πέρασα όλες τις διαδικασίες, και μέσα Αυγούστου έκανα υπηρεσίες κανονικά μέχρι τέλος Οκτωβρίου, μετά πήγα πάλι στην διοίκηση εκεί που είχα υπογράψει την σύμβαση της πρόσληψης, και υπέγραψα την απόλυση μου, και έδωσα και τις ταυτότητες τις υπηρεσιακες, τους ρώτησα να φέρω και τα ρούχα και μ είπαν όχι τα κρατάς εσύ. Αυτά...Pyr έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 12:28 amΓια να καταλάβω αφού πέτυχες σε όλες τις διαδικασίες της προκήρυξης... Μετά έκανες υπηρεσίες κανονικά και πήρες απόλυση σωστά; Ή απλά είστε επιτυχόντες χωρίς να σας έχουν κάνει πρόσληψη το 2022 ;Valedino007 έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 12:22 amδεν μου είπαν τίποτα... (τα λόγια τους ακριβώς : Για σου συνάδελφε πάρε την καρτέλα και μάζεψε γιατρούς.Pyr έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 12:12 am
Καλά δεν σε ενημερώσανε για τίποτα;
Εσύ μπήκες ως επιλαχον για 2,5 μήνες περίπου το 2022 ...
Το 2023 αφού ολοκληρωσες και πήρες την απόλυση από την αντιπυρική του 2022 έχεις δικαίωμα επαναπροσληψης 1 Μαΐου εκεί που ήσουνα με την ειδικότητα που είχες (μάχιμος ή οδηγός) .
λέω για που με θέλετε;
μάζεψε γιατρους και τα ξανά λέμε.
μαζεύω γιατρους πάω εκεί, και μ λένε τι κάνεις εδώ; Λέω εσείς μ είπατε να μαζέψω γιατρους και μα ξανά έρθω, οχι μ λέει συναδελφε μου, στο 251 θα πας.
πάω στο 251 όλα καλά.
μετά με παίρνουν τηλέφωνο να δώσω αθλήματα πήγα έδωσα.
μας ξανά φωνάζουν εκεί, υπογράψαμε σύμβαση και τους λέω μετά τι κάνουμε; Όταν λήξει η σύμβαση; Τπτ μ λέει υπομονή μέχρι να γίνεις μόνιμος.
αυτά είπαμε ακριβώς...
και δεν ασχολήθηκα και ιδιαίτερα μετά, όλα στον αυτόματο.
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Valedino007 έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 12:33 amπέρασα όλες τις διαδικασίες, και μέσα Αυγούστου έκανα υπηρεσίες κανονικά μέχρι τέλος Οκτωβρίου, μετά πήγα πάλι στην διοίκηση εκεί που είχα υπογράψει την σύμβαση της πρόσληψης, και υπέγραψα την απόλυση μου, και έδωσα και τις ταυτότητες τις υπηρεσιακες, τους ρώτησα να φέρω και τα ρούχα και μ είπαν όχι τα κρατάς εσύ. Αυτά...Pyr έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 12:28 amΓια να καταλάβω αφού πέτυχες σε όλες τις διαδικασίες της προκήρυξης... Μετά έκανες υπηρεσίες κανονικά και πήρες απόλυση σωστά; Ή απλά είστε επιτυχόντες χωρίς να σας έχουν κάνει πρόσληψη το 2022 ;Valedino007 έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 12:22 am
δεν μου είπαν τίποτα... (τα λόγια τους ακριβώς : Για σου συνάδελφε πάρε την καρτέλα και μάζεψε γιατρούς.
λέω για που με θέλετε;
μάζεψε γιατρους και τα ξανά λέμε.
μαζεύω γιατρους πάω εκεί, και μ λένε τι κάνεις εδώ; Λέω εσείς μ είπατε να μαζέψω γιατρους και μα ξανά έρθω, οχι μ λέει συναδελφε μου, στο 251 θα πας.
πάω στο 251 όλα καλά.
μετά με παίρνουν τηλέφωνο να δώσω αθλήματα πήγα έδωσα.
μας ξανά φωνάζουν εκεί, υπογράψαμε σύμβαση και τους λέω μετά τι κάνουμε; Όταν λήξει η σύμβαση; Τπτ μ λέει υπομονή μέχρι να γίνεις μόνιμος.
αυτά είπαμε ακριβώς...
και δεν ασχολήθηκα και ιδιαίτερα μετά, όλα στον αυτόματο.

-
- Υποδεκανέας
ποπό μου έφτιαξες την μέρα φίλε, και αυτό που μου είπες, κάνεις δεν μου είπε ότι θα μας ξανά καλέσουν τον Μάιο ούτε ότι είμαστε μέχρι το 24. Ευχαριστώ pyr... Όταν με πήραν για πρόσληψη να φανταστείς νόμιζα ότι ν κάναν πλάκα και τους το έκλεισα στην μάπα χααχαχχαχα. Το είχα ξεχάσει κ ολας ότι είχα κάνει αίτηση.Pyr έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 12:38 amValedino007 έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 12:33 amπέρασα όλες τις διαδικασίες, και μέσα Αυγούστου έκανα υπηρεσίες κανονικά μέχρι τέλος Οκτωβρίου, μετά πήγα πάλι στην διοίκηση εκεί που είχα υπογράψει την σύμβαση της πρόσληψης, και υπέγραψα την απόλυση μου, και έδωσα και τις ταυτότητες τις υπηρεσιακες, τους ρώτησα να φέρω και τα ρούχα και μ είπαν όχι τα κρατάς εσύ. Αυτά...Pyr έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 12:28 am
Για να καταλάβω αφού πέτυχες σε όλες τις διαδικασίες της προκήρυξης... Μετά έκανες υπηρεσίες κανονικά και πήρες απόλυση σωστά; Ή απλά είστε επιτυχόντες χωρίς να σας έχουν κάνει πρόσληψη το 2022 ;![]()
πολύ μυστικοπαθεια για το τίποτα... Με λίγα λόγια με τον νόμο έχεις 2 επαναπροσληψης στα χαρτιά επίσημα.2023 και 2024, κ γιαυτό το λόγο δεν κρατάνε τη στολή σου ... Λιγο νωρίτερα θα σε καλέσουν τηλεφωνικά να παρεβρεθεις συγκεκριμένη ημερα για υπογραφη νέου 6μηνου τελος Απριλίου... Καλή αρχή 1 Μαΐου λοιπόν...
Για να καταλάβω …. Έχουν υπογράψει του 20 για αντιπυρικές μέχρι το 24 και θέλετε να μου πείτε ο τελευταίος επιλαχών που θα μπει τον Αύγουστο του 24 θα γίνει μόνιμος;
καλά είστε με τα καλά σας
εγώ πιστεύω ότι αυτοί που θα ανταγωνιστούν για μονιμότητα θα είναι αυτοί π έχουν ολοκληρώσει 5χρονια ως εποχικοί. Αν και ακούγεται και για 2η πενταετία ως εποχικοί. Δεν μου φαίνεται λογικό ο άλλος δλδ που θα μπει τότε εποχικός να γίνει μόνιμος μετά το πέρας του 24’ δεν έγραφε πουθενά (αν δν κάνω λάθος) για μονιμότητα αλλο τι λένε στα λόγια προφανώς για να μην παραιτούνται γιατί καίγεται ο κωλος τους για άτομα διότι στην αθήνα και συγκεκριμένα στον σταθμό στο οακα κοντά ξέρετε πιστεύω π λέω δεν είχαν οδηγούς και παρακαλούσαν τους επιλαχόντες να πάνε κ τους έταζαν για φέτος μονιμότητα
Το πιο λογικό είναι οτι (παλι με βάση την γνώμη μου) οτι θα δουλεύουν εποχικοί και μετά το πέρας του 24 μέχρι να περάσουν σε μελλοντική προκήρυξη για 7ετης. Και σας διαβεβαιώνω ότι αυτά που λέω τώρα δεν τα λεω με κανένα κακό ύφος ή να κοροϊδέψω κάποιον απλα φαίνεται λίγο κουλό δλδ να λέτε στον ανθρωπο ότι μπήκε τώρα δούλεψε 2,5 μήνες θα ξαναδουλέψει του χρόνου και στα 3 χρόνια θα γίνει μόνιμος επειδή των 20αριδων λήγει η σύμβαση το 24’
καλά είστε με τα καλά σας
Το πιο λογικό είναι οτι (παλι με βάση την γνώμη μου) οτι θα δουλεύουν εποχικοί και μετά το πέρας του 24 μέχρι να περάσουν σε μελλοντική προκήρυξη για 7ετης. Και σας διαβεβαιώνω ότι αυτά που λέω τώρα δεν τα λεω με κανένα κακό ύφος ή να κοροϊδέψω κάποιον απλα φαίνεται λίγο κουλό δλδ να λέτε στον ανθρωπο ότι μπήκε τώρα δούλεψε 2,5 μήνες θα ξαναδουλέψει του χρόνου και στα 3 χρόνια θα γίνει μόνιμος επειδή των 20αριδων λήγει η σύμβαση το 24’
-
- Υποδεκανέας
Pyr είναι κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω; Αχχα μην βρεθώ πάλι εξ απροόπτου... Είδα και πιο πάνω που γραφεις ότι πήραμε και αύξηση, μου έφτιαξε την μέρα σου λέω τι forum αχχα.
-
- Υποδεκανέας
Το forum.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 122
Φιλαράκο μου καμια φορα η άγνοια βγαίνει σε καλό, όσο δεν το μελετάς έρχεται μόνο του. Ξέρεις πόσοι όταν πήραν τους 500 σους δασοκομαντος περίμεναν αγωνιωδώς να τους καλέσουν; Κ εσένα σου ήρθε ουρανόκατεβατό, παρόλα αυτά παράτησες κάποια άλλη δουλειά; Επειδή από ότι κατάλαβα δεν σε άφησαν να τι σκεφτείς!
-
- Υποδεκανέας
Αντε ρε φίλε; Τόσο πολύ περάσει έχει ο εποχικος πυροσβεστης; Δεν είναι δημόσιο όμως. Γτ η σύμβαση αν θυμάμαι έλεγε ιδιωτικού δικαίου, οπότε ανά πάσα όσα και στιγμή σε διωχνουν, δεν έχω σταματήσει καθόλου να δουλεύω και όταν ξεκίνησα εποχικος παράλληλα δούλευα ηλεκτρολόγος με τον αδερφό μου...Vaggelis698 έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 1:11 am Φιλαράκο μου καμια φορα η άγνοια βγαίνει σε καλό, όσο δεν το μελετάς έρχεται μόνο του. Ξέρεις πόσοι όταν πήραν τους 500 σους δασοκομαντος περίμεναν αγωνιωδώς να τους καλέσουν; Κ εσένα σου ήρθε ουρανόκατεβατό, παρόλα αυτά παράτησες κάποια άλλη δουλειά; Επειδή από ότι κατάλαβα δεν σε άφησαν να τι σκεφτείς!
Θα σε καλέσουν ίσως και τέλος Μαρτίου να παραλάβεις την υγειονομική καρτέλα (κάθε χρόνο οι εποχικοί πυροσβέστες περνάνε ξανά τους γιατρους που πέρασες πέρυσι) 11 στον αριθμό για τους άντρες και 12 για τις γυναίκες, λόγο γυναικολόγου. Και τέλος Απριλίου για υπογραφή της νέας 6μηνης σύμβασης εργασίας, σου ξανά επιστρέφουν ταυτοτητα κ δίπλωμα υπηρεσιακό αν είσαι οδηγός αλλιώς μόνο την ταυτότητα κ συνεχίζεις από εκεί που σταμάτησες τις υπηρεσίες σου.Valedino007 έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 1:00 am Pyr είναι κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω; Αχχα μην βρεθώ πάλι εξ απροόπτου... Είδα και πιο πάνω που γραφεις ότι πήραμε και αύξηση, μου έφτιαξε την μέρα σου λέω τι forum αχχα.
Δεν είσαι καθόλου καλά ενημερωμένος κ καλά είναι να μη λες πράγματα που δεν ξέρεις... Γιατί διαβάζει κόσμος που ενδιαφέρεταιValedino007 έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 1:17 amΑντε ρε φίλε; Τόσο πολύ περάσει έχει ο εποχικος πυροσβεστης; Δεν είναι δημόσιο όμως. Γτ η σύμβαση αν θυμάμαι έλεγε ιδιωτικού δικαίου, οπότε ανά πάσα όσα και στιγμή σε διωχνουν, δεν έχω σταματήσει καθόλου να δουλεύω και όταν ξεκίνησα εποχικος παράλληλα δούλευα ηλεκτρολόγος με τον αδερφό μου...Vaggelis698 έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 1:11 am Φιλαράκο μου καμια φορα η άγνοια βγαίνει σε καλό, όσο δεν το μελετάς έρχεται μόνο του. Ξέρεις πόσοι όταν πήραν τους 500 σους δασοκομαντος περίμεναν αγωνιωδώς να τους καλέσουν; Κ εσένα σου ήρθε ουρανόκατεβατό, παρόλα αυτά παράτησες κάποια άλλη δουλειά; Επειδή από ότι κατάλαβα δεν σε άφησαν να τι σκεφτείς!
1) αν δεν έχει πέραση κ δεν σου αρέσει φεύγεις κ έρχεται ο επόμενος στη κατάταξη παρόλα αυτά εσύ βλέπω χάρηκες πολύ.
2) είναι ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΈΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στο στενό δημόσιο.
3) δεν σε διώχνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή αλλά μόνο για συγκεκριμένους λόγους που φταίει ο υπάλληλος ξεκάθαρα και μετά από αίτημα του διοικητή και βαθμό κάτω από 5/10 μετά το τέλος της σύμβασης-αντιπυρικης και φυσικά με αποδείξεις προς το αρχηγείο κ το αρχηγείο αποφασίζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Κυρ Φεβ 19, 2023 1:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επιλοχίας
Εχει αγορίνα πολύ περάσει μετράει... Μπράβο σου που έχεις λύσει και το πρόβλημα τς δουλειάς. Οπότε μείνε με την άγνοια σου και σε βλέπω και σύντομα μόνιμοValedino007 έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 1:17 amΑντε ρε φίλε; Τόσο πολύ περάσει έχει ο εποχικος πυροσβεστης; Δεν είναι δημόσιο όμως. Γτ η σύμβαση αν θυμάμαι έλεγε ιδιωτικού δικαίου, οπότε ανά πάσα όσα και στιγμή σε διωχνουν, δεν έχω σταματήσει καθόλου να δουλεύω και όταν ξεκίνησα εποχικος παράλληλα δούλευα ηλεκτρολόγος με τον αδερφό μου...Vaggelis698 έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 1:11 am Φιλαράκο μου καμια φορα η άγνοια βγαίνει σε καλό, όσο δεν το μελετάς έρχεται μόνο του. Ξέρεις πόσοι όταν πήραν τους 500 σους δασοκομαντος περίμεναν αγωνιωδώς να τους καλέσουν; Κ εσένα σου ήρθε ουρανόκατεβατό, παρόλα αυτά παράτησες κάποια άλλη δουλειά; Επειδή από ότι κατάλαβα δεν σε άφησαν να τι σκεφτείς!
-
- Υποδεκανέας
συγνώμη δεν ήθελα να θίξω κανεναν. Πραγματικά. Επειδή δεν τα γνωρίζω καλά. Και απλά είδα ότι έλεγε η σύμβαση ιδιωτών. Εννοείται χάρηκα πάρα πολύ. Πάντα μ άρεσε η πυροσβεστικη και αν και συμβασιούχος με καλύπτει.Pyr έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 1:23 amΔεν είσαι καθόλου καλά ενημερωμένος κ καλά είναι να μη λες πράγματα που δεν ξέρεις... Γιατί διαβάζει κόσμος που ενδιαφέρεταιValedino007 έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 1:17 amΑντε ρε φίλε; Τόσο πολύ περάσει έχει ο εποχικος πυροσβεστης; Δεν είναι δημόσιο όμως. Γτ η σύμβαση αν θυμάμαι έλεγε ιδιωτικού δικαίου, οπότε ανά πάσα όσα και στιγμή σε διωχνουν, δεν έχω σταματήσει καθόλου να δουλεύω και όταν ξεκίνησα εποχικος παράλληλα δούλευα ηλεκτρολόγος με τον αδερφό μου...Vaggelis698 έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 1:11 am Φιλαράκο μου καμια φορα η άγνοια βγαίνει σε καλό, όσο δεν το μελετάς έρχεται μόνο του. Ξέρεις πόσοι όταν πήραν τους 500 σους δασοκομαντος περίμεναν αγωνιωδώς να τους καλέσουν; Κ εσένα σου ήρθε ουρανόκατεβατό, παρόλα αυτά παράτησες κάποια άλλη δουλειά; Επειδή από ότι κατάλαβα δεν σε άφησαν να τι σκεφτείς!
1) αν δεν έχει πέραση κ δεν σου αρέσει φεύγεις κ έρχεται ο επόμενος στη κατάταξη παρόλα αυτά εσύ βλέπω χάρηκες πολύ.
3) δεν σε διώχνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή αλλά μόνο για συγκεκριμένους λόγους που φταίει ο υπάλληλος ξεκάθαρα και μετά από αίτημα του διοικητή και βαθμό κάτω από 5/10 μετά το τέλος της σύμβασης-αντιπυρικης και φυσικά με αποδείξεις προς το αρχηγείο κ το αρχηγείο αποφασίζει.
επίσης τώρα διάβασα που έγραψες, με τους γιατρούς πωω ρε συ! Βάσανο είναι αυτό, όχι ότι είναι δύσκολο αλλά με τα ραντεβού και με τους γιατρούς δεν βρίσκεις άκρη ειδικά σε δημόσιο. Αθλήματα πάλι τα ίδια 400 σε 2 λεπτά και αλτήρες;
Δε γράφει ιδιωτών... Γράφει ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου... Άστο μη ασχολείσαι εσύ με αυτό το κομμάτι πήγαινε απλά κ κανε την υπηρεσία σου.Valedino007 έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 1:31 amσυγνώμη δεν ήθελα να θίξω κανεναν. Πραγματικά. Επειδή δεν τα γνωρίζω καλά. Και απλά είδα ότι έλεγε η σύμβαση ιδιωτών. Εννοείται χάρηκα πάρα πολύ. Πάντα μ άρεσε η πυροσβεστικη και αν και συμβασιούχος με καλύπτει.Pyr έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 1:23 amΔεν είσαι καθόλου καλά ενημερωμένος κ καλά είναι να μη λες πράγματα που δεν ξέρεις... Γιατί διαβάζει κόσμος που ενδιαφέρεταιValedino007 έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 1:17 am
Αντε ρε φίλε; Τόσο πολύ περάσει έχει ο εποχικος πυροσβεστης; Δεν είναι δημόσιο όμως. Γτ η σύμβαση αν θυμάμαι έλεγε ιδιωτικού δικαίου, οπότε ανά πάσα όσα και στιγμή σε διωχνουν, δεν έχω σταματήσει καθόλου να δουλεύω και όταν ξεκίνησα εποχικος παράλληλα δούλευα ηλεκτρολόγος με τον αδερφό μου...
επίσης τώρα διάβασα που έγραψες, με τους γιατρούς πωω ρε συ! Βάσανο είναι αυτό, όχι ότι είναι δύσκολο αλλά με τα ραντεβού και με τους γιατρούς δεν βρίσκεις άκρη ειδικά σε δημόσιο. Αθλήματα πάλι τα ίδια 400 σε 2 λεπτά και αλτήρες;
Γιατρούς μαι κάθε χρόνο πριν την αντιπυρική 1 με 1,5 μήνα.
Αθλήματα ποτέ ξανά σαν εποχικός μια φορά στην αρχή υε έκανες τέλος.
-
- Υποδεκανέας
θα με ενημερώσουν για το πότε θα περάσω γιατρούς σωστά; Δεν κάνω κάτι από μόνος μου; Άστο έχεις δίκαιο όσο ασχολούμαι όλα π###να τα κάνω! ΧαχαχαχPyr έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 1:34 amΔε γράφει ιδιωτών... Γράφει ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου... Άστο μη ασχολείσαι εσύ με αυτό το κομμάτι πήγαινε απλά κ κανε την υπηρεσία σου.Valedino007 έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 1:31 amσυγνώμη δεν ήθελα να θίξω κανεναν. Πραγματικά. Επειδή δεν τα γνωρίζω καλά. Και απλά είδα ότι έλεγε η σύμβαση ιδιωτών. Εννοείται χάρηκα πάρα πολύ. Πάντα μ άρεσε η πυροσβεστικη και αν και συμβασιούχος με καλύπτει.Pyr έγραψε: Κυρ Φεβ 19, 2023 1:23 am
Δεν είσαι καθόλου καλά ενημερωμένος κ καλά είναι να μη λες πράγματα που δεν ξέρεις... Γιατί διαβάζει κόσμος που ενδιαφέρεται
Γιατρούς μαι κάθε χρόνο πριν την αντιπυρική 1 με 1,5 μήνα.
Αθλήματα ποτέ ξανά σαν εποχικός μια φορά στην αρχή υε έκανες τέλος.
-
- Επιλοχίας
Θα σε πάρουν τηλέφωνο. Υπάρχουν 2 3 περιπτώσεις
1) μια υπεύθυνη δήλωση ότι είσαι το ίδιο υγείες όπως πέρυσι και θα περάσεις γιατρούς αργότερα.
Η άλλη περίπτωση υπογραφέις σύμβαση και σ λένε εντός κάποιας προθεσμίας να πας τους γιατρούς.
και 3 είναι πριν ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδο. Όπως έκανες εξ αρχής πριν ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδο. Αλλά φίλε ψαξου λίγο. Είπαμε να είσαι μέσα στην άγνοια αλλά όχι και έτσι
εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Να υποθέσω δεν έχεις ακούσει τπτ για προσλήψεις για μόνιμους στην πυροσβεστική;
1) μια υπεύθυνη δήλωση ότι είσαι το ίδιο υγείες όπως πέρυσι και θα περάσεις γιατρούς αργότερα.
Η άλλη περίπτωση υπογραφέις σύμβαση και σ λένε εντός κάποιας προθεσμίας να πας τους γιατρούς.
και 3 είναι πριν ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδο. Όπως έκανες εξ αρχής πριν ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδο. Αλλά φίλε ψαξου λίγο. Είπαμε να είσαι μέσα στην άγνοια αλλά όχι και έτσι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες