Φοιτητική άδεια
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Φοιτητική άδεια
Εννοώ μετά την ορκομωσία, δηλαδή 3η-5η βδομάδα (μέχρι να ολοκληρωθεί η βασική εκπαίδευση), αυτό εννοείτε κι εσείς; Ούτε τότε δίνουν;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Φοιτητική άδεια
μολιςς ορκιστείς πλέον δεν είναι βασική εκπαίδευση αλλα σχολείο μαχητη αν δεν κάνω λάθος...james έγραψε: Εννοώ μετά την ορκομωσία, δηλαδή 3η-5η βδομάδα (μέχρι να ολοκληρωθεί η βασική εκπαίδευση), αυτό εννοείτε κι εσείς; Ούτε τότε δίνουν;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Φοιτητική άδεια
nekrothaftis έγραψε:μολιςς ορκιστείς πλέον δεν είναι βασική εκπαίδευση αλλα σχολείο μαχητη αν δεν κάνω λάθος...james έγραψε: Εννοώ μετά την ορκομωσία, δηλαδή 3η-5η βδομάδα (μέχρι να ολοκληρωθεί η βασική εκπαίδευση), αυτό εννοείτε κι εσείς; Ούτε τότε δίνουν;
Φίλε μου, στο άρθρο για την βασική εκπαίδευση αναφέρεται ότι διαρκεί έως και την 5η εβδομάδα, άρα και μετά την ορκομωσία.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Φοιτητική άδεια
Τελικά έμαθα από την Στρατολογία τι ακριβώς συμβαίνει με τις φοιτητικές άδειες και ενημερώνω για τους υπόλοιπους που ενδιαφέρονται... Κατά την διάρκεια της βασικής δικαιούμαστε άδειες, αλλά φυσικά από την εμπειρία προκύπτει ότι αποφασίζει ό, τι θέλει ο διοικητής.
Αυτά.
Αυτά.
Φοιτητική άδεια
Δικαούμαστε φοιτητική άδεια για την Διπλωματική εργασία;
Ο Λοχαγός μου είναι φίλος μου και συμφοιτητής μου, οποτε απ΄αυτόν δεν έχω πρόβλημα για να πάρω άδεια και ο Διοικητής δεν κόβει τίποτα.
Ο Λοχαγός μου είναι φίλος μου και συμφοιτητής μου, οποτε απ΄αυτόν δεν έχω πρόβλημα για να πάρω άδεια και ο Διοικητής δεν κόβει τίποτα.
Φοιτητική άδεια
Γεια σας ρε μαγκες. να ρωτησω κι εγω κατι: Εχω πτυχιο και μολις τελειωσα και το μεταπτυχιακο μου. Λεω να κοψω την αναβολη για να μπω Νοεμβρη (αεροπορια). Ωστοσο σκεφτομαι να δηλωσω με το 10% για δευτερο πτυχιο. Σε αυτη την περιπτωση μπορω να παρω τις φοιτητικες αδειες ή οχι λογω του οτι ειναι δευτερο πτυχιο;
ευχαριστω...
ευχαριστω...
Φοιτητική άδεια
Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα αν είναι το πρώτο το δεύτερο ή το 100ό.
Εγώ είχα συνάδελφο που για το διδακτορικό του έπαιρνε κανονικά άδειες.
Εγώ είχα συνάδελφο που για το διδακτορικό του έπαιρνε κανονικά άδειες.
Φοιτητική άδεια
Θέλω να μπω στον στρατό με την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου και να πάρω άδεια για ορκωμοσία στην σχολή μου κατά τα τέλη Νοεμβρίου. Γίνεται αυτό;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επάγγελμα: Μαθητής
Φοιτητική άδεια
Καλησπέρα! Το χαρτί μου ήρθε για 19 Αυγούστου και θέλω να καταταγώ τώρα αν και μπορώ να πάρω αναβολή. Το θέμα είναι ότι επειδή έδινα δεύτερη φορά πανελλήνιες θα πρέπει στο τέλος Σεπτεμβρίου να γραφτώ στη σχολή που πέρασα, άρα και να πάρω άδεια. Στο στρατολογικό γραφείο που ρώτησα μου είπαν ότι θα μου δώσουν άδεια αν υπάρχει λόγος όπως αυτός. Γίνεται όμως να πάρω άδεια πριν ορκιστώ; Και συνήθως σε πόσο καιρό γίνεται η ορκομωσία (άρα και η πρώτη επίσημη άδεια) ;
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
Φοιτητική άδεια
Γεια χαρα!
ηθελα να ρωτησω αν δικαιουμαι φοιτητικη αδεια για διπλωματικη εργασια.
δε χρωσταω κανενα μαθημα αλλα μπορει να μου δωσει ο καθηγητης μου καποιου ειδους βεβαιωση οτι εργαζομαι πανω στη διπλωματικη;
φανταζομαι οτι για αδεια για την παρουσιαση της διπλωματικης δε θα εχω προβλημα! Ετσι;
ηθελα να ρωτησω αν δικαιουμαι φοιτητικη αδεια για διπλωματικη εργασια.
δε χρωσταω κανενα μαθημα αλλα μπορει να μου δωσει ο καθηγητης μου καποιου ειδους βεβαιωση οτι εργαζομαι πανω στη διπλωματικη;
φανταζομαι οτι για αδεια για την παρουσιαση της διπλωματικης δε θα εχω προβλημα! Ετσι;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επάγγελμα: Μαθητής
Φοιτητική άδεια
Ξέρει κανείς να μου πει στα σίγουρα αν αγροτική και φοιτητική άδεια είναι μία ή αν μπορώ να πάρω 12 μέρες φοιτητική και 12 αγροτική;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
Φοιτητική άδεια
Η ειδική άδεια είναι σύνολο 15 μέρες πλέον.(φοιτιτική, αγροτική, αναρρωτική)
Φοιτητική άδεια
Παιδια βοηθεια... !
κατα πασα πιθανοτητα φευγω τον αλλο μηνα για φανταρος (θα ξερω σιγουρα ως τις 19) η μαρτιο παλι... αλλα υπαρχει ενα προβλημα. χρωσταω μαθηματα στο λυκειο (απολυτηριες ενδοσχολικεσ&πανελληνιεσ) που εστω τα ενδοσχολικα πρεπει να τα δωσω για να παρα το απολυτηριο μου τον ιουνιο. και ρωταω εγω τωρα (εαν καποιος γνωριζει παρομιο περιστατικο η εχει το ιδιο προβλημα), τι γινεται σε αυτην την περιπτωση; κατα πρωτων δικαιουμαι εγω αναβολη τωρα λογω των ενδοσχολικων (σημειωση: δεν παρακολουθησα μαθηματα αυτη την χρονια) εξετασεων εστω, η μπορω να παρω αδδεια οταν θα ειμαι μεσα για να ερθω πισω να δωσω; να γνωστοποιησω οτι χρειαζεται ενα περιπου μηνας για την ολοκληρωση των εξετασεων. παρακαλω βοηθηστε με. ευχαριστω για την κατανοηση παιδες και καλοι πολιτες οσσοι κοντεβεται.
κατα πασα πιθανοτητα φευγω τον αλλο μηνα για φανταρος (θα ξερω σιγουρα ως τις 19) η μαρτιο παλι... αλλα υπαρχει ενα προβλημα. χρωσταω μαθηματα στο λυκειο (απολυτηριες ενδοσχολικεσ&πανελληνιεσ) που εστω τα ενδοσχολικα πρεπει να τα δωσω για να παρα το απολυτηριο μου τον ιουνιο. και ρωταω εγω τωρα (εαν καποιος γνωριζει παρομιο περιστατικο η εχει το ιδιο προβλημα), τι γινεται σε αυτην την περιπτωση; κατα πρωτων δικαιουμαι εγω αναβολη τωρα λογω των ενδοσχολικων (σημειωση: δεν παρακολουθησα μαθηματα αυτη την χρονια) εξετασεων εστω, η μπορω να παρω αδδεια οταν θα ειμαι μεσα για να ερθω πισω να δωσω; να γνωστοποιησω οτι χρειαζεται ενα περιπου μηνας για την ολοκληρωση των εξετασεων. παρακαλω βοηθηστε με. ευχαριστω για την κατανοηση παιδες και καλοι πολιτες οσσοι κοντεβεται.

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
Φοιτητική άδεια
Δικαιούσαι 12μηνη αναβολή για να δώσεις πανελλήνιες αρκεί να τους πας μια βεβαίωση οτι έδωσες τα μαθήματα 

Φοιτητική άδεια
Παρακαλώ λίγη βοήθεια.
Κατατάσσομαι στις 8 Φεβρουαρίου.
17 Φεβρουαρίου δίνω το τελευταίο μάθημα πριν το πτυχίο.
Γνωρίζει κάποιος να μου πει με απόλυτη σιγουριά αν υπάρχει περίπτωση να πάρω άδεια;(έστω μια ημέρα)
Επίσης θα υπάρχει καθόλου ελεύθερος χρόνος για διάβασμα; Έστω 2 ώρες την ημέρα;
Κατατάσσομαι στις 8 Φεβρουαρίου.
17 Φεβρουαρίου δίνω το τελευταίο μάθημα πριν το πτυχίο.
Γνωρίζει κάποιος να μου πει με απόλυτη σιγουριά αν υπάρχει περίπτωση να πάρω άδεια;(έστω μια ημέρα)
Επίσης θα υπάρχει καθόλου ελεύθερος χρόνος για διάβασμα; Έστω 2 ώρες την ημέρα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες