Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
AlexS3
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από AlexS3 »

Έχω πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης που το είχα εκδώσει πριν 4 μήνες να δόσω αυτό η πρέπει να ξανά έκδοσω με πιο πρόσφατη ημερομηνία έκδοσης γνωρίζει κανείς ;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

AlexS3 έγραψε: Τρί Μαρ 12, 2024 12:37 pm Έχω πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης που το είχα εκδώσει πριν 4 μήνες να δόσω αυτό η πρέπει να ξανά έκδοσω με πιο πρόσφατη ημερομηνία έκδοσης γνωρίζει κανείς ;
Έχει αλλάξει κάτι από τότε έως σήμερα; Θεωρώ αν όχι δεν χρειάζεται. Αν έχει αλλάξει κάτι που σε ευνοεί φυσικά.
Επισκέπτης

Καλησπερα το πτυχιο αγγλικων χρειαζεται να γινει μεταφραση ;
Επισκέπτης

Γενικότερα κανένα χαρτί δεν ήθελε επικύρωση
Άβαταρ μέλους
fwtis339
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από fwtis339 »

Με την πολυτεκνία τι ορίζεται από την προκήρυξη παιδιά ; Δεν βλέπω κάτι παρά ένα ποσοστό υποχρεωτικής κάλυψης από πολύτεκνους και τέκνα αυτών.
rafaavet
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από rafaavet »

Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να είναι όλοι καλά εδώ. Θα ήθελα να ρωτήσω ίσως κάτι χαζό. Γνωρίζει κανείς σε τι γήπεδο γίνονται οι αθλητικές δοκιμασίες; Εγώ πηγαίνω και τρεχω εδώ δίπλα σ ένα που έχει χώματα και λακούβες και λίγες λάσπες σε ορισμένα σημεία. Αυτό πιστεύω πως επηρεάζει τους χρόνους μου και με κουράζει περισσότερο σε σύγκριση μ' ένα γήπεδο που έχει κανονικό ταρτάν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επισκέπτης

rafaavet έγραψε: Τρί Μαρ 12, 2024 6:30 pm Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να είναι όλοι καλά εδώ. Θα ήθελα να ρωτήσω ίσως κάτι χαζό. Γνωρίζει κανείς σε τι γήπεδο γίνονται οι αθλητικές δοκιμασίες; Εγώ πηγαίνω και τρεχω εδώ δίπλα σ ένα που έχει χώματα και λακούβες και λίγες λάσπες σε ορισμένα σημεία. Αυτό πιστεύω πως επηρεάζει τους χρόνους μου και με κουράζει περισσότερο σε σύγκριση μ' ένα γήπεδο που έχει κανονικό ταρτάν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αν δεν έχεις προπονηθεί σωστά εκείνη τ μέρα λόγω του ανταγωνισμού το σώμα σου θα πάει πιο γρήγορα με αποτέλεσμα να σκάσεις. Θέλει καλή προπόνηση σε υψηλές εντάσεις και όχι απλά 20-30 λεπτά τζόκινγκ… Θέλει 200αρια,300αρια 400αρια έντονα σε ρυθμό ώστε η καρδιά να δουλέψει. Σκέψου ότι πρέπει να έχεις ένα σταθερό πέρασμα στο 1.40-45 400αρι για να εισαι ασφαλής και φυσικά με δυναμεις για τα υπολοιπα 600μ. Αν πας αργά τ πρώτο 400αρη δεν πρόκειται να μαζέψεις τ χρόνο
Επισκέπτης

Γεια σας παιδιά κ καλή επιτυχία! Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για να μην αγχώνομαι κ εγώ άδικα; Κάπου διάβασα ότι το μητρωο μας πρέπει να είναι επικαιροποιημένο δηλαδη ενημερωμένο, αυτό δεν το έχω βρει πουθενα ούτε σε βίντεο στο γιουτιουμπ ούτε σε οδηγίες. Εγώ μπαίνω στο μητρωο μου κανονικά κ λέει πάνω δεξιά πλήρως βαθμός εγκυρότητας. Που σημαίνει ότι είμαι καλυμμένος.;
Kezi

Δημοσίευση από Kezi »

Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζετε αν το πιστοποιητικό αγγλικων έχει 2 ημερομηνίες 1 των εξετάσεων είναι εντός των αιτήσεων και η ημερομηνία έκδοσης είναι εκτός λέτε να μην την δεχτούν στον ασεπ.;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 13, 2024 1:26 pm Γεια σας παιδιά κ καλή επιτυχία! Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για να μην αγχώνομαι κ εγώ άδικα; Κάπου διάβασα ότι το μητρωο μας πρέπει να είναι επικαιροποιημένο δηλαδη ενημερωμένο, αυτό δεν το έχω βρει πουθενα ούτε σε βίντεο στο γιουτιουμπ ούτε σε οδηγίες. Εγώ μπαίνω στο μητρωο μου κανονικά κ λέει πάνω δεξιά πλήρως βαθμός εγκυρότητας. Που σημαίνει ότι είμαι καλυμμένος.;
Εννοεί ότι όλα τα έγγραφα τα οποία "φορτωνεις/ανεβαζεις" στο προφιλ σου στον Ασεπ πρέπει να είναι τα τελευταία/επικαιροποιημενα.
Για παράδειγμα, αν είχες κάνει κάποια αίτηση πριν από ένα χρόνο πχ. Το έγγραφο με την προϋπηρεσία σου πρέπει να ανανεωθεί με την καινούργια, επικαιροποιημενη, φετινή βεβαίωση.
Το ίδιο ισχύει για οποιοδήποτε έγγραφο η πιστοποιητικό έχει αλλάξει.
Αν φτιάχνεις το προφιλ σου για πρώτη φορα απλά ανέβασε όλα τα αντιστοιχα έγγραφα στο μητρώο/προφίλ σου.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 13, 2024 1:26 pm Γεια σας παιδιά κ καλή επιτυχία! Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για να μην αγχώνομαι κ εγώ άδικα; Κάπου διάβασα ότι το μητρωο μας πρέπει να είναι επικαιροποιημένο δηλαδη ενημερωμένο, αυτό δεν το έχω βρει πουθενα ούτε σε βίντεο στο γιουτιουμπ ούτε σε οδηγίες. Εγώ μπαίνω στο μητρωο μου κανονικά κ λέει πάνω δεξιά πλήρως βαθμός εγκυρότητας. Που σημαίνει ότι είμαι καλυμμένος.;
Εννοεί ότι όλα τα έγγραφα τα οποία "φορτωνεις/ανεβαζεις" στο προφιλ σου στον Ασεπ πρέπει να είναι τα τελευταία/επικαιροποιημενα.
Για παράδειγμα, αν είχες κάνει κάποια αίτηση πριν από ένα χρόνο πχ. Το έγγραφο με την προϋπηρεσία σου πρέπει να ανανεωθεί με την καινούργια, επικαιροποιημενη, φετινή βεβαίωση.
Το ίδιο ισχύει για οποιοδήποτε έγγραφο η πιστοποιητικό έχει αλλάξει.
Αν φτιάχνεις το προφιλ σου για πρώτη φορα απλά ανέβασε όλα τα αντιστοιχα έγγραφα στο μητρώο/προφίλ σου.
Επισκέπτης

Ρε μάγκες ισχυει αυτο που λένε ότι αν πάρεις θέση δεν μπορείς να πάρεις μετάθεση μετά; Μου το είπανε από το δικηγορικό γραφείο που θα μου κάνουν την αίτηση. Κάτι 10 χρόνια λένε κτλ. Ισχύει;
Εγώ πχ θα σηκώσω περιοχές μακριά από τ σπιτι μου γιατί στ δήμο μου δεν πήρανε ούτε κάτσικα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 13, 2024 4:02 pm Ρε μάγκες ισχυει αυτο που λένε ότι αν πάρεις θέση δεν μπορείς να πάρεις μετάθεση μετά; Μου το είπανε από το δικηγορικό γραφείο που θα μου κάνουν την αίτηση. Κάτι 10 χρόνια λένε κτλ. Ισχύει;
Εγώ πχ θα σηκώσω περιοχές μακριά από τ σπιτι μου γιατί στ δήμο μου δεν πήρανε ούτε κάτσικα
Ισχύει κατά ένα μεγάλο ποσοστό ναι. Μπορείς να πάρεις απόσπαση 2 έτη αν συμφωνούν και οι δυο δήμοι. Αν παραιτηθεις πληρώνεις τ έξοδα εκπαίδευσης σου κ ίσως κάποιο πρόστιμο. Γενικά η σειρά προτίμησης θέλει πολύ προσοχή. Τωρα αν δηλώσεις όλη τ Ελλάδα απλά για να πάρεις θέση να εισαι έτοιμος να τ υπηρετήσεις για πολλαααα χρόνια
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 13, 2024 4:02 pm Ρε μάγκες ισχυει αυτο που λένε ότι αν πάρεις θέση δεν μπορείς να πάρεις μετάθεση μετά; Μου το είπανε από το δικηγορικό γραφείο που θα μου κάνουν την αίτηση. Κάτι 10 χρόνια λένε κτλ. Ισχύει;
Ισχύει κατά ένα μεγάλο ποσοστό ναι. Μπορείς να πάρεις απόσπαση 2 έτη αν συμφωνούν και οι δυο δήμοι. Αν παραιτηθεις πληρώνεις τ έξοδα εκπαίδευσης σου κ ίσως κάποιο πρόστιμο. Γενικά η σειρά προτίμησης θέλει πολύ προσοχή. Τωρα αν δηλώσεις όλη τ Ελλάδα απλά για να πάρεις θέση να εισαι έτοιμος να τ υπηρετήσεις για πολλαααα χρόνια
Κάπου στην μέση είναι η αλήθεια. Μπορείς και δεν μπορείς. Σίγουρα πάντως δεν μπορείς να φυγεις σε λιγότερο από 2 χρόνια !(Δεν μιλάμε για εντοποιοτητα)
Markus

Δημοσίευση από Markus »

Αν δηλώσεις θέση με Εντοπιοτητα, το λέει ότι για 10 χρόνια θα είσαι εκεί. Για τις υπόλοιπες δεν γνωρίζω αλλά σίγουρα δεν θα φύγεις εύκολα από όπου μπεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες