Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

πανουλησ έγραψε:Φιλε στρατοπεδαρχη Μπραβο σου μας βοηθας πολυ εθχαριστω. Λοιπον πως βλεπεις εσυ τα 2380 στην α

μέσα σε βλέπω
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από asimike »

δημητρης25 έγραψε:asimike τα ιδια ελεγαν κ για εμενα. Ολοι εχουμε ορεξη νομιζουν να κοροιδευουμε τον κοσμο! Κ εγω απο επαρχια ειμαι 15 αιτισεις μεχρι τωρα σε Α Κ Β κατηγορια.
ναι φιλε δημητρη δν μ φαινεται περιεργο γτ οπως εχω αναφερει ξανα και στην περιοχη μ μεχρι και σημερα ειναι 56 αιτησεις σε δημο με 60.000 ατομα. Και για τους περιεργους... Μενει διπλα μ ακριβως ο Διοικητης του τμηματος!
ΕΛΛΑΣ
Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Pagan Altar »

nic007 έγραψε:
δημητρης25 έγραψε:asimike τα ιδια ελεγαν κ για εμενα. Ολοι εχουμε ορεξη νομιζουν να κοροιδευουμε τον κοσμο! Κ εγω απο επαρχια ειμαι 15 αιτισεις μεχρι τωρα σε Α Κ Β κατηγορια.
ο τασος βοπης ο μαντης λεει για λιγο πανω απο τις 10000 αιτησεις.
τα ξερει ολα αυτος... !

Παιδια, δεν λεει κατι το παραξενο ουτε κατι το απιθανο και εξωπραγματικο! Οι αιτησεις σιγουρα θα ειναι πανω απο τις 10 χιλιαδες. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα δεν το νομιζω. Σιγουρα ισχυει το οτι σε μερικα τμηματα εκαναν τα χαρτια τους μονο 15 ατομα, αλλα η εξαιρεση δεν κανει τον κανονα. Μιλαμε για ολη την Ελλαδα! Και κατι ακομη, μην κολλατε στον αριθμο των αιτησεων. Και 8000 να ειναι οι αιτησεις, και 6000, αυτοι που εχουν τα πολλα τα μορια θα τα κανουν τα χαρτια τους! Το μονο σιγουρο! Μιλαμε για 500 θεσεις μονο!

PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από PETRAN »

Παιδια συντομα θα ξερω απο φιλο μου στο ατ κολωνου ποσες αιτησεις εγιναν εκει κ ποσες στο ατ νεας σμυρνης. θα ενημερωσω
aris
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από aris »

Κοιταω τα περσινα αποτελεσματα ο 400 ος ηταν με 2060 μορια αρκετοι ηταν αυτοι με μεγαλα απολυτηρια 16 κ πανω κ μην ξεχναμε πως μερικοι απο αυτους το απολυτηριο ηταν με τις δεσμες σωστα μεχρι εδω; Κ απο οτι εχω δει εδω μεσα ουτε 20 δεν ειναι αυτοι που εχουν πολλα μορια κ ποσοι θα λεν κ την αληθεια αρα μην απελπιζεστε κ τρελενεσται

PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Πιστευω πως θα ξεπεραστουν οντως οι 10000αιτησεις κ οι βασεις θα ειναι κατα την αποψη μου α'2300 και β'2700. συγχωρεστε με αν πιστευεται πως κανω λαθοσ
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Ρε αρη εσυ γιατι τρελενεσαι; Αφου λες οτι εισαι μεσα! εισαι τοσο καλος ωστε ενδιαφερεσαι για τους υπολυπους η απλα γουσταρεις να λες την γνωμη ς στο φορουμ; Εικόνα
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 256

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Αποψη μου ειναι οτι οι αιτησεις θα ειναι 12,500-13,500 φετος! Δυσκολα τα πραγματα για ολους. Α λιγοτερο κ β περισοτερο! Μιλαμε για 500 ατομα κ καπου πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες. Σε καποιο αλλο φορυμ διαβασα οτι μπορει ν ανεβουν οι βασεις λογο ανεργιας, λογο οτι το δημοσιο ειναι δημοσιο κτλ αλλα υπαρχει κ η περιπτωση να μην ανεβουν διοτι εχουν κοψη επιδοματα-μισθους-δωρα κ η εγληματικοτητα ειναι στα υψη. Ολα αυτα παιζουν καθοριστικο παραγοντα φετος!
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Ρε αρη εσυ γιατι τρελενεσαι; Αφου λες οτι εισαι μεσα! Εισαι τοσο καλος ωστε ενδιαφερεσαι για τους υπολΟΙπους η απλα γουσταρεις να λες την γνωμη ς στο φορουμ;Εικόνα
0zero
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από 0zero »

sta8hsss έγραψε:
0zero έγραψε:Παιδια υπολογιζεται τις βασεις με βαση τα αποτελεσματα του 2009 κοιταξτε και λιγο παλαιοτερα το 2007 που αν αλληθευουν αυτα που εγραψε ο Ε.F Ειχαν γινει και τοτε 15000 αιτησεις οπως υπολογιζετε και φετος http://www.ekato.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1153&Itemid=270&lang=
ο 400ος ειχε 2290 στην α και ο 100ος στην β 2600 και αν υπολογισουμε υπολογισουμε και την αυξηση μοριων που εγινε φετος σε Ε. Δ. Ε. Α και μοτοσυκλετα φανταστειτεπου θα πανε τα μορια
ναι αλλα το 2007 και το 2008 ηταν και παιδια απο λυκειο με τις δεσμες... Που ηταν μεγαλα τα απολυτηρια... Φετος που ειναι τα παιδια του 1982 και μετα ηταν με πανελληνιες και γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι μεγαλα απολυτηρια! Και μερικοι να σταματησουν να λενε οτι επι νεας δημοκρατιας τα πραγματα δεν ηταν αξιοκρατικα... Ειναι γελοιο! Η προκυρηξη η συγκεκριμενη οπως ηταν παντα ειναι και φετος!

εχεις δικιο Εικόνα Αντε να δουμε...

PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Οσο κ να σου φαινεται περιεργο μεγαλυτερη σφαγη θα γιναι φετος στην α' απ'οτι στην β'! θυμηθητετο αυτο...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

PETRAN έγραψε:Πιστευω πως θα ξεπεραστουν οντως οι 10000αιτησεις κ οι βασεις θα ειναι κατα την αποψη μου α'2300 και β'2700. Συγχωρεστε με αν πιστευεται πως κανω λαθοσ

είναι η αποψή σου και την σέβονται όλοι οι χρήστες, αν έγραφες μηνύματα και δεν τα έβλεπες απλά δεν θα τα έβαζα εγώ γιατί είχα τρελαθεί με τους ανώνυμουςΕικόνα
aris
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από aris »

Και καλος ειμαι κ με ενδιαφερει να βοηθαω φιλε τα ατομα αλλα κ γιατι κολοβαραω κ δεν περναει η ωρα λοιπο 71 ατομα μετρησα με απολυτηριο απο 17 κ πανω κ μην μου πειτε πως ολοι αυτοι ειναι απο τις πανελληνιες, κ ξυπναται λιγο οταν οι θεσειες ειναι λιγες πολοι ειναι αυτη που απογοητευονται κ δεν μπαινουν καν στον κοπο να κανουν ετηση κ εγω ρε παιδεια που εκανα χαρτια μου σε αστυν δ/νση την παρασκευη που μας μερασε ουτε 25 ετησεις δεν ειχαν γινει κ οι περισοτεροι ηταν κατω κ απο 2060 γιατι εκατσα κ τα ειδα επεσα σε καλο ανθρωπο κ μετρησαμε σε πολλοι με 60000 κατοικους
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

0zero έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
0zero έγραψε:Παιδια υπολογιζεται τις βασεις με βαση τα αποτελεσματα του 2009 κοιταξτε και λιγο παλαιοτερα το 2007 που αν αλληθευουν αυτα που εγραψε ο Ε.F Ειχαν γινει και τοτε 15000 αιτησεις οπως υπολογιζετε και φετος http://www.ekato.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1153&Itemid=270&lang=
ο 400ος ειχε 2290 στην α και ο 100ος στην β 2600 και αν υπολογισουμε υπολογισουμε και την αυξηση μοριων που εγινε φετος σε Ε. Δ. Ε. Α και μοτοσυκλετα φανταστειτεπου θα πανε τα μορια
ναι αλλα το 2007 και το 2008 ηταν και παιδια απο λυκειο με τις δεσμες... Που ηταν μεγαλα τα απολυτηρια... Φετος που ειναι τα παιδια του 1982 και μετα ηταν με πανελληνιες και γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι μεγαλα απολυτηρια! Και μερικοι να σταματησουν να λενε οτι επι νεας δημοκρατιας τα πραγματα δεν ηταν αξιοκρατικα... Ειναι γελοιο! Η προκυρηξη η συγκεκριμενη οπως ηταν παντα ειναι και φετος!

εχεις δικιο Εικόνα Αντε να δουμε...

Εικόνα
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Μην συγκρινεται προηγουμενες προκηρυξεις! δεν εχουν καμια σχεση
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες