Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εμενα η προυπηρεσια μου δν ειναι στην θητεια μου. Ειναι σε ιδιωτικη δουλεια. Προσωπικο ασφαλειας αεροδρομιου...15 μηνες. Αρα αν δεν σου μετρησουν την βεβαιωση τι αλλο εχεις; Αγγλικα και απολυτηριο; Γτ πριν ελεγες οτι ειχες μονο βεβαιωση και αγγλικα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Marina2 »

νικος678 έγραψε:Εμενα η προυπηρεσια μου δν ειναι στην θητεια μου. Ειναι σε ιδιωτικη δουλεια. Προσωπικο ασφαλειας αεροδρομιου...15 μηνες. Αρα αν δεν σου μετρησουν την βεβαιωση τι αλλο εχεις; Αγγλικα και απολυτηριο; Γτ πριν ελεγες οτι ειχες μονο βεβαιωση και αγγλικα
οχι τοτε θα εγινε λαθος στην διατυπωση. Εχω απολυτηριο 16.5 και μια βεβαιωση που μπορει να μην την πιασουν. Επισης εχω αγγλικα λοουερ. Τιποτε αλλο.

Anonymous

Εγω εβαλα απολυτηριο 15,1, αγγλικα λοουερ, γερμανικα λοουερ, προυπηρεσια, και εβαλα και τη βεβαιωση... Αλλα δεν πιστευω να την μετρησουν
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από anna.nikos »

νικος678 έγραψε: Εγω εβαλα απολυτηριο 15,1, αγγλικα λοουερ, γερμανικα λοουερ, προυπηρεσια, και εβαλα και τη βεβαιωση... Αλλα δεν πιστευω να την μετρησουν
αφου λενε οτι αν βαλεις βεβαιωση σπουδων σε κοβουν
Anonymous

Γιατι να σε κοψουν δεν το καταλαβαινω παντως. Στο στρατο ετσι την ειχα πατησει και ελεγε τουλαχιστον απολυτηριο, εβαλα μονο απολυτηριο και αλλοι ειχαν βαλει βεβαιωσεις και τους τις μετρησανε... Εγω τα χω βαλει και τα 2 ... Και απολυτηριο (το οποιο ζηταει) και βεβαιωση. Αρα αν χρειαζεται ΜΟΝΟ το απολυτηριο ας παρουν τα μορια του απολυτηριου. Οπως λεει η λογικη παντα...
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

νικος678 έγραψε: Γιατι να σε κοψουν δεν το καταλαβαινω παντως. Στο στρατο ετσι την ειχα πατησει και ελεγε τουλαχιστον απολυτηριο, εβαλα μονο απολυτηριο και αλλοι ειχαν βαλει βεβαιωσεις και τους τις μετρησανε... Εγω τα χω βαλει και τα 2 ... Και απολυτηριο (το οποιο ζηταει) και βεβαιωση. Αρα αν χρειαζεται ΜΟΝΟ το απολυτηριο ας παρουν τα μορια του απολυτηριου. Οπως λεει η λογικη παντα...
στο στρατο ελεγε τουλαχιστον γι'αυτο ισως μετρουσε η βεβαιωση σαν ανωτερο απο το απολυτηριο. Αν δεν κανω λαθος στην αεροπορια λεει απολυτηριο ή πτυχιο.
Anonymous

Ειναι ομως πολυ τραβηγμενο να σε κοψουν
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

anna.nikos έγραψε:
νικος678 έγραψε: Γιατι να σε κοψουν δεν το καταλαβαινω παντως. Στο στρατο ετσι την ειχα πατησει και ελεγε τουλαχιστον απολυτηριο, εβαλα μονο απολυτηριο και αλλοι ειχαν βαλει βεβαιωσεις και τους τις μετρησανε... Εγω τα χω βαλει και τα 2 ... Και απολυτηριο (το οποιο ζηταει) και βεβαιωση. Αρα αν χρειαζεται ΜΟΝΟ το απολυτηριο ας παρουν τα μορια του απολυτηριου. Οπως λεει η λογικη παντα...
στο στρατο ελεγε τουλαχιστον γι'αυτο ισως μετρουσε η βεβαιωση σαν ανωτερο απο το απολυτηριο. Αν δεν κανω λαθος στην αεροπορια λεει απολυτηριο ή πτυχιο.
Αννα Μου απο την στιγμη ομως που μετραει που μοριοδοτουνται οι φοιτητες με 350 μορια, γιατι να μην το ρισκαρεις κ να βαλεις μαζι με απολυτηριο κ βεβαιωση; Εγω τουλαχιστον ετσι σκεφτηκα και δεν πιστευω οτι θα με κοψουν επειδη εβαλα παραπάνω προσοντα απο αυτα που ζητούσε. Εξαλλου σε πολλους απο εμας ειπαν να βαλουν κ τα παραπανισια δικαιολογητικα τους. Θα ειναι ανοητοι αν κοψουν παιδια ετσι, αλλα μονο αυτοι ξερουν τι αποφασεις θα παρουν, οποτε οτι κ να δω πλεον δεν θα με παραξενεψει!

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Marina2 έγραψε:
anna.nikos έγραψε:
Αννα Μου απο την στιγμη ομως που μετραει που μοριοδοτουνται οι φοιτητες με 350 μορια, γιατι να μην το ρισκαρεις κ να βαλεις μαζι με απολυτηριο κ βεβαιωση; Εγω τουλαχιστον ετσι σκεφτηκα και δεν πιστευω οτι θα με κοψουν επειδη εβαλα παραπάνω προσοντα απο αυτα που ζητούσε. Εξαλλου σε πολλους απο εμας ειπαν να βαλουν κ τα παραπανισια δικαιολογητικα τους. Θα ειναι ανοητοι αν κοψουν παιδια ετσι, αλλα μονο αυτοι ξερουν τι αποφασεις θα παρουν, οποτε οτι κ να δω πλεον δεν θα με παραξενεψει!

στην θεση σου κ εγω θα το εστελνα
w3rsend
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από w3rsend »

Και εγω επισης εβαλα βεβαιωση σπουδων για τα 350 μορια. Αυτα π λενε για κοψιμο δν νμζω να ισχυουν απλος θα μας πιασουν ι το ενα η το αλλο και τα 2 δν παιζει. Θα δειξει.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

νικος678 έγραψε:Αρα τι διπλωμα για υπολογιστες μετραει παιδια. Εγω δεν εχω αλλα στην ουσια με συμφερει γιατι αυτοι που εχουν ECDL δεν θα παρουν μορια...
Μετραει το πτυχιο προγραμματιστη. Το ecdl δεν μετραει σιγουρα!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

w3rsend έγραψε:Και εγω επισης εβαλα βεβαιωση σπουδων για τα 350 μορια. Αυτα π λενε για κοψιμο δν νμζω να ισχυουν απλος θα μας πιασουν ι το ενα η το αλλο και τα 2 δν παιζει. Θα δειξει.
Κοιτα κ τα 2 σιγουρα δεν παιζει. Στο στρατο μετραει το "καλυτερο" δικαιολογητικο! Αν ειχες βεβαιωση επαιρνες τα 350. Τωρα εδω αν που να τηρησουν αυτα που λεει η προκηρυξη δηλ οτι μοριοδοτουνται οι φοιτητες πρεπει να παρουμε 350 μορια και οχι οτι δινει το απολυτηριο μας! Εγω πάντως δεν θα ελαγα οτι ευνοούμαι με το 16,5 βαθμο απολυτηριου. Εσυ ποσο εχεις;

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Παιδια τα ατομα που κανουν τα χαρτια για αεροπορια εχουν υψηλοτερα μορια σε αντιθεση του στρατου ξηρας; Γμωριζει κανεις;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

anna.nikos έγραψε:Παιδια τα ατομα που κανουν τα χαρτια για αεροπορια εχουν υψηλοτερα μορια σε αντιθεση του στρατου ξηρας; Γμωριζει κανεις;
αυτο δεν μπορει να σου το πει κανενας. Μονο για τον αριθμο αιτησεων ηταν σιγουρο οτι θα ηταν υπερδιπλασιες! Σκέψου οτι στο στρατο ξηρας κ σε μια ειδικοτητα με "τουλάχιστον γυμνασιο" βρεθηκαν ατομα που ειχαν 1500 μόρια! Μπορεις εσυ να σκεφτεις απο που πηρε τοσα μορια; Εγω πάντως οχι. Προσθετω ξαναπροσθετω. Δεν μου βγαινουν ομως απο πουθενα!

Anonymous

Απλα ξερεις τι γινεται. Ελεγε τουλαχιστον γυμνασιο. Πηγαν λοιπον ατομα με πολυ ανωτερη εκπαιδευση με διπλωματα κτλ ετσι ωστε να ειναι σιγουροι. Αλλα στην αεροπορια οτι ζηταει ειναι το μαξ...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης