Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2015)
Σύμφωνα με το dikaiologitika περνάει από την Ολομέλεια της Βουλής άμεσα.
Προσλήψεις φρουρών, υγειονομικών και Διοικητικών σε 33 φυλακές της Χώρας
Προσλήψεις φρουρών, υγειονομικών και Διοικητικών σε 33 φυλακές της Χώρας
Τρεχει το πραγμα... μωρε μπραβο!
Καλησπερα παιδια εγω εχω 19,5 απο γενικο λυκειο πολυτεκνοια διπλωματα α, β, γ, δ, ε παντρεμενος με ενα παιδι και εντωπιοτιτα νομου ομως εχω ελπιδες;
Το τρολλαρισμα κρατάει γερά βλέπω.
Με τοσα διπλωματα γιατι δεν γινεσαι οδηγος?

Teras έγραψε:Το τρολλαρισμα κρατάει γερά βλέπω.
οσο πλησιαζει ο καιρος τετοια θα ακουμε. Και επειδη γεμισαμε περσυ ενα σωρο σελιδες να τσακωνομαστε μεταξυ μας και με τους διαχειριστες ας μην απαντησουμε αυτη τη φορα να ειμαστε ολοι κομπλε...

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 21
Παιδια μονο των εξωτερικων εχω... Που θα βρουμε των εσωτερικων;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα. Ακούγεται το εξής:(Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας) Γνωρίζω ότι στο νομοσχέδιο γίνεται σύσταση των θέσεων για τους σωφρονιστικούς. Αυτό τι σημαίνει; Ότι πήρε περισσότερους ψήφους και πέρασε; Επειδή δεν τα πάω καλά με τα πολιτικά παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.
(◣_◢)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
Η εντοποιοτητα ισχυει; Πρεπει να ειμαστε εγγεγραμμενοι στον δημο Κορυδαλλου για το καταστημα κορυδαλου; Το ξερω ας βγει πρωτα και μετα βλεπουμε. Αλλα κατι ειχε παιχτει με την εντοποιοτητα πριν λιγα χρονια αν θυμαμαι καλα.
Οτι νομοσχεδιο κατεβαζει η καθε κυβερνηση ειναι λιγο δυσκολο λογο πλειοψηφιας να μην περασει! ηταν αναμενομενο οτι θα περασει... Νομιζω οτι αφου εχει εγκρινει το λογιστηριο περασε και απο την βουλη... Δεν μενουν και πολλα ακομα!
μωλις ακουσα τωρα στον Αντ1 οτι το νομοσχεδιο αυτο θα ψηφιστει τα μεσανυχτα Στην ονομαστικη ψηφοφορια τις βουλης!
http://www.synigoros.gr/resources/20120405dt--2.pdf σχετικα με την εντοπιοτητα
Νόμου 4057/2012 με αριθμό ΦΕΚ 54skylos έγραψε:http://www.synigoros.gr/resources/20120405dt--2.pdf σχετικα με την εντοπιοτητα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες