Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
HellasArmyStellios
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από HellasArmyStellios »

Καλησπερα και παλι.Με τις μεταθεσεις των ΕΠΟΠ τι παιζει; Ξερει καποιος;

Ανα ποσα χρονια παιρνουν μεταθεση οι ΕΠΟΠ;

Συνταξη στα ποσο βγαινουν;

Και αν επιτρεπεται με τι μισθο ξεκινανε;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από D.Y.K »

Bodyguard έγραψε:

Σας ευχαριστω πολυ Κυριε D.Y.K να είστε καλά. Μια ερώτηση έχω τελειώσει τεχνικός εφαρμογών πληροφορικης (πολυμεσα,web designer-developer,video games) από ότι είδα στην προκήρυξη του 2009 υπάρχουν πολλες ειδικότητες με την πληροφοροκη. Δηλώνω αυτόματα όλες τις ειδικοτητες που έχουν πληροφορικη; Ή μόνο μια; Ή δεν επιλέγω καμια και το δηλώνω απλά και επιλέγουν οι ανωτεροι που πρέπει να πάω;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων

Λεβέντη μου, στο ακριβώς προηγούμενο μήνυμά μου, απάντησα ήδη ότι μπορείς να επιλέξεις μόνο μία ειδικότητα σε όλα τα Όπλα, πλην του Πολεμικού Ναυτικού που επέλεγες δύο λόγω του χαμηλού ενδιαφέροντος. Αυτά ίσχυαν το 2009 όμως. Το τι θα ισχύσει το 2020, αν υποθέσουμε ότι βγαίνει κάτι φέτος, κανείς δεν το γνωρίζει.

Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από GreekGod »

Πιστεύετε ότι τα κριτήρια θα παραμείνουν τα ίδια (εάν βγει η προκήρυξη) ; Δηλαδή ένας που δεν έχει εκπληρώσει τα καθήκοντά του θα μπορεί να τα κάνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kanenas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από kanenas »

Επειδή 1ον κάθε κυβέρνηση θέλει να έχει και τον θεσμό της,2ον δεν νομίζω να πάρει εποπ διότι αντιδρούν πάλι οι στρατηγοί που θέλουν χαλημοβαθμο προσωπικό για πολλά έτη, θα πρέπει να γίνει πρόταση για έναν νέο θεσμό πχ ΟΜΑ οπλίτες μακράς ανακατάταξης οι οποία θα είναι συνέχεια των ΟΒΑ, με την λήξη της 3ετιας να περνάν εξετάσεις και να μεταπηδουν στον νέο θεσμό. Μετά τα 3 χρόνια δε κάνεις μέχρι συμπλήρωσης 15 ετών και μετά λοχιες μέχρι αποστρατεία. Βαθμολογικά μέχρι τον βαθμό του λοχαγου.. Ενημερώνω τους εδώ φίλους ότι επιστολή με την πρόταση θα σταλθεί στον πρόεδρο της πανελλήνιας ένωσης στρατιωτικών
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Από οβα, λοχαγός... Σε 2 χρόνια ξεκινάνε να αποστρατευουν την πρώτη σειρά ΕΠΟΠ, μόλις φτάνεις τα 50 φεύγεις αυτόματα.

Ο θεσμός των ΟΒΑ επίσης είναι από το 1992.

Οι στρατηγοί και τα επιτελεία φωνάζουν για εποπ εδώ και χρόνια και γιατί παίρνουν ειδικότητες που δεν μπορεί να πάρει ο οβα, και γιατί θέλουν να βάλουν δικούς τους ( και δεν εννοώ με βύσμα, παιδιά που λόγω 3ετιας, δεα και γυναίκες μένουν εκτός). Επίσης εποπ δε θα μπει η Σάρα και η μάρα λόγω μοριοδότησης και αθλημάτων.

Οι 5.695 εποπ που γράφτηκε είναι τα κενά που μάζεψαν και τα 3 επιτελεία , το είχα γράψει πριν 2 μηνες αυτό, ότι ζήτησαν από όλους τους διοικητές να φτιάξουν αναλυτική λίστα με τις ειδικότητες ΕΠ. ΟΠ που χρειάζεται κάθε μονάδα.

Το αν θα γίνει πρόσληψη θα δείξει, και οι μισές θέσεις να βγουν θα είναι θαύμα.

Ο παναγιωτοπουλος το ξαναειπε πριν λίγες μέρες, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία των ΟΒΑ, θα ακολουθήσει για εποπ.

Ναυτικό, και ΣΞ εγώ το έχω σίγουρο ότι θα βγει φέτος κιόλας.

kanenas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από kanenas »

kanenas έγραψε:Επειδή 1ον κάθε κυβέρνηση θέλει να έχει και τον θεσμό της,2ον δεν νομίζω να πάρει εποπ διότι αντιδρούν πάλι οι στρατηγοί που θέλουν χαλημοβαθμο προσωπικό για πολλά έτη, θα πρέπει να γίνει πρόταση για έναν νέο θεσμό πχ ΟΜΑ οπλίτες μακράς ανακατάταξης οι οποία θα είναι συνέχεια των ΟΒΑ, με την λήξη της 3ετιας να περνάν εξετάσεις και να μεταπηδουν στον νέο θεσμό. Μετά τα 3 χρόνια δε κάνεις μέχρι συμπλήρωσης 15 ετών και μετά λοχιες μέχρι αποστρατεία. Μισθολογικα μέχρι τον βαθμό του λοχαγου. Ενημερώνω τους εδώ φίλους ότι επιστολή με την πρόταση θα σταλθεί στον πρόεδρο της πανελλήνιας ένωσης στρατιωτικών
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. »

Μόλις τελείωσε η προκήρυξη ΟΒΑ Στρατού Ξηράς και ενώ τρέχει ακόμη η προκήρυξη ΟΒΑ Πολεμικού Ναυτικού υπάρχουν απαντήσεις στο νήμα ΕΠΟΠ 2020; Δηλ. αλήθεια τώρα περιμένετε να βγει για ΕΠΟΠ φέτος μετά από 2 ΟΒΑ; Συγγνώμη αλλά κάπου ονειραβατούμε και κουράζουμε κι αυτούς που περιμένουν κάποια είδηση ή έστω κάποια σοβαρή ένδειξη για κάτι νέο.
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 239

Δημοσίευση από lancecorporal »

Ακομα δεν τελειωσαν με τους οβα βιαζεστε για εποπ.
You couldn't beat me even if you wanted to.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Είμαστε στα πρόθυρα πολέμου με τη Τουρκία αν δεν το έχετε καταλάβει.
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από GreekGod »

Είναι η κατάσταση τέτοια που το κάνει πιθανό. Και επίσης για την προκήρυξη ΟΒΑ δεν συμπληρώθηκε ο επιθυμητός αριθμός.
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 239

Δημοσίευση από lancecorporal »

Και εχει δικαιο ο Νάσος

You couldn't beat me even if you wanted to.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Στο ναυτικο για 350 θέσεις ΟΒΑ δηλωσαν 100 άτομα. Στα ΟΥΚ για 50 θέσεις,20. Και ούτε 5 δε θα το βγάλουν.

Οι θέσεις δεν θα συμπληρωθούν ούτε με την 2η προκήρυξη, ουτε με 3η αν βγει και ας πάνε και 32 το όριο. Το 2017 δεν είχαν καλυφθεί οι 200 θέσεις για το ναυτικο, και αυτή την στιγμή υπηρετούν κάτω από 100 άτομα.

Στο ΓΕΝ το έχουν καταλάβει ότι μόνο με ΕΠΟΠ θα βρουν άτομα, το υπουργείο κάνει τον Κινέζο ακόμα. Αν έρθουν και οι φρεγάτες ας βάλουν κάναν ρεφουτζι πάνω για πλήρωμα.

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. »

Ποιές φρεγάτες να έρθουν;Οι Μπελόρα ακυρώθηκαν γιατί οι Γάλλοι δε μπορούσαν να τις παραδώσουν πριν το 2025.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ποιοι ΟΒΑ στο ΠΝ να καλυφθούν ρε;

Το 2009/2010 δεν συμπληρώθηκαν καν οι 700 θέσεις για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό.

Δεν υπάρχει σωτηρία για το ΓΕΝ.

Ίσως μόνο εάν αυξηθεί το όριο ηλικίας και συμμετάσχουν τίποτα απελπισμένοι που και πάλι (Εγώ θα το πήγαινα στα 32/33+).

Έτσι και δεν κάτσουν σε ένα τραπέζι εκεί στο επιτελείο να βρουν τις όποιες αδυναμίες στο σύνολό τους και να τις διορθώσουν, το ΠΝ δεν θα αποτελέσει ποτέ λύση επαγγελματικής αποκατάστασης / σταδιοδρομίας.

Καλώς ή κακώς οι... Φαροφύλακες είναι λίγοι!

Οι υπόλοιποι μόνο καράβι, σκούπα, φασίνα, ματσακόνι, σκατό και ποινολόγιο.

Άβαταρ μέλους
Ant99
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Ant99 »

Καλησπέρα παιδιά!! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να μπω εποπ όταν βγει η προκήρυξη... είμαι 21 και έχω προσπαθήσει δύο φορές να μπω σε στρατιωτικές σχολές μέσω πανελληνίων και δεν τα κατάφερα... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες