35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΑΛΕΞΗΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΗΣ »

παιδια ειμαι 35 και σας το λεω απο πρωτο χερι δεν αξιζει για κανενα λογο να ερθει καποιος εδω... εδω ολοι βγαζουν τα κομπλεξ τουσ... μονο στρατιοτικη εκπαιδευση δν κανουμε... τσαμπα ολα και χωρις κανενα κερδος περα απο την περηφανια του πρασινου μπερε
Άβαταρ μέλους
DollarJim
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από DollarJim »

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα οτι και να εχετε στο μυαλο σας μακρια απο 35ΜΚ δηλωστε οτι αλλο θελετε αλλα μην δηλωσετε εκει ειναι οτι χειροτερο υπαρχει δεν αξιζει για κανενα λογο να ταλαιπωρηθειτε και να περασετε τοσες κακουχιες και στο τελος να φυγετε με προβλημα.42 ΛΚ 316
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 26
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

θεοδωρος

Δημοσίευση από θεοδωρος »

Βρε παιδια εσεις που ειστε στην 35 και βλεπω οτι δεν ειστε και υπερηφανοι για την μοναδα σας γιατι ακομα υπηρετητε σε αυτη; Συγνωμη αλλα, ΝΑΙ μου κακοφενετε να μιλατε ετσι και να εχετε την εντυπωση αυτη! Υποψιν εγω δεν εχω υπηρετηση στην 35 αλλα και μονο η ιστορια της θα με εκανε υπερηφανο! Διαβαστε λιγο για την μοναδα σας και τα κομαντα που επεσαν στο καθηκον για την σημαια και τον ελληνισμο!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΥΒΑΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΥΒΑΣ »

έγραψε:232 σειρα 94ε ΕΣΣΟ 35μκ 41λκ δεκ.1994 εως δεκ.1995 η 35 μκ ειναί θρησκεια ποιος θυμάται το krinof στη σημαία; ποιος θυμάται από τι πέθανε ο σκύλος; δκτης 35 μκ γ... π... λγος 41λκ τ... λ...

καλημερα ειμαι ο βασιλης καλυβας υπηρετισα στην 35 μκ 41λκ απο απριλιο 1995 εως ιουλιο 1996 95 α ΕΣΣΟ 234 σειρα. με διοικιτη λοχου τον λοχαγο τ... ε... η μοιρα τοτε ητανε πολυ μαχιμη, σε 16 μηνες θητεια εκανα 21 ασκησεις μετα στρατευματων. εσυ που ησουνα εκει πες μου το ονομα σου γιατι σιγουρα σε προλαβα.

υ. π το κρινοφ το θυμαμαι πολυ καλα, κ το σκυλο τον βρικανε πνιγμενο στον αραπη

Diver-X

Δημοσίευση από Diver-X »

Ενταξει ταλαιπωρια και κακουχιες νομιζω ειναι κατι που πρεπει να περιμενεις.(η ταλαιπωρια ειδικα ειναι σιγουρη ακομα και για καποιες μοναδες οχι των ειδικων δυναμεων). Τι εννοεις ομως να φυγουμε με προβλημα; Επαθες καποιο σοβαρο τραυματισμο; Εσπασες κατι; Πανω σε ασκηση ή πανω σε καψωνι; Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να δηλωσω 35 ΜΚ αλλα το μηνυμα σου και του Αλεξη πανω απο το δικο σου με προβληματισαν.
Άβαταρ μέλους
evritis309
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από evritis309 »

θεοδωρος έγραψε:Βρε παιδια εσεις που ειστε στην 35 και βλεπω οτι δεν ειστε και υπερηφανοι για την μοναδα σας γιατι ακομα υπηρετητε σε αυτη; Συγνωμη αλλα, ΝΑΙ μου κακοφενετε να μιλατε ετσι και να εχετε την εντυπωση αυτη! Υποψιν εγω δεν εχω υπηρετηση στην 35 αλλα και μονο η ιστορια της θα με εκανε υπερηφανο! Διαβαστε λιγο για την μοναδα σας και τα κομαντα που επεσαν στο καθηκον για την σημαια και τον ελληνισμο!

Μάλλον γιατί η ιστορία της μονάδας δεν έχει και μεγάλο νόημα όταν μιλάμε για τις τωρινές συνθήκες. Ιστορική είναι και η 3η μηχανοκίνητη ταξιαρχία στην Ορεστιάδα, δεν άκουσα κανένα να λέει ότι είναι υπερήφανος που υπηρέτησε σε μια τόσο ιστορική μονάδα...
Θεοδωρος

Δημοσίευση από Θεοδωρος »

evritis309 έγραψε:
θεοδωρος έγραψε:Βρε παιδια εσεις που ειστε στην 35 και βλεπω οτι δεν ειστε και υπερηφανοι για την μοναδα σας γιατι ακομα υπηρετητε σε αυτη; Συγνωμη αλλα, ΝΑΙ μου κακοφενετε να μιλατε ετσι και να εχετε την εντυπωση αυτη! Υποψιν εγω δεν εχω υπηρετηση στην 35 αλλα και μονο η ιστορια της θα με εκανε υπερηφανο! Διαβαστε λιγο για την μοναδα σας και τα κομαντα που επεσαν στο καθηκον για την σημαια και τον ελληνισμο!

Μάλλον γιατί η ιστορία της μονάδας δεν έχει και μεγάλο νόημα όταν μιλάμε για τις τωρινές συνθήκες. Ιστορική είναι και η 3η μηχανοκίνητη ταξιαρχία στην Ορεστιάδα, δεν άκουσα κανένα να λέει ότι είναι υπερήφανος που υπηρέτησε σε μια τόσο ιστορική μονάδα...

αδυνατω να παρακολουθησω την σκεψη σου...

Diver-X

Δημοσίευση από Diver-X »

OΠοιος ξερει:
1) δεκανεας ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ θεμα τυχης να γινεις; Δεν παιζει βυσμα;
Που γινεσαι; Εχεις ενδειξη απο πριν πας Κυπρο; Περνας καποια εκπαιδευση; Κι αν ναι τι ακριβως;
2) ξερει κανεις με σιγουρια να μας πει τι χρηματα περνουν στην Κυπρο; Εννοω τωρα! Αυτη τη στιγμη. Οχι Περυσι ή πριν απο 1 μηνα. Τωρα. Σημερα.14/6/2012
3) οταν κανεις βγαινει απο το στρατοπεδο στο σταυροβουνι τι επιλογες εχει; Αποκλειστικα λευκωσια; Ειδα οτι ειναι μιση ωρα αποσταση + αλλη μιση για να επιστρεψεις = μια ωρα (οχι και λιγο). Τι συγκοινωνιες παιζουν; Και ποσο κοστιζουν; Αν δεν περναει συγκοινωνια εξω (ή κοντα) απο το στρατοπεδο δεν αξιζει καθε φορα να παιρνεις ταξι! Οταν βγαινεις με εξοδο ποσες ωρες εχεις στη διαθεση σου;
Αν απαντησει καποιος θα βοηθησει πολυ
Johnny_Lawrence

Δημοσίευση από Johnny_Lawrence »

Μπορεί επίσης να μας πει κάποιος με που να υπηρετεί ΤΩΡΑ τι κατάσταση επικρατεί εκεί κάτω;
Αυτοί που πάνε Κύπρο παίρνουν κάποιες επιπλέον μέρες άδεια πέραν απο την τιμητική της ορκομωσίας;
stesiat

Δημοσίευση από stesiat »

Υπηρετώ τώρα στην 35 ΜΚ,317 σειρά. Λοιπόν, όσον αφορά για δεκανέας πρέπει να έχεις ένδειξη ΥΠΑΞ και δυστυχώς είναι θέμα τύχης. Για παράδειγμα εγώ που ήθελα δεν είχα ένδειξη ΥΠΑΞ και δεν πέρασα ΛΥΒ, άλλα παιδιά που δεν ήθελαν να είναι ΥΠΑΞ πέρασαν ΛΥΒ και έγιναν δεκανείς. Είναι λίγο παράλογο το πως λειτουργεί το σύστημα. Βέβαια το να περάσεις ΛΥΒ δεν είναι εύκολο, έχει αρκετό ζόρι. Αν δεν έχεις ένδειξη και είσαι καλός στρατιώτης, απλά μπορείς να γίνεις υποδεκανέας. Για να γίνεις πρέπει να σε προτύνη ο διμοιρήτης σου ή λοχαγός σου.
Τώρα όσον αφορά τα χρήματα είναι 251,26. Οι δεκανείς παίρνουν γύρω στα 80 ? περισσότερο δηλαδή γύρω στα 330. Δεν το γνωρίζω ακριβώς το ποσό που παίρνουν διότι δεν είμαι δεκανέας.
Οι έξοδοι είναι Λάρνακα και Λευκωσία, δεν χρειάζεται να πάρεις ταξί διότι έρχονται λεωφορία για να πάρουν τους εξοδούχους. Το πόσες ώρες έχεις έξοδο εξαρτάτε απο την ημέρα, π. Χ Σαββατοκύριακα και αργείες οι έξοδοι είναι απο το πρωί, τις καθημερινές είτε απο το μεσημέρη είτε απο το απόγευμα, εξαρτάτε απο την εκπαίδευση της συγκεκριμένης ημέρας ή εβδομάδας, π. Χ οταν είναι το ΤΠΕΝ ή ο ΛΥΒ οι έξοδοι τις καθημερινές είναι λιγότερες ώρες ή και κάποιες ημέρες καθόλου. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι στανταρ τα πράγματα.
Λοιπόν φίλε αυτά έχω να σου πώ, ελπίζω να σε βοηθήσω!
Diver-X

Δημοσίευση από Diver-X »

EΥχαριστω πολυ φιλε stesiat! Ησουν πολυ ακριβης και κατατοπιστικοτατος! Να 'σαι καλα και καλη συνεχεια της θητειας σου στην 35 ΜΚ
Σπυρος Αλ...κης

Δημοσίευση από Σπυρος Αλ...κης »

232 94ε ΕΣΣΟ 35 μκ 41λκ αθηνα
μενελαος

Δημοσίευση από μενελαος »

Φιλε εγω ειμουν 296... Στον ανταρτη οχι σουβλακια δεν τρογαμε αλλα για να φαμε καναμε κρουση σε σταγερτ για να παρουμε το φαι... Αν δεν τα καταφερναμε δεν τρογαμε... Τα πραγματα δεν ηταν και τοσο καλα... Αυτοι που δεν φαγανε καψονι ηταν η 297 γιατι δεν μας αφηναν η 295 η 298 εφαγε καψονι απο εμας αλλα μετα τιποτα... Εμαθα οτι πηγαν σκατα τα πραγματα... Εμις καναμε 1 μηνα και κατι ΤΠΕΝ. Οι νεοι μονο ενα τρεξομο 7 χλμ με μπερκιν και τερμα και τους καναμε και απονομη μπερε... Εμει τα καναμε ολα και το τρεξιμο και τον μπερε μας τον εδωσαν την παρασκευη μαζι με το κολοχαρτο που μας αφηναν πανω στο κρεβατι... Επισης δεν μας αφηναν να κανουμε μπανια και τον αραπη τον γευτικαμε για τα καλα... Ειναι πολλα που δεν μπορω να τα γραψω γιατι βαριεμε αλλα και επιδη ειναι παρα πολλα παντος ξερω οτι η 35 εχει γινει για τονπουτσο εδω και πολυ καιρο και με στεναχορη παρα πολυ... Οσο για εσενα που λες οτι δεν εκανες τιποτα ειναι λιγο λογικο αν εισαι οδηγος... Αλλο να εισαι κρουσεος και αλλο οδηγος δεν ειναι το ιδιο...
Άβαταρ μέλους
avant-garde
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από avant-garde »

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα εάν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματά μου. Θέλω να πάω στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην 35ΜΚ. Λοιπόν, Κύπρο πας με τυχαία ένδειξη Ή όταν περάσουν δηλώνοντας; Πρέπει να κάνω κάτι ή να δηλώσω κάτι συγκεκριμένο τώρα που θα κόψω την αναβολή; Δήλώνεις συγκεκριμένα ειδικές δυνάμεις και σε στέλνουν απο το Πεύκο Κύπρο; Για να παω συγκεκριμένα στην 35ΜΚ και όχι τυχαία κάπου στην Κύπρο τι περεταίρω κάνω; Αν γίνετε να πείτε δηλαδή την σείρα για να κάνω την θητεία μου εκει θα το εκτιμούσα! Τέλος έχω κανει χειρουργεία ρήξης ΠΧΣ και βουβωνοκήλης προφανώς (δεν Έχω κανένα πρόβλημα όμως) και δεν λέω τίποτα γιατί θα με κόψουν ε;

Σας ευχαριστώ πολύ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης