Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kwstass
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kwstass »

Φίλε ΤΖΙΤΖΙΚΑΚΟΣ κατα τη γνώμη μου είσαι πολύ λάθος οσον αφορα τους πολύτεκνους. Άλλο να προσφέρεις 1-2 παιδια στην κοινωνία και άλλο 4-5. Δεν είναι ίδιος ο αγώνας. Έμεσα ή άμεσα είναι μια θυσία και στην πατρίδα και όπως όλοι ξέρουμε πλέον η πατρίδα έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας. Εξάλου με βάση τα περσινά δεδομένα μιλάμε για μια διαφορά της τάξεως των 903 μορίων. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει αυτό το πράγμα που λέγετε κυβέρνηση, αφού πλέον έχουν κατακρεουργήσει και τα επιδόματα.
Tso
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Tso »

capten fan έγραψε:Αναμένουμε μου είπαν κανονικα το περσινό αριθμό εισακτέων οποτε μου λεει θα υπάρχει αυξηση. Δεν ανέφεραν κάποιο κλείσιμο σχολής... Παντως 250 δε νομιζω να δεχτούν παλι φέτος. Κατα λεξη οτι σου λεω μ ειπαν φιλε.

Καλημερα. Μολις πηρα τηλ. Στην σχολη της κομοτηνης και μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν κατι. Συγκεκριμενα καλεσα σε δυο νουμερα, η μια δεν ηξερε τιποτα απολυτως και με παρεπεμψε στην δευτερη γυναικα οπου και αυτη μου ειπε οτι δεν γνωριζει κατι.

Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από capten fan »

Φιλε τι να σου πω. Και εγω με μια γυναικα Μίλησα
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

capten fan έγραψε:Φιλε τι να σου πω. Και εγω με μια γυναικα Μίλησα
Εκτός και αν μίλησες με αλλη και σου το είπαν απλα για να ξεμπερδευουν... Θα μαθουμε σε λιγες μέρες

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

kwstass έγραψε:Φίλε ΤΖΙΤΖΙΚΑΚΟΣ κατα τη γνώμη μου είσαι πολύ λάθος οσον αφορα τους πολύτεκνους. Άλλο να προσφέρεις 1-2 παιδια στην κοινωνία και άλλο 4-5. Δεν είναι ίδιος ο αγώνας. Έμεσα ή άμεσα είναι μια θυσία και στην πατρίδα και όπως όλοι ξέρουμε πλέον η πατρίδα έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας. Εξάλου με βάση τα περσινά δεδομένα μιλάμε για μια διαφορά της τάξεως των 903 μορίων. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει αυτό το πράγμα που λέγετε κυβέρνηση, αφού πλέον έχουν κατακρεουργήσει και τα επιδόματα.
Αποψή σου όχι όμως δεκτή από όλους εμάς τους υπόλοιπους. Να παλέψεις και εσύ με τους ίδιους όρους και Κανόνες όπως μοχθούν να εισαχθούν στην Αστυνομική Ακαδημία όλοι η αλλοιώς η πλειοψηφία των υποψηφίων.
panos19
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από panos19 »

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούριο μέλος, πριν λίγο έκανα εγγραφή. Έχω δώσει πανελλήνιες το 2014, πέρασα σε μια σχολή της ΑΣΟΕΕ, είμαι τέταρτο έτος (22 χρονών) και όταν τελειώσω την σχολή σκέφτομαι να δώσω για αστυφυλάκων. Είναι έγκλημα να παρατήσω την σχολή μιας και έχω φτάσει 4ο έτος οπότε σκέφτομαι να την τελειώσω και μετά. Θέλω να ρωτήσω, μέχρι ποια ηλικία μπορώ να δώσω για αστυφυλάκων; Και κάτι ακόμη, θα έχω κάποιο πλεονέκτημα από το πτυχίο πανεπιστημίου για την αστυνομία ή όχι; Ευχαριστώ πολύ.
Tso
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Tso »

Καλησπερα. Το οριο ηλικιας ειναι 25. Δεν μετραει το πτυχιο μεσα στην υπηρεσια παρα μονο ως προς την προαγωγη σου ως αρχιφυλακας απο αστυφυλακας, δηλαδη οι αλλοι θα δωσουν εξετασεις ενω εσυ οχι. Και για το τελευταιο με καθε επιφυλαξη στο αναφερω διοτι δεν γνωριζω αν εχει αλλαξει καποιος νομος τα τελευταια ετη.
Άβαταρ μέλους
Streak21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Streak21 »

Μάγκες βγήκε η προκήρυξη για όσους δεν το έχουν ήδη δει Εικόνα
spinalgr1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από spinalgr1990 »

Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Vegeta1993 »

Γειά σας παιδιά είναι κάποιος από επαλ που να έχει προμηθευτεί το δελτίο εξεταζομενου; Γιατί από το σχολείο μου λένε δεν βγήκε ακόμα. Επίσης, στην προκυρηξη όταν πάμε στο τμήμα χρειάζεται το δελτίο εξεταζομενου για να δώσουμε;
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Ναι φιλε πρεπει να το εχεις μαζι σου γτ το βγάζουν φωτοτυπία στο τμημα
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Vegeta1993 »

Κάποιος που είναι από επαλ ξέρει να μου αν το έχει λάβει το δελτίο εξεταζομενου;
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Vegeta1993 έγραψε:Κάποιος που είναι από επαλ ξέρει να μου αν το έχει λάβει το δελτίο εξεταζομενου;
Μην αγχώνεσε έχεις χρόνο δεν μπορει θα σας τα δώσουν και σε εσάς.
Άβαταρ μέλους
Streak21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Streak21 »

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση αν κάποιος κοπεί στην πκε μπορεί να συμμετέχει κανονικά στις επόμενες προκηρύξεις η όχι;
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Streak21 έγραψε:Παιδιά να κάνω μια ερώτηση αν κάποιος κοπεί στην πκε μπορεί να συμμετέχει κανονικά στις επόμενες προκηρύξεις η όχι;

Κανονικότατα μπορεί αλλά θα ξανά περάσει φυσικά πκε

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες