θα παρω και αρβυλες αυτες τις μερες... Τι να πάρω μαζί μου όταν παρουσιαστώ;
-
KAITH
- Λοχαγός

- Posts in topic: 11
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Τι να πάρω μαζί μου όταν παρουσιαστώ;
Λοιπον παιδια αγορασα παραλαγη απο το στρατιωτικο πρατηριο 30 ευρω, απο την λαικη φτηνες καλτσες 1 ευρω το ζευγ. φανελακια παραλλαγης 2.50 το ενα και διαφορα απο μαγαζι με στρατιωτικα ειδη: Σηματακια πεζικου, σκρατς, βερνικι, δελτια θεσεως, πατοι παπουτσιων, φακος, ισοθερμικα, λαστιχακια για το παντελονι, λουκετα, και συλλογη καθαρθεως οπλου!
θα παρω και αρβυλες αυτες τις μερες... 

θα παρω και αρβυλες αυτες τις μερες... διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

δελτια θεσεως τι ειναι; Και εγω αυτα σκεφτομαι να παρω, αλλα εσωθεσμικα και για καθαρισμα του οπλου δεν παιρνωKAITH έγραψε: Λοιπον παιδια αγορασα παραλαγη απο το στρατιωτικο πρατηριο 30 ευρω, απο την λαικη φτηνες καλτσες 1 ευρω το ζευγ. Φανελακια παραλλαγης 2.50 το ενα και διαφορα απο μαγαζι με στρατιωτικα ειδη: Σηματακια πεζικου, σκρατς, βερνικι, δελτια θεσεως, πατοι παπουτσιων, φακος, ισοθερμικα, λαστιχακια για το παντελονι, λουκετα, και συλλογη καθαρθεως οπλου!θα παρω και αρβυλες αυτες τις μερες...
Μην πάρεις αρβύλες, πάρε καλύτερα ειδική πούδρα αρωματική απο το φαρμακείο για τις αρβύλες που θα πάρεις έτσι κ αλλιώς μέσα, ώστε να μην ψοφήσουν εκεί μέσα οι υπόλοιπες δεσποινίδες!
-
KAITH
- Λοχαγός

- Επικοινωνία:
Τα δελτια ειναι καρτελες με τα στοιχεια μας μεσα σε διαφανη θηκη που την κρεμαμε στο κρεβατι μας. Φυσικα και αυτα, αλλα και τα καθαριστηκα του οπλου υπαρχουν στο καψιμι.

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
KAITH
- Λοχαγός

- Επικοινωνία:
D.Y.K έγραψε:Μην πάρεις αρβύλες, πάρε καλύτερα ειδική πούδρα αρωματική απο το φαρμακείο για τις αρβύλες που θα πάρεις έτσι κ αλλιώς μέσα, ώστε να μην ψοφήσουν εκεί μέσα οι υπόλοιπες δεσποινίδες!
Που το καταλαβες οτι βρομανε τα ποδια μου;

πηρα την θαυματουργη πουδριτσα αλλα θα παρω και αρβυλες γιατι οι ελληνικες ειναι μονο για την επιθεωρηση

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
KAITH έγραψε:Λοιπον παιδια αγορασα παραλαγη απο το στρατιωτικο πρατηριο 30 ευρω, απο την λαικη φτηνες καλτσες 1 ευρω το ζευγ. Φανελακια παραλλαγης 2.50 το ενα και διαφορα απο μαγαζι με στρατιωτικα ειδη: Σηματακια πεζικου, σκρατς, βερνικι, δελτια θεσεως, πατοι παπουτσιων, φακος, ισοθερμικα, λαστιχακια για το παντελονι, λουκετα, και συλλογη καθαρθεως οπλου!θα παρω και αρβυλες αυτες τις μερες...
τα προφυλακτικα ξεχασες!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

αρβυλες λεω να παρω και εγω αν και καποιοι εδω ειπαν οτι δεν επιτρεπονται στο κεντροKAITH έγραψε: Τα δελτια ειναι καρτελες με τα στοιχεια μας μεσα σε διαφανη θηκη που την κρεμαμε στο κρεβατι μας. Φυσικα και αυτα, αλλα και τα καθαριστηκα του οπλου υπαρχουν στο καψιμι.
Σωστό και αυτό.
Θα πέσει πολύ #@$#@$#@ στο ΚΕΝ.
Θα πέσει πολύ #@$#@$#@ στο ΚΕΝ.

Καλό θα ήταν να πάρετε άρβυλα και να τα "στρώσετε" με βερνύκι ή βαζελίνη. Γιατί με το τρέξιμο σας βλέπω να βγάζετε μπόλικες φουσκάλες.
Καλά, τι το πήρες το σέτ καθαρισμού όπλου; Αφού θα σας χορηγήσουν εκεί.
Καλά, τι το πήρες το σέτ καθαρισμού όπλου; Αφού θα σας χορηγήσουν εκεί.
-
KAITH
- Λοχαγός

- Επικοινωνία:
Ναουμε τα προφυλακτικα δεν θα μου χρειαστουν. Εσυ παρε παντως. Δεν ειναι κακο να προβλεψεις καποια πραγματα. 
-
KAITH
- Λοχαγός

- Επικοινωνία:
Νασο πηρα γιατι στον αντρα μου δεν χορηγησαν οταν μπηκε... Αγορασε
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

οποτε επιτρεπονται νασο?Nassos έγραψε: Καλό θα ήταν να πάρετε άρβυλα και να τα "στρώσετε" με βερνύκι ή βαζελίνη. Γιατί με το τρέξιμο σας βλέπω να βγάζετε μπόλικες φουσκάλες. Καλά, τι το πήρες το σέτ καθαρισμού όπλου; Αφού θα σας χορηγήσουν εκεί.
Δεν ξέρω τι ισχύει για τους ΕΠΟΠ. Πάντως καλό θα ήταν να συνηθίσετε το άρβυλο γιατί τις πρώτες ημέρες θα @#$% στον πόνο.
Περίεργο πάντως με τα καθαριστικά. Σε εμάς τους έφεδρους μας τα χρέωναν κανονικά.
Περίεργο πάντως με τα καθαριστικά. Σε εμάς τους έφεδρους μας τα χρέωναν κανονικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης