Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2018)
Φίλε ΤΖΙΤΖΙΚΑΚΟΣ κατα τη γνώμη μου είσαι πολύ λάθος οσον αφορα τους πολύτεκνους. Άλλο να προσφέρεις 1-2 παιδια στην κοινωνία και άλλο 4-5. Δεν είναι ίδιος ο αγώνας. Έμεσα ή άμεσα είναι μια θυσία και στην πατρίδα και όπως όλοι ξέρουμε πλέον η πατρίδα έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας. Εξάλου με βάση τα περσινά δεδομένα μιλάμε για μια διαφορά της τάξεως των 903 μορίων. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει αυτό το πράγμα που λέγετε κυβέρνηση, αφού πλέον έχουν κατακρεουργήσει και τα επιδόματα.
capten fan έγραψε:Αναμένουμε μου είπαν κανονικα το περσινό αριθμό εισακτέων οποτε μου λεει θα υπάρχει αυξηση. Δεν ανέφεραν κάποιο κλείσιμο σχολής... Παντως 250 δε νομιζω να δεχτούν παλι φέτος. Κατα λεξη οτι σου λεω μ ειπαν φιλε.
Καλημερα. Μολις πηρα τηλ. Στην σχολη της κομοτηνης και μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν κατι. Συγκεκριμενα καλεσα σε δυο νουμερα, η μια δεν ηξερε τιποτα απολυτως και με παρεπεμψε στην δευτερη γυναικα οπου και αυτη μου ειπε οτι δεν γνωριζει κατι.
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 16
Φιλε τι να σου πω. Και εγω με μια γυναικα Μίλησα
- capten fan
- Υπολοχαγός
Εκτός και αν μίλησες με αλλη και σου το είπαν απλα για να ξεμπερδευουν... Θα μαθουμε σε λιγες μέρεςcapten fan έγραψε:Φιλε τι να σου πω. Και εγω με μια γυναικα Μίλησα
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Αποψή σου όχι όμως δεκτή από όλους εμάς τους υπόλοιπους. Να παλέψεις και εσύ με τους ίδιους όρους και Κανόνες όπως μοχθούν να εισαχθούν στην Αστυνομική Ακαδημία όλοι η αλλοιώς η πλειοψηφία των υποψηφίων.kwstass έγραψε:Φίλε ΤΖΙΤΖΙΚΑΚΟΣ κατα τη γνώμη μου είσαι πολύ λάθος οσον αφορα τους πολύτεκνους. Άλλο να προσφέρεις 1-2 παιδια στην κοινωνία και άλλο 4-5. Δεν είναι ίδιος ο αγώνας. Έμεσα ή άμεσα είναι μια θυσία και στην πατρίδα και όπως όλοι ξέρουμε πλέον η πατρίδα έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας. Εξάλου με βάση τα περσινά δεδομένα μιλάμε για μια διαφορά της τάξεως των 903 μορίων. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει αυτό το πράγμα που λέγετε κυβέρνηση, αφού πλέον έχουν κατακρεουργήσει και τα επιδόματα.
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούριο μέλος, πριν λίγο έκανα εγγραφή. Έχω δώσει πανελλήνιες το 2014, πέρασα σε μια σχολή της ΑΣΟΕΕ, είμαι τέταρτο έτος (22 χρονών) και όταν τελειώσω την σχολή σκέφτομαι να δώσω για αστυφυλάκων. Είναι έγκλημα να παρατήσω την σχολή μιας και έχω φτάσει 4ο έτος οπότε σκέφτομαι να την τελειώσω και μετά. Θέλω να ρωτήσω, μέχρι ποια ηλικία μπορώ να δώσω για αστυφυλάκων; Και κάτι ακόμη, θα έχω κάποιο πλεονέκτημα από το πτυχίο πανεπιστημίου για την αστυνομία ή όχι; Ευχαριστώ πολύ.
Καλησπερα. Το οριο ηλικιας ειναι 25. Δεν μετραει το πτυχιο μεσα στην υπηρεσια παρα μονο ως προς την προαγωγη σου ως αρχιφυλακας απο αστυφυλακας, δηλαδη οι αλλοι θα δωσουν εξετασεις ενω εσυ οχι. Και για το τελευταιο με καθε επιφυλαξη στο αναφερω διοτι δεν γνωριζω αν εχει αλλαξει καποιος νομος τα τελευταια ετη.
Μάγκες βγήκε η προκήρυξη για όσους δεν το έχουν ήδη δει 

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Βγήκε χθες 18 Μαϊου 2018 η Προκήρυξη για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, με το σύστημα των γενικών εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
όριο ηλίκίας το 26έτος δηλ. Αφορά αυτούς που έχουν γεννηθεί απο 01-01-1993 και μεταγενέστερα
όριο ηλίκίας το 26έτος δηλ. Αφορά αυτούς που έχουν γεννηθεί απο 01-01-1993 και μεταγενέστερα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Γειά σας παιδιά είναι κάποιος από επαλ που να έχει προμηθευτεί το δελτίο εξεταζομενου; Γιατί από το σχολείο μου λένε δεν βγήκε ακόμα. Επίσης, στην προκυρηξη όταν πάμε στο τμήμα χρειάζεται το δελτίο εξεταζομενου για να δώσουμε;
- capten fan
- Υπολοχαγός
Ναι φιλε πρεπει να το εχεις μαζι σου γτ το βγάζουν φωτοτυπία στο τμημα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Κάποιος που είναι από επαλ ξέρει να μου αν το έχει λάβει το δελτίο εξεταζομενου;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Μην αγχώνεσε έχεις χρόνο δεν μπορει θα σας τα δώσουν και σε εσάς.Vegeta1993 έγραψε:Κάποιος που είναι από επαλ ξέρει να μου αν το έχει λάβει το δελτίο εξεταζομενου;
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση αν κάποιος κοπεί στην πκε μπορεί να συμμετέχει κανονικά στις επόμενες προκηρύξεις η όχι;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Streak21 έγραψε:Παιδιά να κάνω μια ερώτηση αν κάποιος κοπεί στην πκε μπορεί να συμμετέχει κανονικά στις επόμενες προκηρύξεις η όχι;
Κανονικότατα μπορεί αλλά θα ξανά περάσει φυσικά πκε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες