Δεν πιστεύω να επηρεάσει τις προκηρύξεις γενικότερα γιατί λέει για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και ελπίζω να μην το κάνουν αυτό είμαι πολύτεκνος χάνω 300 μόρια
Το σταυρό σου κάνε τον μπας και βγει η προκηρυξη! Παιδιά τοσα σκαμπανεβάσματα αυτή η προκήρυξη δεν ξαναγινε. Τρια χρόνια τώρα μια κρύο μια ζέστη, αν πάρουμε χαρτί να γράψουμε όσα εμπόδια έτυχαν έως τώρα θα είναι πραγματικα πολλά.. Εύχομαι να αξιοποιηθούν τα μορια που μαζεψαμε ειδικα όσοι το ειχαμε προγραμματίσει!
mastixas έγραψε:Το σταυρό σου κάνε τον μπας και βγει η προκηρυξη!Παιδιά τοσα σκαμπανεβάσματα αυτή η προκήρυξη δεν ξαναγινε. Τρια χρόνια τώρα μια κρύο μια ζέστη, αν πάρουμε χαρτί να γράψουμε όσα εμπόδια έτυχαν έως τώρα θα είναι πραγματικα πολλά.. Εύχομαι να αξιοποιηθούν τα μορια που μαζεψαμε ειδικα όσοι το ειχαμε προγραμματίσει!
Καλα εννοειται αυτο φιλε μου γιατι ολοι υπολογιζουμε μορια διχως τον "ξενοδοχο". Εγω απλα το ξερεις οτι κυριως αγχωνομαι για τα μορια διοτι απο ηλικιακο περιθωριο εχω ακομη ενα ετος!
Παιδια καλησπερα σας... Ειμαι καινουργιος στο φορουμ απο αυτα που εχω διαβασει καταλαβαινω οτι θα υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος... Εγω εχω μαζεψει 2530 και δεν εχω τα περιθωρια για αλλα. Λογο και οικονομικης καταστασης. Το μονο που θα μπορω να παρω ειναι αγγλικα και αυτο δεν βγαινω με τιποτα τα εχω σταματησει εδω και 7 χρονια κι ολας... Απλα ζηταω να μου πειτε τη γνωμη ως πιο εμπειροι... Και κατι αλλο. Οταν λεμε οτι η βαση θα ειναι για παραδειγμα 2700 εννοουμε με τους επιλαχοντες μεσα; Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και ευχομαι σε ολους καλη Επιτυχια...
Καλησπερα φιλε μου.2530 μορια, η αληθεια ειναι πως, προσφερουν πολυ φτωχες προοπτικες για να επιτυχεις σε ενδεχομενο διαγωνισμο. Ναι, οταν μιλαμε για βαση 2700-2800 εννοουμε τον τελευταιο επιτυχοντα στους τελικους πινακες καταταξης. Απ το ψευδωνυμο σου συμπεραινω πως εισαι γεννηθης το 93; Αν ναι, σκεψου το να δωσεις για αστυφυλακων. Εγω αυτο θα εκανα. Φιλικα
ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Καλησπερα φιλε μου.2530 μορια, η αληθεια ειναι πως, προσφερουν πολυ φτωχες προοπτικες για να επιτυχεις σε ενδεχομενο διαγωνισμο. Ναι, οταν μιλαμε για βαση 2700-2800 εννοουμε τον τελευταιο επιτυχοντα στους τελικους πινακες καταταξης. Απ το ψευδωνυμο σου συμπεραινω πως εισαι γεννηθης το 93; Αν ναι, σκεψου το να δωσεις για αστυφυλακων. Εγω αυτο θα εκανα. Φιλικα
ναι οντως ειμαι το 93 φιλε μου και ναι δοκιμασα για φετος σις πανελληνιες αλλα δεν περασα για 400 μορια... Απλα επειδη εχω αυτα τα μορια ειπα να δοκιμασω... Εσυ ποσο πιστευεις οτι θα ειναι η βαση; Να ελπιζω εστω για επιλαχων; Η βαση το 11 αν δεν κανω λαθος πρεπει να ηταν 2360 νομιζω μπορει να κανω και λαθος. Εχω φιλο που μπηκε με 2220 ομως... Μαλλον ηταν επιλαχοντας
Μην κοιτας φιλε μου την βαση στους επιλαχοντες το 2011 καθως σε εκεινη την προκυρηξη ειχαν παρει 1100. Για 500 ατομα που μιλαμε σημερα εστω και οι επιλαχοντες θα ειναι πολυ πιο ψηλα απο τοτε..
Nikos_pro έγραψε:Μην κοιτας φιλε μου την βαση στους επιλαχοντες το 2011 καθως σε εκεινη την προκυρηξη ειχαν παρει 1100. Για 500 ατομα που μιλαμε σημερα εστω και οι επιλαχοντες θα ειναι πολυ πιο ψηλα απο τοτε.
ευχαριστω πολυ... Θα προσπαθησουμε και βλεπουμε απο κει και περα...
Τα χαρτια σου να τα κανεις ουτως ή αλλως, αυτο ανευ συζητησεως, και ποτε δε ξερεις. Προσωπικη εκτιμηση η βαση θα σκαρφαλωσει στα 2800+ γιατι οντως θα γινει χαμος απο αιτησεις, εχει συσσωρευτει κοσμος με πολλα μορια απ τα προηγουμενα ετη, και υπαρχει και η αλλη παραμετρος που επιβαλλει πως αν αλλαξει η πολιτικη ηγεσια και ανελθει ο συριζα στους υπουργικους θωκους, ο θεσμος ή θα καταργηθει ή θα παγωσει σε βαθος τετραετιων πλεον. Αν υπαρξει δλδ σειρα νεων φρουρων στο εγγυς μελλον, φρονω πως θα ειναι η τελευταια για πολυ καιρο. Επιμενω παντως σε αυτο που σου εγραψα προηγουμενως, σφιξε τα δοντια για μια χρονια ακομη και δωσε πανελληνιες, το δικαιωμα αυτο ειναι πολυτελεια που εκπνεει καποτε.
ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Τα χαρτια σου να τα κανεις ουτως ή αλλως, αυτο ανευ συζητησεως, και ποτε δε ξερεις. Προσωπικη εκτιμηση η βαση θα σκαρφαλωσει στα 2800+ γιατι οντως θα γινει χαμος απο αιτησεις, εχει συσσωρευτει κοσμος με πολλα μορια απ τα προηγουμενα ετη, και υπαρχει και η αλλη παραμετρος που επιβαλλει πως αν αλλαξει η πολιτικη ηγεσια και ανελθει ο συριζα στους υπουργικους θωκους, ο θεσμος ή θα καταργηθει ή θα παγωσει σε βαθος τετραετιων πλεον. Αν υπαρξει δλδ σειρα νεων φρουρων στο εγγυς μελλον, φρονω πως θα ειναι η τελευταια για πολυ καιρο. Επιμενω παντως σε αυτο που σου εγραψα προηγουμενως, σφιξε τα δοντια για μια χρονια ακομη και δωσε πανελληνιες, το δικαιωμα αυτο ειναι πολυτελεια που εκπνεει καποτε.
ειδη το σκεφτομαι για αλλη μια φορα και αν βγει θα τα κανω και αν δε μπω συνεχιζω δυνατα για εξετασεις!
Πως κανουμε οι ιδιοι μας καταμετρηση μοριων για να δουμε ποσο βγαζουμε;υ. Γ. Και 2500 μορια ναχεις αν ο αλλος εχει σκατοβυσμα θα μπει και εσυ θα μεινεις εξω
Σήμερα πληροφορήθηκα ότι άλλαξε ο νόμος για το ΠΕΙ για φορτηγά κλπ και είναι υποχρεωτικό... Ξέρει κανείς κάποια πρόσφατη πληροφορία για αυτό; Και εμείς που θέλουμε δίπλωμα Γ μόνο για τα μόρια και όχι για επαγγελματική δραστηριότητα πρέπει να το βγάλουμε οπωσδήποτε;