Απαλλαγή με Ι5 Παθολογικό
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
Ηρεμισε. Σε επιασε πανικος χωρις λογο. Ανυποταξιες και εξαγορες ξεχνα τες. Δεν ειναι για σενα απλα. Και λογω ηλικιας
και λογω οικονομικης καταστασης.
Αποψη μου μπες κυνηγα το Ι-5 παθολογικο και αν οχι ζητα και κυνηγα Ι-5 ψυχολογικο. Και Ι-5 ψυχολογικο να παρεις
πες ψεμματα στη μανα σου και στον περιγυρο οτι πηρες παθολογικο, κανενας δεν θα μαθει ποτε και τιποτα.
Μια μικρη συμβουλη αν μου επιτρεπεις, δοσε μια ευκαιρια στον στρατο, θα δεις οτι ειναι πολυ πιο χαλαρα απ`οτι
εχεις ακουσει η περιμενεις. Αν δεις οτι απλα δεν μπορεις πας για Ι-5 και συνεχιζεις τη ζωη σου ελευθερος. Κανενας
δεν θα μαθει ποτε και τιποτα και κανενας δεν θα ασχοληθει.
και λογω οικονομικης καταστασης.
Αποψη μου μπες κυνηγα το Ι-5 παθολογικο και αν οχι ζητα και κυνηγα Ι-5 ψυχολογικο. Και Ι-5 ψυχολογικο να παρεις
πες ψεμματα στη μανα σου και στον περιγυρο οτι πηρες παθολογικο, κανενας δεν θα μαθει ποτε και τιποτα.
Μια μικρη συμβουλη αν μου επιτρεπεις, δοσε μια ευκαιρια στον στρατο, θα δεις οτι ειναι πολυ πιο χαλαρα απ`οτι
εχεις ακουσει η περιμενεις. Αν δεις οτι απλα δεν μπορεις πας για Ι-5 και συνεχιζεις τη ζωη σου ελευθερος. Κανενας
δεν θα μαθει ποτε και τιποτα και κανενας δεν θα ασχοληθει.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 19
Καλησπερασας Κυριε Μπαρμπα. Σας ευχαριστω πολυ για ολες τις συμβουλες σας και για την αμεση απαντηση σας!
1) Θα το παλεψω οπως μου γραφετε και εσεις για Ι5 παθολογικο.
2) Αν δεν τα καταφερω αποκλειεταινα παω και αν παω σε 2 μερες θα εχω φυγει διοτι σας το εγραφα οτι εχω μικροβιοφοβια και θα με πιασει φρικη σε εναν θαλαμο με τοσα ατομα που θα βρωμαει σιγουρα.
3) Οποτε θα γινω λιποτακτης; Αυτο ειναι τρομερο διοτι αλλο λιποτακτηςκαι αλλο ανυποτακτος που ειναι δικαιωμα μου. Δεν υπαρχει περιπτωση να παω για τους λογους αυτους οπως και οτι η μανα μου δεν υπαρχει περιπτωση να μην το καταλαβει.
4) Επισης δεν υπαρχει περιπτωση να ζητησω Ι5 ψυχολογικο, οποτε αν θελετε βοηθηστε με δυο κουβεντες. Υπαρχει περιπτωση να με βρουν αν αλλαξω σπιτι; Και το προστιμο απο που θα το παρουν εφοσον δεν εχω τιποτα στο ονοα μου; Θα παω δικαστηριο; Οκ και τι θα μου κανουν; Απο οτι εχω δει εδωστο φορουμ τιποτα δεν κανουν αν δεν κανω λαθος. Ωχ Θεε μου. Μια ζωη κυνηγημενος. Μεχρι λευκο γαμο με καμμια αλλοδαπη με 2-3 παιδια σαν ακραια λυση εχω στο μυαλο μου.
5) Αυτος ο ορθοπαιδικος που με ειχε δει ιδιωτικα πριν 2 χρονια ειναι και στο 401. Παιζει να μου πει ποτε θα ειναι αυτος επιτροπη μηπως και με λυπηθει; Λεω να τον ρωτησω η υπαρχει περιπτωση να στραβωσει και να γινουν τα πραγματα χειροτερα;
6) Θα ζητησω δανεικα για να φυγω καπου στην Ευρωπη να δουλεψω.
7) Απο ολα αυτα που σας γραφω πειτε μου ξανα την γνωμη σας. Πειτε μου αυτο που θελω να ακουσω. Αν μπορειτε.
8) Τελος μην το λετε αυτο. Δηλαδη οτι κανενας δεν θα το ξερει. Στιγμα δεν ειναι το Ι5 ψυχολογικο; Δεν θα με κυνηγαει μια ζωη; Ειδα οτι ετσι γραφουν εδω στο φορουμ σε αλλα ποστ.
Σας ευχαριστω πολυ ξανα για την υπομονη σας και συγνωμη που εγινα κουραστικος. Μεθ΄υποληψεως!
2) Αν δεν τα καταφερω αποκλειεταινα παω και αν παω σε 2 μερες θα εχω φυγει διοτι σας το εγραφα οτι εχω μικροβιοφοβια και θα με πιασει φρικη σε εναν θαλαμο με τοσα ατομα που θα βρωμαει σιγουρα.
3) Οποτε θα γινω λιποτακτης; Αυτο ειναι τρομερο διοτι αλλο λιποτακτηςκαι αλλο ανυποτακτος που ειναι δικαιωμα μου. Δεν υπαρχει περιπτωση να παω για τους λογους αυτους οπως και οτι η μανα μου δεν υπαρχει περιπτωση να μην το καταλαβει.
4) Επισης δεν υπαρχει περιπτωση να ζητησω Ι5 ψυχολογικο, οποτε αν θελετε βοηθηστε με δυο κουβεντες. Υπαρχει περιπτωση να με βρουν αν αλλαξω σπιτι; Και το προστιμο απο που θα το παρουν εφοσον δεν εχω τιποτα στο ονοα μου; Θα παω δικαστηριο; Οκ και τι θα μου κανουν; Απο οτι εχω δει εδωστο φορουμ τιποτα δεν κανουν αν δεν κανω λαθος. Ωχ Θεε μου. Μια ζωη κυνηγημενος. Μεχρι λευκο γαμο με καμμια αλλοδαπη με 2-3 παιδια σαν ακραια λυση εχω στο μυαλο μου.
5) Αυτος ο ορθοπαιδικος που με ειχε δει ιδιωτικα πριν 2 χρονια ειναι και στο 401. Παιζει να μου πει ποτε θα ειναι αυτος επιτροπη μηπως και με λυπηθει; Λεω να τον ρωτησω η υπαρχει περιπτωση να στραβωσει και να γινουν τα πραγματα χειροτερα;
7) Απο ολα αυτα που σας γραφω πειτε μου ξανα την γνωμη σας. Πειτε μου αυτο που θελω να ακουσω. Αν μπορειτε.
8) Τελος μην το λετε αυτο. Δηλαδη οτι κανενας δεν θα το ξερει. Στιγμα δεν ειναι το Ι5 ψυχολογικο; Δεν θα με κυνηγαει μια ζωη; Ειδα οτι ετσι γραφουν εδω στο φορουμ σε αλλα ποστ.
Σας ευχαριστω πολυ ξανα για την υπομονη σας και συγνωμη που εγινα κουραστικος. Μεθ΄υποληψεως!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
giannis100 έγραψε:Καλησπερασας Κυριε Μπαρμπα. Σας ευχαριστω πολυ για ολες τις συμβουλες σας και για την αμεση απαντηση σας!
8. Στιγμα δεν ειναι καμια ΑΛΗΘΙΝΗ παθηση, παθολογικη η ψυχολογικη. Στιγμα ειναι τα θεατρικα και οι κολοτουμπες.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
iKilledKenny αν και δεν επρεπε να σας απαντησω διοτι δεν ξερετε το ιστορικο μου. Λυπαμαι για λογαριασμο σας για το bowling εις βαρος μου, διοτι αντι να βοηθησετε εναν νεο που βρισκετε σε απογνωση που απο οτι μου γραφουν εδω η μονη λυση ειναι το Ι5 ψυχολογικο που δεν θελω να παρω και ουτε παιζω θεατρο, αλλα και ουτε θα παιξω ποτε θεατρο οπως χιλιαδες αλλες νεοι και καλα κανουν διοτι πως μπορω να κρινω εγω τον αλλον; Επισης χιλιαδες αλλοι νεοι ειναι ανυποτακτοι κ. Λ. Π. Αυτο το ξερετε πολυ καλα. Τελος παντων, αλλα εγω αν τελικα παω στρατο, αν βρεθει καποιος σαν εσας μπροστα μου επειδη ειμαι πολυ νευρικος δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον σπασω στο ξυλο και αυτο θελω να το αποφυγω. Απο το φορουμ δεν εχω κανενα παραπονο, αλλα και ουτε απο ολους οσους μου εχουν απαντησει. Σας επιστρεφω το bowling εις βαρος μου με bowling διοτι δεν εχετε μαθει οτι, οτι δινεις παιρνεις. Δεν ξερω αν διαγραψουν το ποστ μου η οχι, αλλα δεν εχει σημασια. Οποτε αυτο για εσας
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
iKilledKenny αν και δεν επρεπε να σας απαντησω διοτι δεν ξερετε το ιστορικο μου. Λυπαμαι για λογαριασμο σας για το bowling εις βαρος μου, διοτι αντι να βοηθησετε εναν νεο που βρισκετε σε απογνωση που απο οτι μου γραφουν εδω η μονη λυση ειναι το Ι5 ψυχολογικο που δεν θελω να παρω και ουτε παιζω θεατρο, αλλα και ουτε θα παιξω ποτε θεατρο οπως χιλιαδες αλλες νεοι και καλα κανουν διοτι πως μπορω να κρινω εγω τον αλλον; Επισης χιλιαδες αλλοι νεοι ειναι ανυποτακτοι κ. Λ. Π. Αυτο το ξερετε πολυ καλα. Τελος παντων, αλλα εγω αν τελικα παω στρατο, αν βρεθει καποιος σαν εσας μπροστα μου επειδη ειμαι πολυ νευρικος δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον σπασω στο ξυλο και αυτο θελω να το αποφυγω. Απο το φορουμ δεν εχω κανενα παραπονο, αλλα και ουτε απο ολους οσους μου εχουν απαντησει. Σας επιστρεφω το bowling εις βαρος μου με bowling διοτι δεν εχετε μαθει οτι, οτι δινεις παιρνεις. Δεν ξερω αν διαγραψουν το ποστ μου η οχι, αλλα δεν εχει σημασια. Οποτε αυτο για εσας. Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
giannis100 έγραψε:iKilledKenny αν και δεν επρεπε να σας απαντησω διοτι δεν ξερετε το ιστορικο μου. Λυπαμαι για λογαριασμο σας για το bowling εις βαρος μου, διοτι αντι να βοηθησετε εναν νεο που βρισκετε σε απογνωση που απο οτι μου γραφουν εδω η μονη λυση ειναι το Ι5 ψυχολογικο που δεν θελω να παρω και ουτε παιζω θεατρο, αλλα και ουτε θα παιξω ποτε θεατρο οπως χιλιαδες αλλες νεοι και καλα κανουν διοτι πως μπορω να κρινω εγω τον αλλον; Επισης χιλιαδες αλλοι νεοι ειναι ανυποτακτοι κ. Λ. Π. Αυτο το ξερετε πολυ καλα. Τελος παντων, αλλα εγω αν τελικα παω στρατο, αν βρεθει καποιος σαν εσας μπροστα μου επειδη ειμαι πολυ νευρικος δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον σπασω στο ξυλο και αυτο θελω να το αποφυγω. Απο το φορουμ δεν εχω κανενα παραπονο, αλλα και ουτε απο ολους οσους μου εχουν απαντησει. Σας επιστρεφω το bowling εις βαρος μου με bowling διοτι δεν εχετε μαθει οτι, οτι δινεις παιρνεις. Δεν ξερω αν διαγραψουν το ποστ μου η οχι, αλλα δεν εχει σημασια. Οποτε αυτο για εσας
αχ ρε γιαννη
Επειδή είμαι εξ αναβολής πραγματικά αηδίασα με όλους αυτούς τους κομπάρσους που είδα στο κέντρο. Είπαμε δεν θες να υπηρετήσεις αλλά δεν είναι ανάγκη να κάνεις κλόουν, αν δυσκολεύεστε με τον στρατό δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει με την ζωή εκεί έξω που είναι 100 φορές πιο απαιτητική. Πάντως αν είχα όντως πρόβλημα θα αισθανόμουν προσβεβλημένος από όλους αυτους...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Κυριε iKilledKenny η απαντηση σας δειχνει οτι ειστε καλος ανθρωπος
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Nimda ο εξ αναβολής δεν ξερετε το ιστορικο μου γι αυτο να μην μιλατε. Ενταξει; Και απο ολα τα παιδια εδω μεσα δεν εχω κανενα παραπονο και ουτε με προσεβαλε ποτε κανενας. Ισα-ισα που τοσον καιρο με βοηθανε. Με τον Κυριο iKilledKenny ηταν μια παρεξηγηση διοτι δεν ειχε δει το ιστορικο μου. Ενταξει; Τωρα για το κλοουν που γραφετε, εγω ποτε δεν θα εγραφα σε καποιο οτι κανει τον κλοουν διοτι δεν εχω απωθημενα. Φαινεται οτι καποιος εσας σας εχει πει εσας κλοουν και βρηκατε την ευκαιρια να ξεσπασετε. Υπομονη. Καποτε θα το ξεπερασετε.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
giannis100 έγραψε:Nimda ο εξ αναβολής δεν ξερετε το ιστορικο μου γι αυτο να μην μιλατε. Ενταξει; Και απο ολα τα παιδια εδω μεσα δεν εχω κανενα παραπονο και ουτε με προσεβαλε ποτε κανενας. Ισα-ισα που τοσον καιρο με βοηθανε. Με τον Κυριο iKilledKenny ηταν μια παρεξηγηση διοτι δεν ειχε δει το ιστορικο μου. Ενταξει; Τωρα για το κλοουν που γραφετε, εγω ποτε δεν θα εγραφα σε καποιο οτι κανει τον κλοουν διοτι δεν εχω απωθημενα. Φαινεται οτι καποιος εσας σας εχει πει εσας κλοουν και βρηκατε την ευκαιρια να ξεσπασετε. Υπομονη. Καποτε θα το ξεπερασετε.
Αναφερεσαι συνεχως στο αγνωστο ιστορικο σου, διχως να δινεις την παραμικρη λεπτομερεια για αυτο. Λοιπον, ας στο θεσω λαϊκα: ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ...
Λοιπον στο θεμα μας τωρα.
Αν και διαφωνω με την διατυπωση περι "κλοουν", ο Νimda εχει απολυτο δικιο για την κατασταση στο Φρουραρχειο.
Πες μας το ιστορικο σου φιλε Γιαννη και θα ψαξω στο ΦΕΚ να σε βοηθησω με το τι μπορεις να κανεις για να αποφυγεις την στρατευση εφοσων αυτο επιθυμεις. Γραφωντας ενα ξερο "δεν με ξερεις", δεν κανεις κατι ουτε στον Nimda, ουτε σε εμενα. Τον εαυτο σου βλαπτεις, με το να απομακρυνεις οσους θελουν να σε βοηθησουν (πραγματικη βοηθεια και οικειοθελως), με την κατασταση που αντιμετωπιζεις. Πες μας, τι ακριβως εχεις, και θα σου πουμε τι περναει απο το χερι σου. Γιαυτο συμμετεχουμε στο νημα που ασχολειτε με αναβολες/απαλλαγες.
Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν συμπίπτει αυτό που θα πω, αλλά δεν βρήκα σε ποιο άλλο θέμα να το γράψω.
Πήρα 2 αναβολές (1 σπουδών και 1 υγείας). Πάσχω από αιμαγγείωμα δεξιού άκρου ποδός, κάτι που δεν έχει επιδεινωθεί. Δεν περπαταω καλά καλά, ούτε να τρέξω, και επίσης το παταω συχνά στραβά, και με πονάει πάρα πολύ. Μίλησα τηλεφωνικώς με το φρουραρχείο Θεσσαλονίκης να κάνω εκ νέου επανεξέταση 2 μήνες πριν την κατάταξη μου (3 Ιουλίου), λέγοντας μου πως δεν δικαιούμαι νέας αναβολής πάρα μόνο απαλλαγής ή θητείας σε υπηρεσία του Κέντρου που θα καταταγώ. Θέλω σύντομα μια απάντηση, σε 1 ή 2 βδομάδες θα ξεκινήσω διαδικασίες για την επανεξέταση μου.
Ποια είναι η διαδικασία που θα υποστώ; Θα υπαρχει περίπτωση απαλλαγής με Ι5 ή όχι; Για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο βρε αδερφέ
Πήρα 2 αναβολές (1 σπουδών και 1 υγείας). Πάσχω από αιμαγγείωμα δεξιού άκρου ποδός, κάτι που δεν έχει επιδεινωθεί. Δεν περπαταω καλά καλά, ούτε να τρέξω, και επίσης το παταω συχνά στραβά, και με πονάει πάρα πολύ. Μίλησα τηλεφωνικώς με το φρουραρχείο Θεσσαλονίκης να κάνω εκ νέου επανεξέταση 2 μήνες πριν την κατάταξη μου (3 Ιουλίου), λέγοντας μου πως δεν δικαιούμαι νέας αναβολής πάρα μόνο απαλλαγής ή θητείας σε υπηρεσία του Κέντρου που θα καταταγώ. Θέλω σύντομα μια απάντηση, σε 1 ή 2 βδομάδες θα ξεκινήσω διαδικασίες για την επανεξέταση μου.
Ποια είναι η διαδικασία που θα υποστώ; Θα υπαρχει περίπτωση απαλλαγής με Ι5 ή όχι; Για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο βρε αδερφέ

Ακόμα; Απλά θέλω να μάθω άμα θα πάρω την απαλλαγή είτε οριστικά είτε αλλιώς ή αν θα υπηρετήσω έστω με Ι4.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Θανάσης έγραψε:Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν συμπίπτει αυτό που θα πω, αλλά δεν βρήκα σε ποιο άλλο θέμα να το γράψω.
Στις σελιδες 247-250 αναφερονται τα θεματα που αφοσουν τα ακρα του σωματος (χερια-ποδια). Μπορεις να δεις εδω σε τι "Ι" αντιστοιχει το προβλημα σου.
http://eyediathlasis.gr/sites/default/files/pdf/proedriko-diatagma.pdf
Δεν θα σου γραψω την διαδικασια μεσω φρουραχειου, εφοσων αναφερεις πως εχεις ξαναπαρει αναβολη για λογους υγειας. Εαν παλι δεν γνωριζεις, πες το μου να σε βοηθησω.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Θανάσης έγραψε:Ακόμα; Απλά θέλω να μάθω άμα θα πάρω την απαλλαγή είτε οριστικά είτε αλλιώς ή αν θα υπηρετήσω έστω με Ι4.
Ακομα λεει...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες