Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Kostas55
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kostas55 »

Παιδια τον Μαρτιο παρουσιαζομαι και θελω να ακολουθησω διαδικασια μεσω φρουραρχειου αθηνα, στην επιλογη ομως στρατοπεδου στο parousiasi δεν υπαρχει η επιλογη για καποιο στρατοπεδο αθηνα η Θηβα. Εχει μονο νησια, εβρο Ιωαννινα κιλκις... Μπορω αν παρουσιαζομαι κρητη η χιο να απευθηνθω στο φρουραρχειο της αθηνας; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Kostas55
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Παιδια αν μας καλέσουν εύβρο η σε κάνα νησί μπορούμε να πάμε στο φρουραρχείο της αθήνας; Η μπορούμε να απευθυνθούμε στο φρουραρχείο του έβρου?
John93

Δημοσίευση από John93 »

Παιδια να σας ρωτήσω κάτι,

Πήρα πέρσι για 1η φορά αναβολή για ένα έτος μέσω Φρουραρχείου, ήμουν Πολεμικο Ναυτικο.

Φετος παρουσιάζομαι όπως μου γράφει στο Ναυτικο Νοσοκομειο στις 10/2/2022, δεν μου γράφει στρατοπεδο, γιατι έιχα πάρει αναβολή.

Τι κάνω; Πάλι την ίδια διαδικασία μέσω φρουραρχείου ή παω κατευθείαν στο νοσοκομειο;

John931

Δημοσίευση από John931 »

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει με σιγουριά. Οι αναβολές μέχρι 2 έτη (ως 1+1 ή σαν εξάμηνα) δίνονται και στο Πολεμικο Ναυτικο και Αεροπορία ή μονο όσοι είναι στον Στρατό Ξηράς;
Nautis95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Nautis95 »

Και εγώ ακριβώς το ίδιο πάμε κατευθείαν ναυτικό νοσοκομείο Πειραιά όπως γράφει η κατάταξη; Γνωρίζει κανείς την διαδικασία για δεύτερη αναβολή;

John93

Δημοσίευση από John93 »

Εγω θα κάνω την διαδικασία μέσω Φρουραρχείου, θα πάω στις 4/2 (φρουραρχείο, νοσοκομειο, φρουραρχειο) και πάλι την ίδια διαδικασία. Η αποροία μου είναι η εξής: Στο Ναυτικο δίνουν για 1+1 πάλι; Ή είναι μονο στον Στρατό αυτο θελω να μάθω, γιατι ολοι εδω για Στρατο λενε.

Γνωρίζει κανεις να μας πει;

Ναυτη95, είχες πάρει περσι την 1η αναβολη για ενα ετος; Με επιτροπη στο νοσοκομειο Πειραια στο τέλος;

Nautis95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

John93 ακριβώς αλλα στο ναυτικό νοσοκομείο Πειραιά είχα πάει μετά από ένα μήνα περίπου που με κάλεσαν Τώρα στην κατάταξη με καλούν ΝΝΠ κατευθείαν

John931

Δημοσίευση από John931 »

Ναι, ας μας πει κάποιος,

1) Μπορούμε να ξανακάνουμε και στο Ναυτικο την διαδικασία μέσω φρουραρχείου αν έχουμε πάρει μια αναβολή για 1 έτος, δηλαδή για 2η φορά;

2) Παρόλο που μας καλούν Ναυτικο Νοσοκομειο, παμε κανονικα φρουραρχειο;

Markos καλημέρα στην

Δημοσίευση από Markos καλημέρα στην »

Καλημέρα στην ομάδα έληξε η αναβολή μου 31 Δεκεμβρίου του 2021 και το Μάρτιο είναι να μπω στρατό. Το θέμα είναι ότι λόγω υψηλού άγχος δεν θέλω με τίποτα και για αυτό το λόγο σκέφτομαι να ακολουθήσω τη διαδικασία για να πάρω αρχικά αναβολή και έπειτα απαλλαγή για ψυχολογικούς λόγους. Αρχές του Ιανουαρίου ξεκίνησα ήδη συνεδρίες με ψυχολόγο και σκέφτομαι να ακολουθήσω τη διαδικασία μέσω φρουραρχείου. Υπάρχει κάποιος που να έχει ακολουθήσει τη διαδικασία αυτή για να με διαφωτίσει; Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο...
Nautis95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Παιδιά καλημέρα τελικά για δεύτερη αναβολή όπου μας στέλνουν ναυτικό νοσοκομείο Πειραιά ξέρουμε διαδικασία; Ευχαριστώ

Kostas55
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Παιδια με έχουν καλέσει στην Εσσο του μαρτίου και μ ρθε mail να βάλω στο parousiasi μερος, αλλα δεν εχει αθηνα η Θηβα, μπορω αν με καλεσουν αλλου να απευθηνθω στο φρουραρχειο της αθηνας?
PRODEATOR
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού

Δημοσίευση από PRODEATOR »

Θα παρουσιαστεις στο στρατόπεδο και θα πεις ότι δεν είσαι τη συγκεκριμένη περίοδο ψυχολογικά προετοιμασμένος να υπηρετήσεις και θα πάρεις 6 μήνη αναβολή, αν έχεις χαρτί γιατρού μπορεί να πάρεις και ένα χρόνο αναβολή, το χαρτί γιατρού θα χρησιμεύσει για να πάρεις στο τέλος την απαλλαγή όταν συμπληρώσεις δύο χρόνια αναβολής ή α λόγους υγειας.
Stamatis95

Δημοσίευση από Stamatis95 »

Μέσω Φρουραρχείου πάω για 2η φορά, με χαρτί απο ψυχίατρο, πόσες είναι οι πιθανότητες να πάρω την 2η ετήσια αναβολή; Δεν θελω απαλλαγη, μια αναβολή θέλω, γενικα τις δίνουν την 2η φορά για οποιον γνωρίζει;
Nautis95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Καλησπέρα παιδιά γνωρίζει κάποιος για πολεμικό Ναυτικό διαδικασία στο ναυτικό νοσοκομείο Πειραιά για δεύτερη αναβολή για ψυχολογικούς λόγους; Ευχαριστώ

Giannis931

Δημοσίευση από Giannis931 »

Ναυτη95 ακριβως όπως την προηγούμενη φορά. Την προηγούμενη φορά είχες πάει μετα το φρουραρχείο στο ΝΝΑ εκει κοντα ή στο ΝΝΠ στον Πειραια; Δεν λεω μετα απο καποιες εβδομάδες εννοω οταν σου εδωσαν το χαρτακι
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης