Αθλητικές δοκιμασίες για ΛΦ (2016)
Πολυ ελαστικοι στα αθληματα... Υπηρχαν ατομα που στις καμψεις ανεβοκατεβαιναν 10 ποντους και αλλοι στις ελξεις που δεν περασαν το σαγονι στην δεκατη και περασαν! Κριμα γι αυτους που ηταν καλα προετοιμασμενοι... Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια για την συνεχεια και καλο πασχα!
Ναι καθε υποψηφιο τον μετρουσε καποιο στελεχος. Δεν ηταν συγκεκριμενος ο χρονος π. Χ απο τα 2 χιλιομετρα για τις ελξεις κατσαμε κανενα 20λεπτο το ιδιο και απο τις ελξεις στους κοιλιακους αλλα τα υπολοιπα τα καναμε καπακι δλδ μεσα σε ενα τεταρτο καναμε κοιλιακους καμψεις και 100ρι
Ναι καθε υποψηφιο τον μετρουσε καποιο στελεχος. Δεν ηταν συγκεκριμενος ο χρονος π. Χ απο τα 2 χιλιομετρα για τις ελξεις κατσαμε κανενα 20λεπτο το ιδιο και απο τις ελξεις στους κοιλιακους αλλα τα υπολοιπα τα καναμε καπακι δλδ μεσα σε ενα τεταρτο καναμε κοιλιακους καμψεις και 100ρι
Ειδικές Δυνάμεις με τους μισούς να κόβονται στην κολύμβηση και τους άλλους μισούς να κλαίνε για να κάνουν 10 έλξεις. Μόνο για να φοράνε κανένα t-shirt των ειδικών δυνάμεων είναι οι πιο πολλοί. Μέχρι εκεί. Καλή επιτυχία να έχουμε.
Πείτε και για τα υπόλοιπα ρε παιδια... μηκος-σφαιρα που είναι βαρβατα; Από βαλβιδα το μηκος; Και σφαίρα δεν πρέπει να βγεις έξω από τη βαλβίδα καθώς εκτελεις?
Βγηκαν...7 και 8 μαιου τα γραπτα
Στο πίνακα με τους επιτυχόντες είδα ονόματα τα οποία απέτυχαν σε μια από τις δοκιμασίε, ενώ είχαν υπογράψει κιόλας δίπλα στο #ΑΠΕΤΥΧΕ.
Γιατι κανεις δε θιγει το του ΑΣΕΠ που διαμήνυε ο υπουργος που θα εξασφαλιζε την διαφανεια και αντ αυτου ηταν συνένοχος στο εγκλημα που πιστευα οτι αν ειχαμε ενα διαφανη οργανισμο αυτος ηταν ο ασεπ, ντροπης πραγματα επρεπε να τραβηξω ενα βιντεο και να τους ξεφτιλίσω στο ιντερνετ...
Αγαπητε εχω εγω βιντεο αλλα δεν θα ασχοληθω καθολου! Πραγματικα αηδιασα με την αξιοκρατια! Εγω κοπηκα! Πηρα εννιαμιση ελξεις ολοσωστες με τεντωμενα χερια και πηγουνι πανω απο το μονοζυγο καινστην 10τη εφτασα μεχρι το μευωπο και γλιστρισα και επεσα! Αν δεις υο βιντεο που εχω θα παθεις πλακα! Οπως επισης φαινεται οτι ο επιτροπος του ασεπ ελειπε εκεινη την στιγμη απο την διαδικασια..
Αυτοι ειμαστε δυστηχως, δεν υπαρχει αξιοκρατια σε τιποτα. Στις ελξεις οι περισσοτεροι τις κανανε μισες , και η επιτροπη απλα ελεγε παρτην ολοκληρη αλλα την μετραγε, στις καμψεις τα ιδια.Ολα αυτα θα εχουν αποτελεσμα να μεινουν απεξω καποιοι που αξιζουν με βαση την προκυρηξη και το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι αδικια για καποιος που θα ξερουνε οτι αν ητανε ολα σωστα θα ητανε διαφορετικα τα πραγματα για αυτους
1. Ανακοινώνεται ότι ο αλφαβητικός (πρώτα τα στοιχεία των γυναικών υποψηφίων) Πίνακας υποψηφίων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων έτους 2015, οι οποίοι συμμετείχαν στα προβλεπόμενα από τις ισχύουσες διατάξεις αγωνίσματα των Αθλητικών δοκιμασιών και επέτυχαν, αναρτήθηκε την 20-04-2016 ημέρα Τετάρτη στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.
2. Οι υποψήφιοι οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στον ανωτέρω Πίνακα, αποκλείονται του διαγωνισμού.
3. Οι υποψήφιοι που συμμετείχαν και επέτυχαν σε όλες τις Αθλητικές δοκιμασίες, εξαιρουμένων των υποψηφίων της Κατηγορίας (γ) της παρ.1 του Κεφαλαίου Α΄ της οικείας Προκήρυξης, υποβάλλονται σε γραπτές εξετάσεις στα προβλεπόμενα μαθήματα οι οποίες θα διεξαχθούν την 07 και 08-05-2016, ημέρες Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα, στο Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Μ. ΚΑΡΑΟΛΗ &Α. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 80, ΠΕΙΡΑΙΑΣ), σύμφωνα με Πρόγραμμα Γραπτών Εξετάσεων που θα γνωστοποιηθεί στους υποψηφίους με νεώτερη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Λ. Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ. καθώς και με ανάρτηση στο κτίριο του Αρχηγείου του Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Λελαπας έγραψε:Αγαπητε εχω εγω βιντεο αλλα δεν θα ασχοληθω καθολου! Πραγματικα αηδιασα με την αξιοκρατια! Εγω κοπηκα! Πηρα εννιαμιση ελξεις ολοσωστες με τεντωμενα χερια και πηγουνι πανω απο το μονοζυγο καινστην 10τη εφτασα μεχρι το μευωπο και γλιστρισα και επεσα! Αν δεις υο βιντεο που εχω θα παθεις πλακα! Οπως επισης φαινεται οτι ο επιτροπος του ασεπ ελειπε εκεινη την στιγμη απο την διαδικασια.
αγορίνα, σαν περιγραφή ταινίας του ρόκι μπαλμπόα είναι που στην επόμενη προκήρυξη θα πάρει το αίμα του πίσω κάνοντας 30 έλξεις...
-
- Posts in topic: 4
ΑποΛελε έγραψε:Αυτοι ειμαστε δυστηχως, δεν υπαρχει αξιοκρατια σε τιποτα. Στις ελξεις οι περισσοτεροι τις κανανε μισες, και η επιτροπη απλα ελεγε παρτην ολοκληρη αλλα την μετραγε, στις καμψεις τα ιδια.Ολα αυτα θα εχουν αποτελεσμα να μεινουν απεξω καποιοι που αξιζουν με βαση την προκυρηξη και το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι αδικια για καποιος που θα ξερουνε οτι αν ητανε ολα σωστα θα ητανε διαφορετικα τα πραγματα για αυτους
φίλε μου υπήρχε αξιοκρατία γιατί ήταν πολύ ελαστικοί με όλους, δεν είναι να πείς οτι ηταν σε 4-5 άτομα συγκεκριμένα, ήταν με όλους... Και πολυ απλά βγαίνουν χαμένα τα παιδιά που ήταν πολυ έτοιμα για τα αθλήματα.
Μπορεί κάποιος να κάνει μία σύντομη περιγραφή της ημέρας αθλημάτων από την αρχή ως το τέλος όπως είχε κάνει ένα παιδί στην προηγούμενη προκυρηξη των υπαξιωματικών; Πως γίνετε κάθε τι και τι πρέπει να προσέξει ο εξεταζόμενος κλπ
- Tasos2aMAL
- Posts in topic: 6
197 άτομα στα γραπτά. Περίμενα λιγότερα, η αλήθεια είναι, γιατί πολλοί στα αθλήματα ήταν για ειδικές ανάγκες, και όχι για ειδικές αποστολές! Αλλά μη γίνω κακός μέρες που έρχονται. Καλή επιτυχία να έχουμε, καλό διάβασμα και καλό Πάσχα!
-
- Posts in topic: 19
αδερφε επειδη εχω καταλαβει ποιος εισαι ακριβως θα σου πω οτι και εγω επαθα το ιδιο πραγμα και στην 10 φυγαν τα χερια μου! Το οτι καποιος υπεγραψε οτι απετυχε και τον ειδατε στον πινακα παιδια δεν νομιζω οτι ισχυει! Απλα ηταν η κακια στιγμη για μενα και για σενα! Την δευτερη μερα των αθληματων πληροφορηθηκα οτι σκουπιζαν τα μονοζυγα γτ ειχαν γινει αυτα την δευτερα! Τεσπα το δικιο μας αυτη την στιγμη δεν μπορουμε να το βρουμε. Καλη επιτυχια να εχετε παιδια οσοι καταφεραν και φτασαν στο τελικο. Σταδιο!Λελαπας έγραψε:Αγαπητε εχω εγω βιντεο αλλα δεν θα ασχοληθω καθολου! Πραγματικα αηδιασα με την αξιοκρατια! Εγω κοπηκα! Πηρα εννιαμιση ελξεις ολοσωστες με τεντωμενα χερια και πηγουνι πανω απο το μονοζυγο καινστην 10τη εφτασα μεχρι το μευωπο και γλιστρισα και επεσα! Αν δεις υο βιντεο που εχω θα παθεις πλακα! Οπως επισης φαινεται οτι ο επιτροπος του ασεπ ελειπε εκεινη την στιγμη απο την διαδικασια.
Να νιωθεις περηφανος για την προσπαθεια σου ειναι πολυ βρωμικοι και το χειροτερο ειναι οτι δε ντρεπονται! Το βιντεο κρατα μπορει να χρειαστει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες