Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δυστυχως μαλλον ο, τι θελουν θα κανουν.
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)

Δεν μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν. Πρέπει να μας εξηγήσουν κι εμάς που πήγαμε και δώσαμε εξετάσεις. Αρχικά γιατί δεν προχώρησαν την τροποποίηση αφού είχαν κενές θέσεις και όπως είπε κάποιο παιδί υπήρξε σχέδιο τροποποίησης και δεύτερον, πώς και πότε σκοπεύουν να καλέσουν τους επαναφοιτούντες κι αν θα τους απεγκλωβίσουν από την ανάγκη 2ης σειράς. Ξεκάθαρα πράγματα.
Επισκέπτης

Συμφωνώ. Πώς όμως θα το μάθουμε αυτό, αν δηλαδή θα γίνει φέτος τμήμα ειδικών καθηκόντων και ποιοι θα το αποτελέσουν; Αν πάρω τηλ στην Ακαδημία, θα μου απαντήσουν; Εγώ δεν γνωρίζω κανένα από τα παιδιά της 1ης σειράς, ώστε να τα ρωτήσω. Επίσης δεν ξέρουμε καν αν θα πάνε του χρόνου με νέο διαγωνισμό. Κατά τ' άλλα απ' όσα έχω ακούσει, όλα είναι στο τραπέζι του υπουργείου. Προωθείται η μεγάλη προκήρυξη η αλήθεια είναι.
Επισκέπτης

Έχει πάρει τηλέφωνο κανείς να ρωτήσει για το τμήμα μετεκπαίδευσης ειδικών καθηκόντων;
Επισκέπτης

Εγω προσωπικα οχι. Εχει παρει καποιος αλλος;
Επισκέπτης

Ούτε εγώ πήρα τηλέφωνο, αλλά όλα στο υπουργείο έχουν γίνει μπάχαλο. Θα μου κάνει εντύπωση αν δεν τρίξουν οι καρέκλες κάποιων μετά τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες. Τους επαναφοιτούντες δεν ξέρω αν θα τους καλέσουν φέτος, αλλά όπως και να γίνει, αυτοί είναι εξασφαλισμένοι.
Επισκέπτης

Με το 5% του ΑΕΠ κατεστραμμένο, τι προσλήψεις να κάνουν; Με τι θα σας πληρώσουν με φασόλια;
Επισκέπτης

Τα κονδύλια είχαν εγκριθεί για 150 θέσεις. Υπήρχε σχέδιο τροποποίησης για την κάλυψη των 21 που έμειναν κενές, αλλά δεν προχώρησε. Οπότε ν' αφήσουμε τις φτηνές δικαιολογίες με το ταμειακό. Τους πραγματικούς λόγους που δεν προχώρησε και το παρασκήνιο που παίχτηκε δε θα τα μάθουμε ποτέ.
Επισκέπτης

Δεν υπαρχει παρασκηνιο. Απλα εγινε ντορος για την προκηρυξη και κυριως για τη συνεντευξη. Και την πληρωσαν οι επιλαχοντες, γι αυτο δε μπηκε κανεις. Ατυχια ολων μας.
Επισκέπτης

Οπότε το θέμα δεν είναι ταμειακό. Και όχι, δεν πιστεύω ότι κόπηκε λόγω των παιδιών του ενός και του άλλου. Σε τελική, θα ακύρωναν την τελική βαθμολογία 1-2 ατόμων και θα πήγαιναν με τους υπόλοιπους. Το πιο πιθανό να μην προχώρησε επειδή έχουν άλλο οργανόγραμμα στο υπουργείο.
Επισκέπτης

Θα ήθελα πολύ να ήξερα ποιανού τις αμαρτίες πληρώνουμε τόσα άτομα μήνες τώρα. Αφού όπως έγραψαν κάποια άτομα εδώ, υπήρξε σχέδιο τροποποίησης. Αν είναι αυτός ο λόγος, είναι παράλογο τόσα άτομα να πληρώσουμε για τη νύφη για ένα.
Επισκέπτης

Άστο. Ούτε τους κωλυώμενους βλέπω να παρουσιάζονται φέτος έτσι όπως πάμε.
Επισκέπτης

Επίσης να ξέρετε στο τμήμα αυτό θα μπουν και άτομα τα οποία έκαναν ένσταση και πήγαν νομικά ανεξάρτητα βαθμολογίας. Βγήκε απόφαση και τους πήραν κανονικά με την επόμενη σειρά.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 11, 2023 3:39 pm Επίσης να ξέρετε στο τμήμα αυτό θα μπουν και άτομα τα οποία έκαναν ένσταση και πήγαν νομικά ανεξάρτητα βαθμολογίας. Βγήκε απόφαση και τους πήραν κανονικά με την επόμενη σειρά.
Δωσε λιγο αριθμο αποφασης να το ψαξουμε.
Επισκέπτης

Για τι αριθμό ατόμων μιλάμε; Και πότε προβλέπεται να γίνει 2η σειρά;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης