Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PAVLOS88
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από PAVLOS88 »

Καλη σπερα παιδες κ καλη τυχη σ ολους μας. Να ρωτησω στ δ2 με 6 πτυχιο μιχανης πολυ καλη γνωση αγγλικων κ δοκιμος ειδικες εχω ελπιδες;
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

PAVLOS88 έγραψε:Καλη σπερα παιδες κ καλη τυχη σ ολους μας. Να ρωτησω στ δ2 με 6 πτυχιο μιχανης πολυ καλη γνωση αγγλικων κ δοκιμος ειδικες εχω ελπιδες;
Με το ενα ποδι μεσα Εικόνα
ΤΕΟ

Δημοσίευση από ΤΕΟ »

DIMITRIS_84 έγραψε:
ΤΕΟ έγραψε:Εκεί δεν είχε κατηγορίες φίλε μου! Στο σύνολο μάζευα 2900 μόρια. Έκει όμως τα μόρια ήταν διαφορετικά, για παράδειγμα απο διπλώματα μπορούσες να πάρεις 700 μόρια ενώ σε αυτήν απο διπλώματα στο σύνολο πέρνεις μόνο 150 μόρια οπότε η βάση σε αυτή την προκήρυξη θα είναι πιο χαμηλά. Άποψη μου πάντα!
Στην προηγουμενη κοπηκες στα αθληματα;

Όχι πέρασα και στην προηγούμενη τα αθλήματα θα πάω στην σχόλη τώρα, αλλά εδώ σε αυτή την προκήρυξη υπάρχει περίπτωση να μπώ σαν ΑΕΙ με το πτύχιο και μπορώ να δώσω και για αξιωματικός ανώ στους πενταετούς πρέπει να περιμένω πέντε χρόνια για να γίνω μόνιμος
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

Επειδή μερικοί με έχετε περάσει για *****, σας έχω δώσει το ρημάδι το θέμα να γράψετε για τα κριτήρια, την επόμενη φορά δεν θα μεταφέρω κανένα μήνυμα, θα τα διαγράφω όλα
DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ Τσεκαρε το παρακατω λινκ για το θεματακι των υγειονομικων. Σορρυ γρεεκ αρμυ για το εκτος θεματος μηνυμα. /forum/forum_posts.asp?TID=9504&PN=4
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

Πηγε κανεις σημερα να κανει αιτηση, να μας πει κανα νεο για προσελευση ατομων... ; Κτλ... Κτλ... ;
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

DIMITRIS_84 έγραψε:ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ Τσεκαρε το παρακατω λινκ για το θεματακι των υγειονομικων. Σορρυ γρεεκ αρμυ για το εκτος θεματος μηνυμα. /forum/forum_posts.asp?TID=9504&PN=4

δημητρης ευχαριστω φιλε, εχεις κανα τηλ να μου δωσεις; Καμια πληροφορια; Ξερεις καποιον;
Άβαταρ μέλους
petran1988
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από petran1988 »

Μάγκες πριν από λίγο στην μαγούλα αριθμός πρ.2929. Δεν βλέπω ούτε 10000 αιτήσεις πανελληνίως. Μήπως οι βάσεις δεν φτάσουν ούτε τα 1800 μόρια για Β κατηγορία; Πραγματικά με όσα παιδιά μιλούσα δεν είχαν και τίποτα το ιδιαίτερο από μόρια...
Άβαταρ μέλους
petran1988
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Παιδιά η συμμετοχή είναι αρκετά χαμηλή... Μόνο στην Αθήνα πριν λίγο δεν είχαν ξεπεράσει τις 3000 αιτήσεις. Δεν θα φτάσουν οι αιτήσεις ούτε τις 10000. Βάλτε λοιπόν και πόσοι θα κοπούν στα αθλήματα. Δεν πιστεύω ότι ένας με απολυτήριο στρατού που παίρνει 500 μόρια και ένα απολυτήριο 12-13 δεν θα μπει έστω επιλαχόντας.
Από προσωπική επαφή με παιδιά που είδα εκεί κατάλαβα ότι δεν θα ανέβουν πολυ οι βάσεις...
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

petran1988 έγραψε:Παιδιά η συμμετοχή είναι αρκετά χαμηλή... Μόνο στην Αθήνα πριν λίγο δεν είχαν ξεπεράσει τις 3000 αιτήσεις. Δεν θα φτάσουν οι αιτήσεις ούτε τις 10000. Βάλτε λοιπόν και πόσοι θα κοπούν στα αθλήματα. Δεν πιστεύω ότι ένας με απολυτήριο στρατού που παίρνει 500 μόρια και ένα απολυτήριο 12-13 δεν θα μπει έστω επιλαχόντας.
Από προσωπική επαφή με παιδιά που είδα εκεί κατάλαβα ότι δεν θα ανέβουν πολυ οι βάσεις...

Κοντος ψαλμος αδερφε... Για να δουμε, μακαρι οι βασεις να ειναι ευνοικες για ολους μαςΕικόναΕικόναΕικόναεχει δηλωσει κανεις ρε παιδια για την ε2 (μηχανικος αυτοκινητων) απο εδω μεσα;
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από rasald »

petran1988 έγραψε:Μάγκες πριν από λίγο στην μαγούλα αριθμός πρ.2929. Δεν βλέπω ούτε 10000 αιτήσεις πανελληνίως. Μήπως οι βάσεις δεν φτάσουν ούτε τα 1800 μόρια για Β κατηγορία; Πραγματικά με όσα παιδιά μιλούσα δεν είχαν και τίποτα το ιδιαίτερο από μόρια...

ελεος! Ακομα και στο λιμενικο ειχαν φτασει τις 3500 στην αθηνα τελευταια μερα. Κ εγω φιλος στη μαγουλα τη πεμπτη ειδα απολυτηρια πολυ χαμηλα. Αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο χαμηλες οι βασεις που λες.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Alexandros9 »

petran1988 έγραψε:Μάγκες πριν από λίγο στην μαγούλα αριθμός πρ.2929. Δεν βλέπω ούτε 10000 αιτήσεις πανελληνίως. Μήπως οι βάσεις δεν φτάσουν ούτε τα 1800 μόρια για Β κατηγορία; Πραγματικά με όσα παιδιά μιλούσα δεν είχαν και τίποτα το ιδιαίτερο από μόρια...

Εσύ φιλαράκι πόσα μόρια έχεις;1801; Εικόνα

Πότε μην μετανιώνεις..
Άβαταρ μέλους
petran1988
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Όχι αδερφέ.1700 έχω. Δεν το λέω για μένα. Και απότι είπαν οι εκεί πυροσβέστες ότι θα διαχωριστούν οι του ενιαίου με το ΤΕΕ τώρα που το Θυμήθηκα
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

petran1988 έγραψε:Όχι αδερφέ.1700 έχω. Δεν το λέω για μένα. Και απότι είπαν οι εκεί πυροσβέστες ότι θα διαχωριστούν οι του ενιαίου με το ΤΕΕ τώρα που το Θυμήθηκα

να διαχωρισουν οι πυροσβεστες τα τεε απο τα ενιαια; Και τι ειναι οι πυροσβεστες; Το φεκ ειναι; Η μηπως ο ασεπ; Δεν υπαρχει διαχωρισμος σε αυτη την προκηρυξη. Μην ακους αυτα που λενει οι εκαστοτε πυροσβεστες-αξιωματικοι και λοιποι παρατρεχαμενοι, απο την στιγμη που ανακοινωθηκε η προκυρηξη χωρις διαχωρισμο δεν γινεται αυτοι να κανουν του κεφαλιου τους.Οτι λεει η προκυρηξη!
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Διαχωρισμος μαγκες δεν υπαρχει ειτε το θελουνε ειτε οχι ολοι στο ιδιο τσουβαλι ειναι και ενιαιο και τεε το ειπαμε παμπολες φορες
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες