Αθλητικές Δοκιμασίες Υπαξιωματικών Λιμενικού 2014

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από 317ρης »

Πολλα λεγανε καποιοι... Λιγη σημασια εχει. Καπου σεπτεμβρη βλεπω να τελειωνουν τα γραπτα... Επειδη ειναι μεγαλος ο ογκος των συμμετεχοντων.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Greek_Army »

Που κολλάνε τα γραπτά με τις αθλητικές δοκιμασίες αγαπητέ; Θα τρέχετε με τα βιβλία στο χέρι; Με το ζόρι να απαντάτε, τι σας φταίει το κακόμοιρο το θεματάκι, έχετε την φαγούρα ορισμένοι, απάντησε ένας κάτι άκυρο από πίσω και οι υπόλοιποι, να του μοιάσετε Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Τελικά έχω την εντύπωση ότι τα 1000 μέτρα είναι το πιο δύσκολο αγώνισμα... Ενώ αντέχω γενικά, δε μπορώ να αντέξω τον πόνο στα πόδια μου μετά τα πρώτα 500 μέτρα... Πάντως το μήκος δεν είναι καθόλου δύσκολο, απλά θέλει τεχνική...
ntina145
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ntina145 »

giorgospcline για μας τις γυναικες νομιζω και τα δυο ειναι τα πιο δυσκολα. Θελει πολλες πολλες προπονησεις. Μην σου πω το μηκος υπερτερει κιολας απο αποψη δυσκολιας. Εσυ μετρας βηματα στο μηκος;
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Όχι δε μετράω βήματα... Έχω κορδέλα μετρήματος... Στο μήκος έφτασα το στόχο χωρίς προετοιμασία... Απλά το χιλιάρι δεν το μπορώ με τίποτα ακόμα... Στα 4,5 λεπτά εγώ κάνω 850 μέτρα το μέγιστο μέχρι τώρα...
nikh
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από nikh »

Γιωργο δωστα ολα μπορεις!
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Να 'σαι καλά... Καλή επιτυχία και σε σένα!
Άβαταρ μέλους
amomos2
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από amomos2 »

Κανα νεο ποτε θα δωσουμε αθληματα?
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Λογικά θα ξεκινήσουμε με κολύμβηση την εβδομάδα 4-8 Αυγούστου... Ελπίζω να μην το καθυστερήσουν πολύ
μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από μαριάννα »

Απορία: Αν κάποιος τραυματιστεί την ώρα που δίνουμε αθλήματα, αν για παράδειγμα στραμπουλίξει το πόδι του στο μήκος, μετά πώς θα συνεχίσει στα επόμενα αγωνίσματα; Θα τον δικαιολογήσουν να έρθει κάποια άλλη μέρα ή κόβεται αφού ουσιαστικά δεν μπορεί να πάρει μέρος στα επόμενα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Greek_Army »

Η προκήρυξη αναφέρει τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ενημέρωση μηνύματος 22/07/2014 ένα ανώνυμο μέλος έστειλε ένα μηνύματα για τα αθλήματα, σβήστηκε καταλάθος, αν μπορεί ας το ξαναστείλει.
Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Nikos_pro »

Giorgospcline έγραψε:Όχι δε μετράω βήματα... Έχω κορδέλα μετρήματος... Στο μήκος έφτασα το στόχο χωρίς προετοιμασία... Απλά το χιλιάρι δεν το μπορώ με τίποτα ακόμα... Στα 4,5 λεπτά εγώ κάνω 850 μέτρα το μέγιστο μέχρι τώρα...

Εισαι γενικα βαρυς ή απλα δεν εχεις καλη φυσικη κατασταση;4 μισι λεπτα για σωματα ασφαλειας ειναι παρα πολυ καλα οπως και τα 2 λεπτα στο κολυμπι. Τυχεροι ειμαστε!!

Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Nikos_pro έγραψε:Εισαι γενικα βαρυς ή απλα δεν εχεις καλη φυσικη κατασταση;4 μισι λεπτα για σωματα ασφαλειας ειναι παρα πολυ καλα οπως και τα 2 λεπτα στο κολυμπι. Τυχεροι ειμαστε!

δεν είμαι βαρύς, απλά δεν έχω αντοχή για ένα χιλιόμετρο στα 4,5 λεπτά, όπως και πολλοί άλλοι... Εντάξει πιστεύω θα το βγάλω όμως, αν και είναι δύσκολη δοκιμασία και πιστεύω θα κοπούν πολλοί.

Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Vardou »

μαριάννα έγραψε:Απορία: Αν κάποιος τραυματιστεί την ώρα που δίνουμε αθλήματα, αν για παράδειγμα στραμπουλίξει το πόδι του στο μήκος, μετά πώς θα συνεχίσει στα επόμενα αγωνίσματα; Θα τον δικαιολογήσουν να έρθει κάποια άλλη μέρα ή κόβεται αφού ουσιαστικά δεν μπορεί να πάρει μέρος στα επόμενα;
Κόβεται κανονικά. Εκτός αν το μέσο είναι δυνατό και τον δεις στα γραπτά.Εικόνα Και οτιδήποτε ενστάσεις και τέτοια, τζάμπα κόπος και λεφτά. Είδαμε και πέρσι τι έγινε! ... Τίποτα... Εικόνα

Giorgospcline έγραψε:
Nikos_pro έγραψε:Εισαι γενικα βαρυς ή απλα δεν εχεις καλη φυσικη κατασταση;4 μισι λεπτα για σωματα ασφαλειας ειναι παρα πολυ καλα οπως και τα 2 λεπτα στο κολυμπι. Τυχεροι ειμαστε!

δεν είμαι βαρύς, απλά δεν έχω αντοχή για ένα χιλιόμετρο στα 4,5 λεπτά, όπως και πολλοί άλλοι... Εντάξει πιστεύω θα το βγάλω όμως, αν και είναι δύσκολη δοκιμασία και πιστεύω θα κοπούν πολλοί.

Το όριο για το κολύμπι ειδικά, είναι της πλάκας! Προλαβαίνεις να κάνεις και ψαροντούφεκο!ΕικόναΕικόνα

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
helen

Δημοσίευση από helen »

Οι κοπέλες ανησυχούν για το 1000αρι και για το μήκος. Η σφαίρα δεν σας φαίνεται δύσκολη?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες