Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Ξερουμε στην β κατηγορια μεχρι ποια σειρα εχουν καλεσει;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 30
TasosOPC έγραψε:Παιδιά, κάλεσαν ένα φίλο μου 1392 σειρά. Αλλά δεν έχει κάνει τίποτα από χαρτιά και του είπαν να πάει κατευθείαν Διδυμότειχο να τα κάνει. Αξίζει τόση ταλαιπωρία ή όχι;
Αν θες να σου πω την γνώμη μου είναι πως αξίζει να πάει μέχρι εκεί.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 12
Στην Α' εχουν καλεσει μεχρι και 1456 και σημερα στις 2 Δεκμβριου ολοκληρωνονται οι διαδικασιες διοτι τωρα θα γινονται μεσα σε 3 ημερες και οχι σε 4 ημερες οπως στις αρχες.
Λοιπον αλανια. Το τριημερο αυτο που εδιναν τα παιδα κοπικαν περιπου 40 ατομα... Εδινε φιλος μου... Κ πολλοι δε μπικαν στις σχολες. Οποτε θα βγει κ αλλη σειρα επιλαχοντων. Λογικα αυριο... Οποτε οι επομενοι ας ετοιμαζονται...
Θέμη μήπως ξέρεις αν εκτός από αυτούς που κόπηκαν δε πήγαν και ορισμένα άτομα; Η αν παραιτήθηκαν ήδη από σχολές; Εννοώ πόσα άτομα επιπλέον υπολογίζεις να καλέσουν; Βοήθα αν ξέρεις φίλε γιατί καιγόμαστε... Ευχαριστώ!
Φιλε εχω φιλους κ στις 3 σχολες... Στην ξανθη δε πηγαν περιπου 30 ατομα...30 δε πηγαν κ στιν κομοτηνη... Με ειπαν οι φιλοι μου επισης οτι θα δινουν αδειες στα παιδια που ειναι μεσα για να πανε για τα αθληματα της πιροσβεστικης... Κ ειναι πολλοι στην κομοτηνη που περασαν πιροσβεστικη κ λμενικο... Οποτε ακομα 100 ατομα πιστευω θα μπουν για πλακα... Κ εμενα μ εχει φαει το αγχος... Αυριο μαλλον θα βγει κ ανακοινωση για τους επομενους επιλαχοντες...
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Εγω ειμαι μεσα αν φυγουν λιγοτερα απο 10 ατομα!
Ρε παιδια λετε ολο για την Α κατηγορια πως φωναξαν μεχρη 1500+ σειρα κ για την Β δεν εχει πει κανενας τιποτα! Οποιος ξερει κατη ας πει να μαθουμε κ εμεις της Β κατηγοριας τη γινετε εκει κ μας εχει φαει το ανχως! ρε γρικ μηπως ξερεις εσυ κατι να μας πεις;
Βγηκε νέα σειρά επιλαχόντων μεχρι 1521, δεν πιστευω να υπάρξει αλλη,
αυτη καλύπτει τα τελευταία κενά που δημιουργήθηκαν απο οσους δεν πάτησαν στη σχολή
αυτη καλύπτει τα τελευταία κενά που δημιουργήθηκαν απο οσους δεν πάτησαν στη σχολή
Ρε παιδια μην μπερδευεστε... Για την πυροσβεστικη ακομα δεν πηγαν τα παιδια που ειναι μεσα... Θα υπαρξει Κ αλλη σειρα... Ειμαι σιγουρος...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
Ρε μαγκες στην β κατηγορια τι γινετε με τους επιλαχοντες?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Στη β κατηγορια καλουν την τριτη απο 340 μεχρι και 354 για ψυχοτεχνικα
δημητρης25 έγραψε:Ρε μαγκες στην β κατηγορια τι γινετε με τους επιλαχοντες;
Β΄ ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
06-12-2011, ημέρα Τρίτη:
Επιλαχόντες υποψήφιοι (άνδρες - γυναίκες) με α/α από 1494 έως και 1521, κατηγορίας 80% στον από 5-11-2011 αναμορφωμένο - κυρωμένο πινάκα επιτυχόντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών με σειρά επιτυχίας.
Επιλαχόντες υποψήφιοι (άνδρες - γυναίκες) με α/α 340 έως και 354, κατηγορίας 20% στον από 5-11-2011 αναμορφωμένο - κυρωμένο πινάκα επιτυχόντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών με σειρά επιτυχίας.
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=9241&Itemid=761
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Στο Τμημα μου ειπαν οτι μεχρι και 1484 θα μπουν στη Σχολη απο 1485 και πανω θα ειναι για να καλυψουν θεσεις οι οποιες δημιουργηθουν πιθανοτατα αργοτερα.
Δλδ ντινο β σου ειπαν οτι λειπουν απο τις σχολες 37 ατομα; Συγγνώμη Φιλε αλλα εμενα μου ειπαν οτι θα παρουν και αλλους επιλαχοντες... Δεν στεκει αυτο που λες...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες