Τι να πάρω μαζί μου όταν παρουσιαστώ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 11
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Λοιπον παιδια αγορασα παραλαγη απο το στρατιωτικο πρατηριο 30 ευρω, απο την λαικη φτηνες καλτσες 1 ευρω το ζευγ. φανελακια παραλλαγης 2.50 το ενα και διαφορα απο μαγαζι με στρατιωτικα ειδη: Σηματακια πεζικου, σκρατς, βερνικι, δελτια θεσεως, πατοι παπουτσιων, φακος, ισοθερμικα, λαστιχακια για το παντελονι, λουκετα, και συλλογη καθαρθεως οπλου!Εικόναθα παρω και αρβυλες αυτες τις μερες... Εικόνα

Εικόνα

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από anna.nikos »

KAITH έγραψε: Λοιπον παιδια αγορασα παραλαγη απο το στρατιωτικο πρατηριο 30 ευρω, απο την λαικη φτηνες καλτσες 1 ευρω το ζευγ. Φανελακια παραλλαγης 2.50 το ενα και διαφορα απο μαγαζι με στρατιωτικα ειδη: Σηματακια πεζικου, σκρατς, βερνικι, δελτια θεσεως, πατοι παπουτσιων, φακος, ισοθερμικα, λαστιχακια για το παντελονι, λουκετα, και συλλογη καθαρθεως οπλου!Εικόναθα παρω και αρβυλες αυτες τις μερες...
δελτια θεσεως τι ειναι; Και εγω αυτα σκεφτομαι να παρω, αλλα εσωθεσμικα και για καθαρισμα του οπλου δεν παιρνω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μην πάρεις αρβύλες, πάρε καλύτερα ειδική πούδρα αρωματική απο το φαρμακείο για τις αρβύλες που θα πάρεις έτσι κ αλλιώς μέσα, ώστε να μην ψοφήσουν εκεί μέσα οι υπόλοιπες δεσποινίδες!
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Τα δελτια ειναι καρτελες με τα στοιχεια μας μεσα σε διαφανη θηκη που την κρεμαμε στο κρεβατι μας. Φυσικα και αυτα, αλλα και τα καθαριστηκα του οπλου υπαρχουν στο καψιμι.Εικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

ΕικόναΕικόναΕικόνα
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

D.Y.K έγραψε:Μην πάρεις αρβύλες, πάρε καλύτερα ειδική πούδρα αρωματική απο το φαρμακείο για τις αρβύλες που θα πάρεις έτσι κ αλλιώς μέσα, ώστε να μην ψοφήσουν εκεί μέσα οι υπόλοιπες δεσποινίδες!

Που το καταλαβες οτι βρομανε τα ποδια μου;ΕικόναΕικόναΕικόνα
πηρα την θαυματουργη πουδριτσα αλλα θα παρω και αρβυλες γιατι οι ελληνικες ειναι μονο για την επιθεωρησηΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Βασικά μου μύρισε.
Ξέρεις και τα δικά μου βρωμάνε πολύ και είπα να σε προλάβω απο τα χειρότερα (λιποθυμίες, ασφυξίες Και άλλα τραγικά συμβάντα.) Εικόνα

Εικόνα

naoume
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από naoume »

KAITH έγραψε:Λοιπον παιδια αγορασα παραλαγη απο το στρατιωτικο πρατηριο 30 ευρω, απο την λαικη φτηνες καλτσες 1 ευρω το ζευγ. Φανελακια παραλλαγης 2.50 το ενα και διαφορα απο μαγαζι με στρατιωτικα ειδη: Σηματακια πεζικου, σκρατς, βερνικι, δελτια θεσεως, πατοι παπουτσιων, φακος, ισοθερμικα, λαστιχακια για το παντελονι, λουκετα, και συλλογη καθαρθεως οπλου!Εικόναθα παρω και αρβυλες αυτες τις μερες... Εικόνα

Εικόνα

τα προφυλακτικα ξεχασες!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

KAITH έγραψε: Τα δελτια ειναι καρτελες με τα στοιχεια μας μεσα σε διαφανη θηκη που την κρεμαμε στο κρεβατι μας. Φυσικα και αυτα, αλλα και τα καθαριστηκα του οπλου υπαρχουν στο καψιμι.Εικόνα
αρβυλες λεω να παρω και εγω αν και καποιοι εδω ειπαν οτι δεν επιτρεπονται στο κεντρο
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σωστό και αυτό.
Θα πέσει πολύ #@$#@$#@ στο ΚΕΝ.Εικόνα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Καλό θα ήταν να πάρετε άρβυλα και να τα "στρώσετε" με βερνύκι ή βαζελίνη. Γιατί με το τρέξιμο σας βλέπω να βγάζετε μπόλικες φουσκάλες.

Καλά, τι το πήρες το σέτ καθαρισμού όπλου; Αφού θα σας χορηγήσουν εκεί.
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Ναουμε τα προφυλακτικα δεν θα μου χρειαστουν. Εσυ παρε παντως. Δεν ειναι κακο να προβλεψεις καποια πραγματα. Εικόνα

KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Νασο πηρα γιατι στον αντρα μου δεν χορηγησαν οταν μπηκε... Αγορασε
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Nassos έγραψε: Καλό θα ήταν να πάρετε άρβυλα και να τα "στρώσετε" με βερνύκι ή βαζελίνη. Γιατί με το τρέξιμο σας βλέπω να βγάζετε μπόλικες φουσκάλες. Καλά, τι το πήρες το σέτ καθαρισμού όπλου; Αφού θα σας χορηγήσουν εκεί.
οποτε επιτρεπονται νασο?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δεν ξέρω τι ισχύει για τους ΕΠΟΠ. Πάντως καλό θα ήταν να συνηθίσετε το άρβυλο γιατί τις πρώτες ημέρες θα @#$% στον πόνο.

Περίεργο πάντως με τα καθαριστικά. Σε εμάς τους έφεδρους μας τα χρέωναν κανονικά.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης