Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Η λογική λέει φίλε μου ότι στον καθορισμό των θέσεων θα παίξουν ρόλο και τα κενά που δημιουργήθηκαν απο τις περυσινές θέσεις επιτυχόντων.
Καλημέρα ! Έχει ακούσει κανείς πότε θα βγει η προκυρηξη ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φίλε μου, ο στόχος ειναι να υπάρξει κάτι επίσημο... (γραπτό) απο το υπουργείο... Κ όχι τι άκουσε ο κάθε ένας. Με το που υπάρξει κάτι τέτοιο θα το γράψω εγώ τουλάχιστον εδώ κ θα το αναλύσουμε. Καλημέρα.
Θα βγει η προκυρηξη σε περιπου 1,5 μηνα για 1300 θεσεις.
Δεν θα καλυφθουν θεσεις απο περσινους επιλαχοντες.
Φιλε driver52, ο αριθμος των νεων εποχικων δεν θα ειναι πανω απο 1000 αντε 1100 με τις τυχον διαρροες που υπηρξαν λογω ΕΦ. Η διαπιστωτικη λεει 2500 συνολικα,500 απο τους παλιους + 900 απο τους περσινους (χοντρικα νουμερα) αρα μενουν το πολυ 1100 για τη νεα προκηρυξη. Τωρα μενει να εγκριθει βεβαια το κονδυλι... Τπτ δεν ειναι ακομα σιγουρο.
Ο 1.5 μηνας που αναφερεις ειναι απο καποια πηγη; Εχω λογω που το ρωταω...
Ο 1.5 μηνας που αναφερεις ειναι απο καποια πηγη; Εχω λογω που το ρωταω...
Απο πηγη ειναι ναι.
Εμενα μου ειπαν για πασχα κοντα... Αρα εχουμε κοινο χρονικο διαστημα
Μακαρι να ειναι ετσι και να βγει
Μακαρι να ειναι ετσι και να βγει
Αν βγουν άλλες 1500 θέσεις εποχικών.. δεν υπάρχει ποτέ μα ποτέ περίπτωση να γίνουμε μόνιμοι.. Με συνολικά 2500 εποχικούς ποιους θά προλάβει να κάνει μόνιμους; Σέ είκοσι χρόνια και αν..
Κανεις δεν θα γίνει μόνιμος, Εποχικός σημαίνει εποχικός! Και να δώσω κ μια πληροφορία το σώμα χρειάζεται το καθεστώς του εποχικού διότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα σε συγκεκριμένη εποχή! Δεν θέλει να φορτωθεί κοσμο μισθολογικά! Άντε να δώσω και μια δεύτερη πληροφορία, Στο μέλλον η διαδικασία θα γίνεται όπως οι ΕΦ. Αυτά τα ολιγα για την ώρα.
Προσωπικά θεωρώ πως θα ήταν δικαιο η μονιμοποίηση να γίνει με μοριοδοτηση τόσο σε αθλητικο επίπεδο(επιδόσεις) όσο και σε γνωστικό(πτυχίο, ξένες γλώσσες κτλ)
Defy έγραψε:Αν βγουν άλλες 1500 θέσεις εποχικών. Δεν υπάρχει ποτέ μα ποτέ περίπτωση να γίνουμε μόνιμοι. Με συνολικά 2500 εποχικούς ποιους θά προλάβει να κάνει μόνιμους; Σέ είκοσι χρόνια και αν.
to 2011 να σε πληροφορίσω αδελφέ μου πώς ήταν κάπου 5500 εποχικοί και γίνανε οι 3400 μονομιάς πενταετής, και στην συνέχεια και οι υπόλοιποι έγιναν... Εκτός απο περιπτώσεις που δεν είχαν ούτε γυμνάσιο (ελάχιστοι δηλαδή) μήν λέμε ότι θέλουμε...
Firefighter έγραψε:Κανεις δεν θα γίνει μόνιμος, Εποχικός σημαίνει εποχικός! Και να δώσω κ μια πληροφορία το σώμα χρειάζεται το καθεστώς του εποχικού διότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα σε συγκεκριμένη εποχή! Δεν θέλει να φορτωθεί κοσμο μισθολογικά! Άντε να δώσω και μια δεύτερη πληροφορία, Στο μέλλον η διαδικασία θα γίνεται όπως οι ΕΦ. Αυτά τα ολιγα για την ώρα.
Ναι το σώμα χρειάζεται εποχικούς και βολεύει το σώμα να έχει εποχικούς αλλά γιατί ποτέ μόνιμοι οι νυν εποχικοί περυσινοί και φετινοί αν πάρει... ; Μήπως δεν υπάρχει νόμος που άμεσα οποια κυβέρνηση θέλει τον ενεργοποιεί και ξεκινάει η διαδικασία αναγνώρισης προυπηρεσίας και προσόντων για πενταετία απο εποχικός;
Προσωπική μου άποψη ότι κ να ειναι ο καθένας μας να μιλάμε με δεδομένα και να μην απογοητεύουμε κόσμο στηριζόμενοι στην φαντασία μας... Φιλικά και μονο ότι λέω εδώ μέσα ο μονος μου στόχος ειναι να δώσω σωστές πληροφορίες όταν και άν έχω παρά να παραπλανήσω ή να έρθω σε αντιπαράθεση.
Βρε αγορίνα μου τό 2011 γίνανε 3500 χιλιάδες εποχικοί που κάποιοι ήταν εποχικοί από αρχές 90.. στην καλύτερη από αρχές 2000. Οι υπόλοιποι μείνανε έξω και τους πήρανε πέρυσι.. δλδ αυτοί που μείνανε έξω είχαν το λιγότερο δέκα χρόνια προ υπηρεσία.. και μιλάμε και για άλλες εποχές.. και μιλάμε και για Κούλη.. άν Με δεξιά περιμένεις από εποχικός νά γίνεις μόνιμος άστα καλύτερα.. δεξιά μόνο αν είσαι εφοπλιστής , πατριάρχης, βιομήχανος βοηθάει..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες