Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)
Δυστυχως φιλε μου ολα αυτα ειναι γνωστα!
Οταν μιλαμε για τετοιους διαγωνισμους αυτοματα μιλαμε για αφθονο 'βυσμα'.
Οταν μιλαμε για τετοιους διαγωνισμους αυτοματα μιλαμε για αφθονο 'βυσμα'.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
Φθανοντας λοιπον στο τελος τις στρατιωτικης μου θητειας στην πολεμικη αεροπορια,δεν μπορω λοιπον να σας κρυψω πως μετανιωσα που δεν υπηρατησα τον στρατο ξηρας.δεν μπορω να καταλαβω γιατι σκοτωνονται ολοι για να μπουνε στην αεροπορια,ενω κατα βαθος ειναι χειροτερα απο τον στρατο ξηρας.στην ουσια μονο απο αποψη μεταθεσεων ειναι καλυτερα και σε τιποτα αλλο.δεν εχετε ιδεα για το πως αντιμετοπιζουν τους επαγγελματιες οπλιτες, ειδικα στις πτερυγες μαχης.η κατασταση απο τους βλαχους αξιωματικους εχει ξεφυγει τελειως. Υπαρχουν στιγμες που τους προσβαλουν και θελω να τους καθαρισω εναν εναν. Νομιζουν πειδη εχουν τελειωσει μια σχολη οτι επιασαν και τον παπα απο τα @@. Ελεος πια.ας σταματησει η υποβαθμηση τον επ. Οπ. Ας σταματησει η εκμεταλευση των σμηνιτων.τους χρησιμοποιουνε σαν δουλους. Καποιοι απο αυτους ειναι πολυ πιο σπουδαγμενοι απο αυτους που δηθεν ειναι αξιωματικοι. Οταν βγαινουν εξω απο την πυλη ουτε για φτησιμο δεν κανουν.που εχει ξανα ακουστει στρατος να εχει εστιατορια και ξενοδοχεια. Ελεος πια.κοιταξτε να μαθετε για το θερετρο τις π. Α στο τυμπακι στην κρητη που εχει φανταρους και επ. Οπ για να υπηρετουν στην κυριολεξια τους δηθεν αξιωματικους ταζοντας τους ημερες off. Νομιζετε οτι ολα ειναι τοσο απλα... Ενω η ελλαδα και οι ενοπλες δυναμεις ολο και καθε μερα πανε κατα διαολου. Ετσι ομως θα μεινουν τα πραγματα. Ολοι ξερουν να γραφουν πισω απο ενα κομπιουτερ στο ιντερνετ. Κανεις ποτε δεν βγηκε να φωναξει σε αυτη την χωρα. Σε μια χωρα που πηδαει τους πολιτες της.ακουσατε μηπως για τον επιλοχια επ. Οπ, που σκοτωθηκε προσφατα στον εβρο, οταν τον δαγκωσε φυδι στα σχοινακια; Ομως ετσι ειναι.βαζουν παντα μπροστα τους επ. Οπ. Γιατι εχει γεμισει η ελλαδα απο αποφοιτους στρατιωτικων σχολων γιωταδες.ολα μια ζωη θα καλυπτονται σε αυτην την χωρα. Αυτα τα λιγα ειχα να πω. Συγνωμη για την οργη που με πνιγει... 

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
+111111 apostole εχεις απολυτο δικαιο
Το θεμα σηκωνει μεγαλη συζητηση αλλα σε γενικες γραμμες συμφωνω και εγω μαζι σου αποστολε!
Α και επειδη εξακολουθειτε και ρωτατε καποιοι ειπαμε οτι η προκυρηξη αναμενεται το φθινοπωρο!
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 3
+1 Κ Από εμένα τα πράγματα έχουν γίνει απλά για τον π**τσο...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Θρακιωτης απο που εισαι;
-
- Συνταγματάρχης
Απο κομοτηνη lenaki
Γεία σε όλους. Ευχαριστώ που μου απαντήσατε. Η Προκήρυξη που θα βγει το φθινόπωρο είναι για μόνιμους; Αξίζει να την κάνουμε; Αξίζει να περιμένουμε; Γιάτι αλλιώς σκεφτόμουννα ξανά δώσω...
Ολες οι προκυρηξεις που βγαινουν αφορουν μονιμο προσωπικο!
Απο εκει και περα το αν αξιζει η οχι γιαννα μου αυτο θα το κρινεις εσυ οπως και η επιλογη του να ξαναδωσεις ειναι καθαρα δικη σου!
Απο εκει και περα το αν αξιζει η οχι γιαννα μου αυτο θα το κρινεις εσυ οπως και η επιλογη του να ξαναδωσεις ειναι καθαρα δικη σου!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Παιδια μαθατε τιποτα για αεροπορια και ναυτικο εποπ; ειναι ευκολο να μπεις σαν εθελοντησ στο στρατο και μετα να μεινεις μονιμοσ;
Φιλε μου υπαρχουν σχετικες ενοτητες για τις προκυρηξεις ΕΠΟΠ ναυτικου και αεροποριας!
Ριξε μια ματια!
Παντως εχουμε πει ηδη οτι αναμενονται το φθινοπωρο και οι 2!
Ριξε μια ματια!
Παντως εχουμε πει ηδη οτι αναμενονται το φθινοπωρο και οι 2!
γεια σε ολους. δεν εχω κλεισει τα 18, μπορω να κανω τα χαρτια για εποπ η θα χασω την προκηρυξη; ευχαριστωδ. υ. κ έγραψε:φιλε μου υπαρχουν σχετικες ενοτητες για τις προκυρηξεις εποπ ναυτικου και αεροποριας!
ριξε μια ματια!
παντως εχουμε πει ηδη οτι αναμενονται το φθινοπωρο και οι 2!
ΣΑΝΤΡΑ έγραψε:γεια σε ολους. Δεν εχω κλεισει τα 18, μπορω να κανω τα χαρτια για εποπ η θα χασω την προκηρυξη; Ευχαριστωδ. Υ. Κ έγραψε:φιλε μου υπαρχουν σχετικες ενοτητες για τις προκυρηξεις εποπ ναυτικου και αεροποριας!
ριξε μια ματια!
παντως εχουμε πει ηδη οτι αναμενονται το φθινοπωρο και οι 2!
Καλησπερα! Κανονικα η προκυρηξη γραφει μεσα οτι δικαιωμα εχουν να κανουν Τα χαρτια τους ελληνες πολιτες που εχουν κλεισει το 18ο ετος της ηλικιας τους!
Αν παντως τα κλεισεις μεσα στους επομενους 2 με 3 μηνες υποθετω πως ενδεχομενως να την προλαβεις!
Η μανα Μ τελιοσε αεροπορια και μου ρθε χαρτι για θητεια αεροπορια εχο πιο πολλες πιθανοτητες για εποπ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες