Nassos έγραψε: Χρυσή και άγια εποχή, να σε βαράνε οι δάσκαλοι ή να παίρνεις αποβολή επειδή έτυχε να βρίσκεσαι έξω από ένα μαγαζί μιας κάποιας "κακόφημης γειτονιάς". Ή να μη μπορείς να βρείς σχολείο επειδή είχες "διαγωγή κοσμία". Λόγω εκείνων των ακραίων καταστάσεων ξεχαρβαλώθηκε η κοινωνία τη δεκαετία του 1980 με τον καταστροφέα και τσαρλατάνο Ανδρέα Παπανδρέου.
Ευχαριστω Νασσο! Μηπως ξερουμε εκεινη τη μερα τι γινεται στα στρατοπεδα! Π. Χ αν στο ιδιο μερος ειμαι και στρατιωτης και ψηφιζω κιολας, δλδ "σπιτι" μου, με κρατανε μεσα αν δεν εχω υπηρεσια και μου δινουν υπηρεσιακο λιγες ωρες?
Και κάτι που σχετίζεται άμεσα με τις επικείμενες εκλογές αλλά και τον γέλωτα που προκαλεί μόνον και τίποτα άλλο ο Αντωνάκης και η παρέα του νομίζοντας ότι απευθύνονται σε τίποτα ψηφοφόρους με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης.
Mixalis4 έγραψε:Ευχαριστω Νασσο! Μηπως ξερουμε εκεινη τη μερα τι γινεται στα στρατοπεδα! Π. Χ αν στο ιδιο μερος ειμαι και στρατιωτης και ψηφιζω κιολας, δλδ "σπιτι" μου, με κρατανε μεσα αν δεν εχω υπηρεσια και μου δινουν υπηρεσιακο λιγες ωρες;
Ναι υπηρεσιακό, και αν είστε αρκετά άτομα, μπορεί να πάτε και με στρατιωτικό όχημα, ψηφίζετε και μετά επιστρέφετε στο στρατόπεδο.
Δηλαδη αποκλειεται 100% να πανε μονο οι εχοντες υπηρεσια και ολοι οι υπολοιποι στην εξοδο τους; Ρωταω γιατι στο λοχο που ειμαστε στη ΣΕΑΠ ειμαστε 200 ατομα κι αν υποθεσουμε πως ολοι μενουμε μεσα, δε χωραμε εκεινο το βραδυ να κοιμηθουμε στα κρεβατια!
Α, λάθος κατάλαβα. Όχι, μόνο όσοι έχουν υπηρεσία παίρνουν ολιγόωρη άδεια για να πάνε στο εκλογικό τμήμα να ψηφίσουν. Οι εξοδούχοι συνεχίζουν κανονικά την άδεια τους.
aris 1943 έγραψε:Γιατι μα χαρα ηταν και δουλεια υπηρχε και λευτα υπηρχαν οχι οπως σημερα που δεν υπαρχει τιποτα! Αν και στρατιωικη κυβερνηση να εβγαινε δεν θα ηταν οπως τοτε δυστηως τοτες ειχει πολλα καλα
Ειμαι κατα της χουντας, αν και ο παππους μου που ζουσε επι Γεωργιου Παπαδοπουλου θυμαμαι που μου ελεγε πως τοτε του αρεσε γιατι ολα δουλευαν συρμα και δεν σκεφτοσουν ουτε καν το ενδεχομενο να διαπραξεις το παραμικρο γιατι μετα ειχες να κανει με τους τραγικα εξωφρενικους νομους που ειχαν θεσπισει. Οι δημοσιοι υπαλληλοι ηταν ολοι σουζα και η εξυπηρετηση γινοταν στο αψε σβησε... Αλλα μην λεμε κιολας πως εχουμε τωρα δημοκρατια... Το βιντεακι με τον μπαλτακο ολοι το γνωριζουμε που βαλαν φυλακη ολοι την χρυση αυγη επειδη τους εκοβε απο το να εχουν προβαδισμα απο τον συριζα οπως ανεφερε ο μπαλτακος, και περναν τηλεφωνα ανακριτες και δικαστες για να καλυψουν την βρωμια τους οτι ταχα μου ειναι τρομοκρατικη οργανωση και Απειλουμαστε απο αυτους. Παρολα αυτα το γελοιο της υποθεσης ειναι που οταν ρωταω συμφοιτητες μου να μου πουν την γνωμη τους περι χρυση αυγη μου λενε ολοι πως ειναι τρομοκρατικη οργανωση, βλεπουμε λοιπον ποσο επηρεαζουν τα μεσα μαζικης ενημερωσης και οι δημοσιογραφοι στους ανθρωπους που δεν εχουν αποψη, για καποιοι βλεπουν τους δημοσιγραφους και γελανε για της τοσο φανερες πολιτιτκες προπαγανδες που δημιουργουν και δυστυχως καποιοι Αλλοι Τα χαφτουν σαν σφουγγαρια, δεν υποστηριζω ουτε συμφωνω με την χρυση αυγη αλλα αυτο που εγινε και που γινεται ειναι αντιδημοκρατικο...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Δεν σας κάνει λίγο εντύπωση που σε καμία εκπομπή ή συνέντευξη δεν έχουν ρωτήσει το συριζα για τα θέματα του στρατού; Έχουν επικεντρωθεί στο τι θα γίνει με τις τράπεζες και την τρόικα και έχουν αφήσει στην άκρη ένα σωρό άλλα θέματα που ο συριζα έχει πολύ καιρό να εκφράσει άποψη...
cuervo έγραψε:Ο συριζα θα κανει την θητεια μεγαλυτερη, μην ελπιζεις σε κατσργησεις θητειας, προστιμων κτλπ.
Ναι, σίγουρα. Θα κάνει το χατίρι των στρατιωτικών νομίζεις και θα τα βάλει με όλο τον κόσμο που τον ακολουθεί και τις παρατάξεις του. Ο συριζα αν δει είχε τα άλλα κόμματα και τις γνωστές τους αντιδράσεις, θα καταργούσε εντελώς το στρατό φίλε μου, όπως θέλει να κάνει και με την αστυνομία. Μην κοιτάς που δεν τα φωνάζει τώρα για να μην χάσει ψήφους. Αυτή είναι η ιδεολογία του. Κάπου κάνεις λάθος μάλλον. Εκτός αν μπερδεύεις το συριζα με τους ανελ...