Αθλητικές Δοκιμασίες Υπαξιωματικών Λιμενικού 2014
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 67
Πολλα λεγανε καποιοι... Λιγη σημασια εχει. Καπου σεπτεμβρη βλεπω να τελειωνουν τα γραπτα... Επειδη ειναι μεγαλος ο ογκος των συμμετεχοντων.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 18
Που κολλάνε τα γραπτά με τις αθλητικές δοκιμασίες αγαπητέ; Θα τρέχετε με τα βιβλία στο χέρι; Με το ζόρι να απαντάτε, τι σας φταίει το κακόμοιρο το θεματάκι, έχετε την φαγούρα ορισμένοι, απάντησε ένας κάτι άκυρο από πίσω και οι υπόλοιποι, να του μοιάσετε 

- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 41
Τελικά έχω την εντύπωση ότι τα 1000 μέτρα είναι το πιο δύσκολο αγώνισμα... Ενώ αντέχω γενικά, δε μπορώ να αντέξω τον πόνο στα πόδια μου μετά τα πρώτα 500 μέτρα... Πάντως το μήκος δεν είναι καθόλου δύσκολο, απλά θέλει τεχνική...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
giorgospcline για μας τις γυναικες νομιζω και τα δυο ειναι τα πιο δυσκολα. Θελει πολλες πολλες προπονησεις. Μην σου πω το μηκος υπερτερει κιολας απο αποψη δυσκολιας. Εσυ μετρας βηματα στο μηκος;
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Όχι δε μετράω βήματα... Έχω κορδέλα μετρήματος... Στο μήκος έφτασα το στόχο χωρίς προετοιμασία... Απλά το χιλιάρι δεν το μπορώ με τίποτα ακόμα... Στα 4,5 λεπτά εγώ κάνω 850 μέτρα το μέγιστο μέχρι τώρα...
Γιωργο δωστα ολα μπορεις!
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Να 'σαι καλά... Καλή επιτυχία και σε σένα!
Κανα νεο ποτε θα δωσουμε αθληματα?
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Λογικά θα ξεκινήσουμε με κολύμβηση την εβδομάδα 4-8 Αυγούστου... Ελπίζω να μην το καθυστερήσουν πολύ
Απορία: Αν κάποιος τραυματιστεί την ώρα που δίνουμε αθλήματα, αν για παράδειγμα στραμπουλίξει το πόδι του στο μήκος, μετά πώς θα συνεχίσει στα επόμενα αγωνίσματα; Θα τον δικαιολογήσουν να έρθει κάποια άλλη μέρα ή κόβεται αφού ουσιαστικά δεν μπορεί να πάρει μέρος στα επόμενα?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 18
Η προκήρυξη αναφέρει τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Ενημέρωση μηνύματος 22/07/2014 ένα ανώνυμο μέλος έστειλε ένα μηνύματα για τα αθλήματα, σβήστηκε καταλάθος, αν μπορεί ας το ξαναστείλει.
Ενημέρωση μηνύματος 22/07/2014 ένα ανώνυμο μέλος έστειλε ένα μηνύματα για τα αθλήματα, σβήστηκε καταλάθος, αν μπορεί ας το ξαναστείλει.
Giorgospcline έγραψε:Όχι δε μετράω βήματα... Έχω κορδέλα μετρήματος... Στο μήκος έφτασα το στόχο χωρίς προετοιμασία... Απλά το χιλιάρι δεν το μπορώ με τίποτα ακόμα... Στα 4,5 λεπτά εγώ κάνω 850 μέτρα το μέγιστο μέχρι τώρα...
Εισαι γενικα βαρυς ή απλα δεν εχεις καλη φυσικη κατασταση;4 μισι λεπτα για σωματα ασφαλειας ειναι παρα πολυ καλα οπως και τα 2 λεπτα στο κολυμπι. Τυχεροι ειμαστε!!
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
δεν είμαι βαρύς, απλά δεν έχω αντοχή για ένα χιλιόμετρο στα 4,5 λεπτά, όπως και πολλοί άλλοι... Εντάξει πιστεύω θα το βγάλω όμως, αν και είναι δύσκολη δοκιμασία και πιστεύω θα κοπούν πολλοί.Nikos_pro έγραψε:Εισαι γενικα βαρυς ή απλα δεν εχεις καλη φυσικη κατασταση;4 μισι λεπτα για σωματα ασφαλειας ειναι παρα πολυ καλα οπως και τα 2 λεπτα στο κολυμπι. Τυχεροι ειμαστε!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Κόβεται κανονικά. Εκτός αν το μέσο είναι δυνατό και τον δεις στα γραπτά.μαριάννα έγραψε:Απορία: Αν κάποιος τραυματιστεί την ώρα που δίνουμε αθλήματα, αν για παράδειγμα στραμπουλίξει το πόδι του στο μήκος, μετά πώς θα συνεχίσει στα επόμενα αγωνίσματα; Θα τον δικαιολογήσουν να έρθει κάποια άλλη μέρα ή κόβεται αφού ουσιαστικά δεν μπορεί να πάρει μέρος στα επόμενα;

Το όριο για το κολύμπι ειδικά, είναι της πλάκας! Προλαβαίνεις να κάνεις και ψαροντούφεκο!Giorgospcline έγραψε:δεν είμαι βαρύς, απλά δεν έχω αντοχή για ένα χιλιόμετρο στα 4,5 λεπτά, όπως και πολλοί άλλοι... Εντάξει πιστεύω θα το βγάλω όμως, αν και είναι δύσκολη δοκιμασία και πιστεύω θα κοπούν πολλοί.Nikos_pro έγραψε:Εισαι γενικα βαρυς ή απλα δεν εχεις καλη φυσικη κατασταση;4 μισι λεπτα για σωματα ασφαλειας ειναι παρα πολυ καλα οπως και τα 2 λεπτα στο κολυμπι. Τυχεροι ειμαστε!

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Οι κοπέλες ανησυχούν για το 1000αρι και για το μήκος. Η σφαίρα δεν σας φαίνεται δύσκολη?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες