Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 189
Για 950 άτομα είναι το κονδύλι.Ο πρόεδρος μου είχε πει ότι παρέχει περίπτωση να σπάσει σε 2 προκηρύξεις το θέμα.
Άρα μπορεί τώρα ν βγάλει για 550 για εκεί πάνω στ Σύνορα και αργότερα η άλλη για αεροδρόμια.
Άρα μπορεί τώρα ν βγάλει για 550 για εκεί πάνω στ Σύνορα και αργότερα η άλλη για αεροδρόμια.
Η το πιο λογικό είναι να βγουν κ οι δύο μαζί. Αναπαράγεται το ίδιο θέμα. Όλα αυτό γράφουν. Ας μην έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Τα ΜΜΕ έγραφαν και τον Αύγουστο ΠΡΟΣΛΉΨΕΙΣ ΕΞΠΡΈΣ ΣΕ ΣΥΝΟΡΙΟΦΎΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΌ ΤΟ 21'. Από λόγια χορτάσαμε. Για τον φίλο που ρώτησε πριν για τα αεροδρόμια, υπάρχει άρθρο που να το λέει αν ψάξει στις προηγούμενες σελίδες του φόρουμ. Ο υπουργός ο Κνίτης μίλησε για τη παραμεθόριο. Το ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ κονδύλι είναι για 950 άτομα εκ των οποίων κάποια είναι υποχρεωμένα να στελεχώσουν τα διεθνή αεροδρόμια της χώρας μας.BorderRanger έγραψε:Για 950 άτομα είναι το κονδύλι.Ο πρόεδρος μου είχε πει ότι παρέχει περίπτωση να σπάσει σε 2 προκηρύξεις το θέμα.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι αλλα θα επρεπε ο Υπουργος να κανει καποια αναφορα στο οτι θα μπουν Συνοριοφυλακες στο αεροδρομιο διοτι ειναι κατι καινουριο. Αρα ειναι υποπτο που δε λεει τιποτα.Ο Χρυσοχοιηδης το ειχε σχεδιασει να βαλει ΣΦ στο Αεροδρομιο, ελπιζω ο Θεοδορικακος να μη το παρει πισω.
Σε αυτό έχεις δίκιο απλώς ο τύπος είναι *****. Δε γίνεται να το πάρεις πίσω ενώ η Ε. Ε έχει δώσει χρήματα έως το 2027BorderRanger έγραψε:Ναι αλλα θα επρεπε ο Υπουργος να κανει καποια αναφορα στο οτι θα μπουν Συνοριοφυλακες στο αεροδρομιο διοτι ειναι κατι καινουριο. Αρα ειναι υποπτο που δε λεει τιποτα.Ο Χρυσοχοιηδης το ειχε σχεδιασει να βαλει ΣΦ στο Αεροδρομιο, ελπιζω ο Θεοδορικακος να μη το παρει πισω.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 70
Μια χαρα μπορει... Τα λεφτα ξερεις οτι τα τρωνε δεν ειναι κατι καινουργιο... Ποσα περιπολικα εχουνε παρει απο τα λεφτα για τους Σ. Φ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 70
Οσοι περιμενετε για αεροδρομια σας περιμενει μεγαλη εκπληξη... ΑΝ παρει θα παρει τελευταιο... Προς το παρον κοιταει να παρει εκει που υπαρχει αναγκη,(νησια, εβρο κλπ.) επισης για να μην αναφερε κατι μεχρι τωρα θα αργησει πολυ...
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Τα ευρωπαικα κονδυλια δε μπορουν να φαγωθουν οπως τα εγχωρια, γινεται ελεγχος να δουν αν χαλασες τα λεφτα για εκει που στα εδωσαν!Τους 150 στα προκεκα Αττικης δε βλεπω να τους παιρνει!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BorderRanger την Τρί Δεκ 21, 2021 3:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε ανέμελε, χωρίς να θέλω να δημιουργήσω εντάσεις και παρεξηγήσεις, να σου πω πως κατά την γνώμη μου είσαι λάθος. 1) Έχει αναφερθεί ότι τα διεθνή αεροδρόμια θα στελεχωθούν από αστυνομικούς (για να σε προλάβω τους αστυφύλακες και τους δόκιμους έχει πει θα τους πάρει από εκεί για να επανδρώσουν περιπολικα) άρα τι μας μένει;
2) Για νησιά ουδέποτε αναφέρθηκε η συγκεκριμένη προκήρυξη ότι θα πάρει, αλλά έχουν αναφερθεί για προσλήψεις λιμενικού που καλά κρασιά οκ
3) Δεν γίνεται αδελφέ μου να τα "φάνε" καθότι έρχονται από την Ευρώπη. Η Ευρώπη όπως ξέρουμε καλώς η κακώς δε παίζει κ δε γίνεται να φας τα λεφτά της.
4) Καμία έκπληξη δε μας περιμένει, όπως λες. Θα περιμένουμε με πίστη και υπομονή όπως λέει ο φίλος μου ο shadow. Θα έπρεπε να αναφερθεί ο υπουργός αλλά οκ κανείς δε ξέρει. Είδωμεν παλικάρια.
2) Για νησιά ουδέποτε αναφέρθηκε η συγκεκριμένη προκήρυξη ότι θα πάρει, αλλά έχουν αναφερθεί για προσλήψεις λιμενικού που καλά κρασιά οκ
3) Δεν γίνεται αδελφέ μου να τα "φάνε" καθότι έρχονται από την Ευρώπη. Η Ευρώπη όπως ξέρουμε καλώς η κακώς δε παίζει κ δε γίνεται να φας τα λεφτά της.
4) Καμία έκπληξη δε μας περιμένει, όπως λες. Θα περιμένουμε με πίστη και υπομονή όπως λέει ο φίλος μου ο shadow. Θα έπρεπε να αναφερθεί ο υπουργός αλλά οκ κανείς δε ξέρει. Είδωμεν παλικάρια.
Φίλε NLok στα νησιά όσο και αν δεν το πιστεύεται θα πάρει κόσμο μπορεί να μην έχει αναφερθη αλλά θα πάρει λόγο τον νέων δομών και το ρωων έστω και αν δεν είναι αυξημένος ο αριθμός λόγο τον δομών χρειάζεται κόσμο αλλά όλα θα φανούν από το νέο έτος και εγώ με την σειρά μ να ευχηθώ καλα Χριστούγεννα και καλη χρόνια και μακάρι να μας πάνε όλα όπως τα θελουμε
Καλες γιορτές και σε εσένα φιλαράκι μουTony 99 έγραψε:Φίλε NLok στα νησιά όσο και αν δεν το πιστεύεται θα πάρει κόσμο μπορεί να μην έχει αναφερθη αλλά θα πάρει λόγο τον νέων δομών και το ρωων έστω και αν δεν είναι αυξημένος ο αριθμός λόγο τον δομών χρειάζεται κόσμο αλλά όλα θα φανούν από το νέο έτος και εγώ με την σειρά μ να ευχηθώ καλα Χριστούγεννα και καλη χρόνια και μακάρι να μας πάνε όλα όπως τα θελουμε
Άρα όπως λες και εσύ, ας μη προδικάζουμε ότι δε θα πάρει στα αεροδρόμια ντε κ καλά επειδή δεν αναφέρθηκε που είναι το πλέον σίγουρο μέρος ότι θα πάρει
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Υποτιθεται οτι στα νησια θα επαιρναν 300 συμβασιουχους λιμενοφυλακες, γι αυτο δε θα παρει αλλους Συνοριοφυλακες!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Για το που θα παρει και ποσους παιδες μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε! Το φεκ με την εγκριση των 950 θεσεων εχει αναρτηθει και ειναι ανουσιο εντελως απο τη στιγμη που αναρτηθηκε με 950, να παρει λιγοτερους. Λογικα ο υπουργος ανακοινωσε απλως τις περιοχες με το μειζον προβλημα λαθρομεταναστευτικης ροης. Εγω θελω να πιστευω οτι θα παρει και Αττικη, εχει που να τους παει ειτε αυτο ειναι αεροδρομιο ειτε προκεκα ειτε αλλοδαπων.
Πολύ σωστό αυτό με το φεκ, μου είχε διαφύγειCoyote έγραψε:Για το που θα παρει και ποσους παιδες μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε! Το φεκ με την εγκριση των 950 θεσεων εχει αναρτηθει και ειναι ανουσιο εντελως απο τη στιγμη που αναρτηθηκε με 950, να παρει λιγοτερους. Λογικα ο υπουργος ανακοινωσε απλως τις περιοχες με το μειζον προβλημα λαθρομεταναστευτικης ροης. Εγω θελω να πιστευω οτι θα παρει και Αττικη, εχει που να τους παει ειτε αυτο ειναι αεροδρομιο ειτε προκεκα ειτε αλλοδαπων.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 227
Καλησπέρα λεβέντες λοιπόν μόλις έμαθα από εσωτερική πηγή ρώτησε ένας φίλος μου τον Κ μποζιαρης ότι οι προκηρύξεις θα βγούνε δύο διαφορετικές μαζί από την αρχή της χρονιάς Είπε για το λόγο ότι τους Καθηγητές να τους προσλαβουν μία φορά Για τους χίλιους συνοριοφύλακες 500 500 σχολές αυτό μου είπανε αυτό λέω αν είναι ψέματα λέω και εγώ ψέματα παιδιά υπομονή και όνειρα
Να εισαι καλα φιλε για την ενημέρωση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες