Κελευστης25 έγραψε:Που ξερεται τους αριθμούς τν αιτήσεων το ανακοίνωσε κάποιος η λόγια του αέρα
Ρωτώντας στην γραμματεία του Α.Τ. μπόρεσε να δει τις συνολικές αιτήσεις που έγιναν, αν έχετε κάποιον γνωστό και μπορεί να σας πει ρωτήστε τον, εμένα χάρη μου έκανε και μου είπε
Το θέμα είναι να έχεις μέσα στν επιτροπή γνωστό για να σου πει αλλιώς δεν νομίζω ότι η γραμματεία μπορεί να ξέρει πόσες είναι για νησί π.χ η Έβρο η αθηνσ
Tasos13 έγραψε:Προς τους Κορινθίους παντογνώστες που γράφουν εδώ μέσα 135 αιτήσεις έχουν γίνει στην Κόρινθο καθαρά εκεί μόνο 7 Αργολίδα όπου η μία είναι μόνο νησιά κ γύρω στις 10 που ειπε ένας φίλος εδώ μέσα για Καλαμάτα..όλες αυτές είναι Α και Β..και τα αποτελέσματα τέλος του μήνα περίπου..
Tasos13 έγραψε:Προς τους Κορινθίους παντογνώστες που γράφουν εδώ μέσα 135 αιτήσεις έχουν γίνει στην Κόρινθο καθαρά εκεί μόνο 7 Αργολίδα όπου η μία είναι μόνο νησιά κ γύρω στις 10 που ειπε ένας φίλος εδώ μέσα για Καλαμάτα..όλες αυτές είναι Α και Β..και τα αποτελέσματα τέλος του μήνα περίπου..
150 αιτήσεις για 100 θέσεις; Δύσκολο το κόβω.
Είναι ακόμα νόμος Αρκαδίας και Λακωνίας που δεν ξέρουμε...εγώ έμαθα τις αιτήσεις των Κορινθίων πόσες είναι και ξέρω και από Αργολίδα πόσες έγιναν και Καλαμάτας που είπε ένας φίλος εδώ μέσα..
Κελευστης25 έγραψε:Το θέμα είναι να έχεις μέσα στν επιτροπή γνωστό για να σου πει αλλιώς δεν νομίζω ότι η γραμματεία μπορεί να ξέρει πόσες είναι για νησί π.χ η Έβρο η αθηνσ
Μπήκε και είδε ποσά ΑΜΚΑ έχουν δηλώσει συμμετοχή, και σου είπα τους αριθμούς, τώρα αν εσύ χρειάζεσαι έγκριση από την επιτροπή τότε περίμενε μέχρι τέλος της εβδομάδας.