Δ' Μοίρα Καταδρομών - Ρεντίνα (καταργήθηκε)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Στρατός και θητεία
αποστολος

Δημοσίευση από αποστολος »

Αυτο που ξερω ειναι οτι για να περασεις πεν η ρεντινα ειναι οτι χειροτερο αλλα για μετα ειναι ζωαρα σε σχεση με ναουσα δραμα. Οταν λες καλυτερα δλδ; Καποιο παραδειγμα;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ε όπου και να περάσεις πεν. Χάλια είναι. Καλύτερα εννοώ από στελέχη. Τώρα απο υπηρεσίες δεν ξέρω τι παίζει
Πευν

Δημοσίευση από Πευν »

blackcommando έγραψε:Θα περασεις πεν μαζι με την 311, οι υπηρεσειες θα τις κανεις κανονικα ωπως ολοι οι αλλοι, οσο αναφορα τις ασκησεις μην περιμενεις πολλα σαν οδηγος γιατι θα εισαι στον ΛΔΥΠ (που δεν τον πιανει τιποτα) ... ΠΧ εσυ θα καθεσε το πρωι στον λοχο.

π@π@ρι@ μαντολες, τώρα που ήρθε ο καινούριος λοχαγός στον ΛΔΥΠ θα τρέχεται και δεν θα φτάνεται !

Αλεξανδρος

Δημοσίευση από Αλεξανδρος »

Πευν έγραψε:
blackcommando έγραψε:Θα περασεις πεν μαζι με την 311, οι υπηρεσειες θα τις κανεις κανονικα ωπως ολοι οι αλλοι, οσο αναφορα τις ασκησεις μην περιμενεις πολλα σαν οδηγος γιατι θα εισαι στον ΛΔΥΠ (που δεν τον πιανει τιποτα) ... ΠΧ εσυ θα καθεσε το πρωι στον λοχο.

π@π@ρι@ μαντολες, τώρα που ήρθε ο καινούριος λοχαγός στον ΛΔΥΠ θα τρέχεται και δεν θα φτάνεται !

Οντως το καταλαβαμε σημερα!Εικόνα

gio206xr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από gio206xr »

Respect στη Ρεντίνα!
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

gio206xr έγραψε:Respect στη Ρεντίνα!
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
john

Δημοσίευση από john »

Παιδιά μια ερώτηση έχω και εγώ. Πήρα το φύλλο πορίας και παρουσιάζομαι Ρεντίνα το Σάββατο. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ώρα που μπορώ να μπώ. Το χαρτί δεν γράφει ώρα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

john έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση έχω και εγώ. Πήρα το φύλλο πορίας και παρουσιάζομαι Ρεντίνα το Σάββατο. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ώρα που μπορώ να μπώ. Το χαρτί δεν γράφει ώρα.

Δεν γράφει ώρα αλλά πρέπει να είσαι στην πρωινή αναφορά. Και καλύτερα να μπεις τόσο νωρίς γιατί λογικά θα σε διώξουνε μέχρι την δευτέρα
Mixalisss

Δημοσίευση από Mixalisss »

Ενταξει μην πας και χαραματα... Απλα πρωι για να τακτοποιηθεις καλυτερα με ρουχα (σωστο μεγεθος) κτλ. Και να εγκλιματιστεις στο περιβαλλον πιο συντομα... Λογικα Σ/Κ θα σε διωξουν οντως... Πιανει αρκετη υγρασια το βραδυ εκει στην Ρεντινα... Αλλα θα την παλεψεις. Μια χαρα θα εισαι...
john

Δημοσίευση από john »

Ευχαριστώ παιδιά. Καλή θητεία στους υπόλοιπους.
KATAΔΡΩΜΕΑΣ-ΑΛΕΞΙΠΤ.

Δημοσίευση από KATAΔΡΩΜΕΑΣ-ΑΛΕΞΙΠΤ. »

Αν αντεχης της ασκησης δεν μπορει κανεις να σε κουνηση απο τα αλεξιπτωτα και ετσι δν χρειαζετε βισμα ακρη να εισαι κυριως σε ολη την κατασταση π παιζετε!
teolok
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από teolok »

Κανα νεο ρε Λοκατζηδες; Αξιζει φετος η Ρεντινα;
ΕΛΛΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛΛΑΣ »

Εγώ που είμαι 11'β εσσό. Το μόνο που άξιζε κι αυτό θα μπορούσε να είναι καλύτερο ήταν τα ΤΠΕΝ και η επίδηξη για τα ΤΠΕΝ. Η 50άρα και γενικά οι πορίες μέσα στα ΤΠΕΝ. Εκπαίδευση να πείς οτι κάνεις κάτι. Πολυ αρεά. Μετά τα ΤΠΕΝ σκοπέτο κι αγγαρία. Παπάτζα νίντζα. Δράμα είναι καλύτερα μου είπε γνωστός που ήταν εκεί και μετά ήρθε ρεντίνα με μετάθεση. Καλή θητεία σε όλους και να είστε προβλεπέ σε όλα αν θέλετε να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Μάγκες θα παρακαλούσα αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει άμεσα! Πήρα μετάθεση για Δ΄Μοίρα Καταδρομών και πρέπει να είμαι εκέι Σαββάτο πρωί δηάδή μεθαύριο. Είμαι απο Αθήνα ξέρει κανείς πώς θα πάω; Γιατί δεν έχω βρει διαδρομή ούτε με ΚΤΕΛ ούτε με τίποτα. Ολα σταματάνε Θεσσαλονίκη.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιώργος έγραψε:Μάγκες θα παρακαλούσα αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει άμεσα! Πήρα μετάθεση για Δ΄Μοίρα Καταδρομών και πρέπει να είμαι εκέι Σαββάτο πρωί δηάδή μεθαύριο. Είμαι απο Αθήνα ξέρει κανείς πώς θα πάω; Γιατί δεν έχω βρει διαδρομή ούτε με ΚΤΕΛ ούτε με τίποτα. Ολα σταματάνε Θεσσαλονίκη.

http://1lyk-dramas.dra.sch.gr/drama/drama_plirofories.htm

http://www.kteldramas.gr/

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες