Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
Μα ελληνικα κεφαλαια τα γραφω και παλι τιποτα, τι γινεται ρε παιδια ξερει κανενασ;
mili έγραψε:Να ρωτησω κατι αν ξερετε, μου λεει δεν βρεθηκε η ταυτοτητα μου με αυτα τα σοιχεια, ξερει κανενας τι παιζει σε αυτη την περιπτωση;
ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΒΑΛΕ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΟ
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 22
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
aaa ουτε κι εγω περασα χχαχαχ και δεν μου μετρησαν ουτε πτυχιο ουτε σχολη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχ
mimis25 έγραψε:mili έγραψε:Να ρωτησω κατι αν ξερετε, μου λεει δεν βρεθηκε η ταυτοτητα μου με αυτα τα σοιχεια, ξερει κανενας τι παιζει σε αυτη την περιπτωση;
ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΒΑΛΕ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΟ
Ετσι το κανω αλλα τιποτα δεν υπαρχει μου λεει!
Μάλλον δεν περάσατε εφόσον δεν γράφει εγγραφή... Ή γράφει ανεξαρτήτως Αν πέρασε κάποιος/α ή όχι;
Guest έγραψε:Μάλλον δεν περάσατε εφόσον δεν γράφει εγγραφή... Ή γράφει ανεξαρτήτως Αν πέρασε κάποιος/α ή όχι;
και ετσι να ειναι που λες θα επρεπε να λεει πως δεν ειμαστε καταλληλοι. Κατι να λεει οχι οτι δεν βρεθηκε ο αριθμος ταυτοτητας στην βαση.
Nansy_L έγραψε:aaa ουτε κι εγω περασα χχαχαχ και δεν μου μετρησαν ουτε πτυχιο ουτε σχολη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχ
σε εβγαλαν επιλαχων;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Και εγω πειρα το μπουλο με 187 μορια... Δεν βαριεσαι
Παιδια κ εγω κριθηκα ακαταλληλη στην αθλητικη δοκιμασια! Το περιμενα φυσικα. Δεν ειχα περασει 3 αθληματα! Δε πειραζει! Η ζωη συνεχιζεται! Συγχαρητηρια στα παιδια που περασαν!
-
- Υπολοχαγός
Ναι κι εγω πηρα τον πουλο... Χαχαχα δεν ειμαι στους επιτυχοντες ουτε επιλαχοντες πηρα τηλ να ρωτησω για τα μορια μου και μου ειπαν δεν ξερουν τι γινεται και γιατι δεν μετρησαν... Μου ειπαν να παρω ξανα σε λιγο...
Και εγω τον πηρα με 270 μορια στη ειδικοτητα που δηλωσα ηθελε ι1 αλλα με εβγαλαν ι2
ξερετε αν τηα βγει και νεα προκυρηξη το 2010
λιγο νωρις ειναι βεβαια αλλα ειπα να ρωτησω
ξερετε αν τηα βγει και νεα προκυρηξη το 2010
λιγο νωρις ειναι βεβαια αλλα ειπα να ρωτησω
Ρε παιδια δεν ξερω να γελασω η να κλαψω πηρα τηλ το σηκωσαν και μου ειπαν δεν εχουνε βγει ακομα τους λεω μα πως μεσα στο σαιτ εχει αρατηθει αλλα βαζω ταυτοτητα και δεν βγαζει τιποτα, και συνεχιζει να επιμενει η κυρια αυτη που μιλουσα πως δεν βγηκανε! Ρε τι γινεται παμε καλα; θα μας τρελανουνε ! Για τα αποτελεσματα στρατολογιας μιλαω
-
- Υπολοχαγός
xaxaxaxa αστο μην σκας παρε σε λιγο σε αλλο τηλ. Εγω παντως πηρα τηλ και απορουν και οι ιδιοι γιατι δεν μου μετρησαν τα χαρτια. Εν τω μεταξυ το πρωι ημουν σειρα 557 και τωρα που ξαναμπηκα με εβαλαν σειρα 889! Χαχαχαχα σε 1 ωρα αν μπω θα ειμαι 2459 σειρα! Χαχαχαχαχ
Παιδια καλημερα σε ολους και επιτυχοντες και επιλαχοντες και αποτυχοντες... Τελικα πηγα σημερα στην στρατολογια και εμαθα. Σηγκεκριμενα στην περιπτωση μου εβγαζα 300 μορια και δηλωσα πληρ. Ερπιστρ. Και ημουν επιλαχον ο τελευταιος επιτυχον στην ειδηκοτητα μου περασα με 100 μορια και εσκασα να μαθω το γιατι. Δεν εχω κανενα προβλημα σωματικο ουτε στα αθλημα γιατι ειμαι αθλητης 7 χρονια. Περνοντας τηλεφωνο στο αρμοδια γραφειο εμαθα οτι εχω προβλημα με την οραση μου και η ειδηκοτητα μου επιδη μπορει και να οδηγας στρατιοτικα οχημα πρεπει να μην εχεις κανενα προβλημα στην οραση σου. Εγω ουσιαστικα δεν εχω κανενα προβλημα σε καθε αγωνα βαζω 15-20 ποντους. Τεσπα! Δεν υπαρχει προβλημα με το υψος μου που ειμαι 1,94, το λεω γιατι καναμε συζητηση. Στην περιπτωση μου πηστευω εγινε αξιοκρατια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 8 επισκέπτες