια εχω αρκετα πτυχιο προυπηρεσια εχω παει φανταρος πτυχιο ξενης γλωσσας και Υ/Η. Υπαρχει πιθανοτητα να λειτουργησουν αξιοκρατικα/; Γιατι απο γνωρημιες δεν μπορω να πω οτι εχω και ουτε θελω βασικα να χτυπαω πορτες και να φιλαω κατουριμενες ποδιες... Ελπιζω για μια φορα να λειτουργισει σωστα το συστημα... Να μπουν τα βυσματα γιατι δεν ειμαι ονειροπολος ξερω στην ελλαδα ζω αλλα τουλαχιστον ρε παιδια να αφησουν ενα ποσοστο να μπει με την αξια του και οχι ολοι με μπαρμπαδες και βουλευταδες... Ευχαριστω πολυ και για οσους κανουν προσπαθειες καλη επιτυχια...
καλημερα απο θεσσαλονικη
καλημερα απο θεσσαλονικη

Αξιοκρατικά περνάς χαλαρά σε όποιο Όπλο θές ! Αλλά να σε ρωτήσω ! Είπες ότι έχεις κάνει 3 φορές τα χαρτιά σου ! Τις υπόλοιπες σε ποιό / ά όπλα είχες καταθέσει χαρτιά;
-
- Στρατιώτης
Ειχα κανει για στρατο ξηρας 2 φορες και τωρα κανω για αεροπορια και ελπιζω να με παρουν αλλα οπως ειπα βυσμα δεν παιζει αλλα συγκεντρωνω αρκετα μορια
Ειδικά Στρατό Ξηράς μου κάνει εντύπωση πως και δεν είχες περάσει! Τέλος πάντων άν έχεις και κανάν γνωστό βάλτον ! Χαμένος δεν θα πάει !
-
- Στρατιώτης
Απλα δεν θελω να μπω σε αυτη τη φιλισοφια θα μου πεις ξυπνα στην ελλαδα ζεις αλλα αν δεν μπορω να κανω διαφορετικα... Το γελιο ξερεις που ηταν; Οτι μπηκαν ολα τα βυσματα δεν μπορουσαν να με βαλουν επιλαχον γιατο αν θυμαμαι καλα ο πρωτος μπηκε με 726 μορια και εγω ειχα 962 φαντασου τωρα για τι κατασταση μιλαμε
Εμένα μου λές; Δυστυχώς έτσι λειτουργούν τα πράγματα στην Ελλάδα. Κρίμα πάντως, άν και έχουν χιλιοειπωθεί αυτά να μένουν έξω άτομα ικανά για στελέχωση και να περνάνε κάτι μπαγλαμάδες! Εύχομαι αυτή την φορά να είσαι πιο τυχερός!
-
- Στρατιώτης
Ευχαριστω φιλος παντως τωρα το μαιο τελειωσα τη θητεια μου το τι ατομα ειχε μεσα για εποπ κατι παραπληγικους και η πλακα ηταν οτι ημουν ηλεκτρολογος ταγματος και μου λεει μακαρι να ειχαμε στελεχη σαν εσενα και του ειπα την ιστορια και μου λεει αφου ειναι για τον αντε να μην πω μπαινουν μεσα λεει ολοι οι αγραματοι και τα ντουρουκια γελασα και του ειπα δυστηχως καποιοι αλλοι δεν εχουν το γνωθις αυτον που πραττουν... Τεσπα ευχαριστω οπως και να εχει που απαντησες... Εσυ τι κανεις στη ζωη σου εισαι μεσα εποπ;
Ευελπιστώ και εγώ με την σειρά μου να γίνω ΕΠ. ΟΠ.
Θα δείξει. Πρός το παρών δουλεύω σαν χαμάλης όπως οι περισσότεροι νέοι (όσοι εργάζονται) σήμερα.
Θα δείξει. Πρός το παρών δουλεύω σαν χαμάλης όπως οι περισσότεροι νέοι (όσοι εργάζονται) σήμερα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες