Επιλαχόντες Υπαξ. Λιμενικού (2014)
Καμια συζητηση δεν εγινε.. ετσι μου ειπαν στο τηλεφωνο
Καλα και ποτε θα απαντησουν; Παιζουν με τα νευρα μας

Μας δουλευουν απλα
Ειναι σιγουρο οτι δεν συζητησαν; Μηπως το παν για να μην παρουν ολοι τηλ εκει;
Πηρα και στο υπουργειο και στο νσκ και ειπαν οτι δεν εγινε συνεδριαση σημερα αν και ηταν κανονισμενο να γινει στις 5
Για ποιο λόγο δεν γίνεται η συζήτηση ενώ ήταν να γίνει σήμερα; Δεν μπορώ να καταλάβω. Από Τρίτη σε Τρίτη θα μας πηγαίνουν;
Όποιος έχει κάποιο νεότερο ας μας ενημερώσει. Πάντως δεν το βλέπω να βγάζουμε άκρη σύντομα. Γενικά όλες οι διαδικασίες προχωράνε με ρυθμούς χελώνας
Όποιος έχει κάποιο νεότερο ας μας ενημερώσει. Πάντως δεν το βλέπω να βγάζουμε άκρη σύντομα. Γενικά όλες οι διαδικασίες προχωράνε με ρυθμούς χελώνας
Πηρε κανενας αλλος τηλεφωνο?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Salonika σε ποιο νούμερο παίρνεις τηλέφωνο; Προσπάθησα να πάρω στο γραφείο του νομικού συμβούλου και τα τηλέφωνα φαίνεται να είναι εκτός. Δεν χτυπάει καν. Όταν πήρες σου είπαν τον λόγο που δεν έγινε σήμερα η συζήτηση;
Επίσης μίλησα και με το υπουργείο και συγκεκριμένα με το γραφείο εκπαίδευσης και μου είπαν να ξαναπάρω στο τέλος της εβδομάδας και ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν νεότερα
Επίσης μίλησα και με το υπουργείο και συγκεκριμένα με το γραφείο εκπαίδευσης και μου είπαν να ξαναπάρω στο τέλος της εβδομάδας και ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν νεότερα
Στο κεντρικο παιρνω του νσκ.. ο κουραδας ο νομικος συμβουλος δεν μου τ σηκωνει. Και γω πηρα στη γραμματεια του υπουργειου και μου ειπε οτι δεν ηρθε ο νομικος συμβουλος απο κει για να ξερουν τι εγινε και οτι ισως εχουν νεοτερα αυριο
Παιδια καλησπερα. Εχουμε καποιο νεο σχετικα με τη συνεδριαση του νς χτες;
Πιστεύω ότι αυτό με το νς είναι δικαιολογία να κερδίσουν χρόνο και αν γίνει θα είναι αρνητικό.
Και αρνητικο να ειναι δεν τους δεσμευει..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες