Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
πανος

Δημοσίευση από πανος »

Ειπα για να εισαι σιγουρος στην α κατηγορια πανω απο 2000 μορια και για την β πανω απο 2400
christof

Δημοσίευση από christof »

Κ εγω ετσι πιστευω πανο... Αν κ εγω εχω 1860 στην α κ δε θελω να το πιστεψω
aggeliki

Δημοσίευση από aggeliki »

ΓΜΑΚ δν σε κατηγορησα ισα ισα σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου απλως με την ερωτηση μ εννοουσα μηπως ησουν ειδικος φρ και τα ξερεις! Δν σε αμφισβητησα... Χαλαρωσε!
πανος

Δημοσίευση από πανος »

Παντως φιλε μου με 1650 μην κανεις καν τον κοπο πολυ δυσκολο ως περα απο την φαντασια
christof

Με 1860 να κανω τον κοπω; Εσυ αγγελικη ποσα εχεις αν επιτρεπεται?
πανος

Δημοσίευση από πανος »

Α εχεις 1860 τι να πω ρε φιλε δεν ξερω παντως το σιγουρο ειναι πως και η κουτση μαρια θα τα κανει τα χαρτια σε αυτην την προκυρηξη.
christof

Εσυ πανο εισαι ειδικος φρουρος;
αν οχι ποσα μορια εχεις;
aggeliki

Εγω christof εχω 1950 κ αν μετρησουν κ κατι πυχια π εχω στα γαλλικα τοτε εχω 2050 αλλα λεω να βγαλω κ διπλωμα μηχανης. Πως ς φαινονται; Καλα ειναι; Εσυ ποσα εχεις?
christof

1860 εχω εγω... Καλα ειναι τα δικα σου... Αν ειναι να βγαλεις μηχανης βγαλε απεριοριστων κυβικων για να παρεις 200 μορια κ οχι 100 που δινει για μοτοποδηλατο δλδ μεχρι 125 κυβικα...
christof

Αλλα παιζει ρολο κ ποσο χρονων εισαι για να βγαλεις απεριοριστων κυβικων... Ποσο εισαι?
aggeliki

Ναι αυτο θα κανω. Αλλα θα προλαβω; Λες δλδ να περασω με τα μορια που εχω?
christof

Οχι δε μπορεις... Παρε για μοτοποδηλατο... Δινει 100 μορια... Δεν ειναι κ ασχημα...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=5664 Μπες εδώ κάτω έχει την λέξη πρόγραμμα πάτα εκεί λέει αναλυτικά τις εξετάσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τετ Απρ 28, 2010 1:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Efthimis

Δημοσίευση από Efthimis »

Καλημέρα παιδιά και απο μενα :) Εχω βασικα 2 ερωτησεις να κανω.
1ον: Φετος τελειωνω το ενιαιο λυκειο, αρα απ'οτι ειδα σε αλλες σελιδες του φορουμ ανηκω στη κατηγορια Α. Οποτε: Πρεπει μετα απ'το λυκειο να κανω τη στρατιωτικη μου θυτεια και οταν βγει προκυρηξη να κανω τα χαρτια και ολα τα σχετικα. Σωστα;

2ον: Απ'οτι εχω διαβασει μορια παιρνεις απο το απολυτηριο, διπλωματα οδηγησης και ξενων γλωσσων.
Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως βγαινει η βαθμολογια αυτη γιατι δεν εχω ακριβως καταλαβει.
Ας πουμε οτι τελειωνω τις Ειδικες Δυναμεις οπου και εχω δηλωσει για τη θητεια μου. Εχω ενα απολυτηρειο με 13000 μορια (υποθετικα) και ειμαι ηδη κατοχος διπλωματος Proficiency (το ανωτατο διπλωμα για αγγλικα). Πως βγαινουν τα μορια απο ολα αυτα; Α και επισης οτι θα εχω και διπλωμα αυτοκινητου :)

3ον: Προκυρηξεις για Ειδικους φρουρους και γενικοτερα αστυνομια καθε ποτε βγαινουν; Υπαρχει καποιο σταθερο διαστημα ή οποτε κατσει;

Αυτα, και ευχαριστω πολυ προκαταβολικα :)
Efthimis

Δημοσίευση από Efthimis »

Ωπ λαθος, ηταν 3 ερωτησεις τελικα Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες