Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Devilangel
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Devilangel »

Θα πρεπει να κλεισεις εντός 30 ημερών αν θυμάμαι καλά. Γενικά αν πας στο φρουραρχειο σε καθοδηγούν*
Stratioths13

Δημοσίευση από Stratioths13 »

Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να πήγε στην επιτροπή απαλλαγών και να μου πει τι έγινε, πως ήταν εκεί πήρε δύσκολα την απαλλαγή του; Τι χαρτιά πήρε μαζί του και τι χρειάστηκε για να πάει μέχρι εκει; Σας παρακαλώ κάποιος να απαντήσει.
Markos

Δημοσίευση από Markos »

Να ρωτήσω κάτι; Αν κλείσουμε ραντεβού μετά από τριάντα μέρες δεν θα ναι σαν να βγαίνουμε ανυπότακτοι; Μου ήρθε κι εμένα χαρτί για 8/3 και θέλω κι εγώ να ακολουθήσω την διαδικασία του φρουραρχείου...
Devilangel
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Έως και 5 μέρες πριν την κατάταξη σου μπορείς να πας στο φρουραρχειο πχ αν η κατάταξη είναι για 8/3 μπορείς να πας ακόμα και στις 8/3 στο φρουραρχειο. Ιδανικά πανε νωρίτερα πχ 7/3 ή 6/3.Με το που πας φρουραρχειο να έχεις μαζί σ γνωμάτευση γιατρου, ταυτότητα κ σημείωμα κατάταξης. Θα σε καθοδηγήσουν εκεί τι και πως.

Anastasis45
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Anastasis45 »

Οι μέρες αυτές οι 5 πρέπει να είναι εργάσιμες; Ρωτάω γιατι εμένα μ ηρθε για τετάρτη. Μπορώ να πάω παρασκευή;
Markos

Δημοσίευση από Markos »

Σε ευχαριστώ πολύ... Μετά θα πάρω παραπεμπτικό για νοσοκομείο; Γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι πλέον όλα τα τελειώνεις στο Φρουραρχείο μέσα και σύντομο χρονικό διάστημα!
Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

Καλησπερα, θελω να παρω αναβολη για ψ. Λογους (βλεπω ψυχιατρο και παιρνω και φαρμακα) και σκεφτομαι να το κανω μεσω φρουραρχειου μιας και ειναι ταλαιπωρια να τρεχω στο στρατοπεδο,Η διαδικασια απο οτι εχω καταλαβει ειναι

-Παω φρουραρχειο και λεω θελω να παρω αναβολη, συμπληρωνω χαρτια κτλπ και αφου τα βλεπουν εκει και κρινουν οτι οντως πρεπει να παρω αναβολη μου λενε να παρω τηλεφωνω να κλεισω ραντεβου στο στρ. Νοσοκομειο.

-Παιρνω τηλεφωνω στο στρ. Νοσοκομειο λεω οτι θελω να παρω αναβολη και μου ειπε το φρουραρχειο να παρω εδω τηλ για να κλεισω ραντεβου, παω απο εκει με εξεταζει ο γιατρος.

Αυτο ειναι ολο;

Μετα απο ποσο καιρο σε παιρνουν να πας στο στρατιωτικο νοσοκομειο απο τη μερα που πας στο φρουραχειο γιατι ακουω για βδομαδες-μηνες. Εχεις την επιλογη για συγκεκριμενη μερα γιατι δουλευω;

Επισεις μου εχει βγει το σημειωμα καταταξης μου και μπαινω 8 Μαρτιου, πρεπει οπωσδηποτε να περιμενω 5 μερες πριν (3/3 -8/3) για να παω στο φρουραρχειο ή μπορω και τωρα;

Devilangel
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ναι λογικά μπορείς αλλά παρε τηλέφωνο για επιβεβαίωση.
Λεφ

Δημοσίευση από Λεφ »

Καλησπέρα στο forum, στις 13/3 μου λίγη η αναβολή, αυτό σημαίνει ότι θα μπω με την ΕΣΣΟ Μαρτίου ή θα με πάει με την ΕΣΣΟ Μαϊου ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γιώργος Λ.

Δημοσίευση από Γιώργος Λ. »

Σε παρόμοια φάση με εσένα είμαι. Αν ήταν να καταταχθούμε τώρα, φαντάζομαι πως θα είχε βγει ήδη το σημείωμα κατάταξης, οπότε λογικά πάμε για Μάιο πλέον.
Pvt.Pyle
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Pvt.Pyle »

Καλημέρα Στο φόρουμ!

Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν εμπειρία από τη διαδικασία του φρουραρχείου το τελευταίο διάστημα αν εξακολουθούν να βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες (στρατολογίας, φρουραρχείου, επιτροπή στρατιωτικού νοσοκομείου κλπ) εντός του φρουραρχείου όπως και πέρσι (λόγο covid) ή αν έχει επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση, δηλαδή να πρέπει να τρέχουμε σε κάθε υπηρεσία ξεχωριστά.

Ευχαριστώ!

Λεφ και Γιώργο, εφόσον πήρατε πέρσι αναβολή στην Β εσσο (Μάρτιο) θα προγραμματιστείτε για κατάταξη φέτος με την επόμενη εσσο (δηλαδή Γ εσσο Μαϊου)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pvt.Pyle την Τρί Φεβ 22, 2022 11:22 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kostas55
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kostas55 »

Παιδια η διαδικασια φρουραρχείου αφορά 5 εργάσιμες μέρες; Τετάρτη πρέπει να παρουσιαστώ μπορώ να πάω παρασκευή;

Pvt.Pyle
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Kostas55 έγραψε:Παιδια η διαδικασια φρουραρχείου αφορά 5 εργάσιμες μέρες;Τετάρτη πρέπει να παρουσιαστώ μπορώ να πάω παρασκευή;

Ναι, μπορείς να πας όποια μέρα θες από την μέρα που παρουσιάζεσαι μέχρι και πέντε μέρες πριν (από Παρασκευή μέχρι Τετάρτη δηλαδή).

Όπως θα δεις και στη δεύτερη σελίδα στο σημείωμα κατάταξης που εξηγεί την διαδικασία για την αναβολή λέει πως «Η εξέταση πρέπει να γίνει την ημέρα της κατάταξής σας ή μέχρι πέντε ημέρες πριν από αυτήν. » Άρα είναι 5 ημερολογιακές μέρες όχι 5 εργάσιμες. Και μπορώ να στο επιβεβαιώσω και από προσωπική εμπειρία αυτό!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pvt.Pyle την Τρί Φεβ 22, 2022 12:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Markos

Δημοσίευση από Markos »

Πέντε εργάσιμες μέρες είναι Πήρα στο Φρουραρχείο και ρώτησα

Pvt.Pyle
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάποιο λάθος κάνανε στο τηλεφωνικό κέντρο και θα σου είπαν για 5 εργάσιμες.

Πέρσι είχα πάει 5 κανονικές μέρες πριν όπως και άλλα παιδιά και μας δέχτηκαν κανονικά βάση της ημέρας στράτευσης μας.

Επίσης, όπως παρέθεσα και πριν στις οδηγίες του σημειώματος κατάταξης αναφέρει το έξης «Η εξέταση πρέπει να γίνει την ημέρα της κατάταξής σας ή μέχρι πέντε ημέρες πριν από αυτήν. »

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες