Ιατρικές Εξετάσεις Υπαξιωματικών ΛΣ (2014)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 22
Παιδιά, απλά μία φωτογραφία χρειάζεται στις εξετάσεις. Οι γνωματεύσεις δεν θέλουν.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Εγω ως γνωματευση πηρα ενα Πιστοποιητικο Υγειας (ετσι ελεγε πανω ο τιτλος) και θα παω στον γιατρο να μου βαλει φωτο και μια σφραγιδα πανω... Γιατι κανεις δεν ξερει σιγουρα να μας πει.
-
Λοιπόν παιδιά, το απλοποιώ όσο δεν πάει. Τα δεδομένα μας είναι 3 φωτογραφίες. Έχουμε:1)ακτινογραφία με φωτογραφία πάνω και σφραγίδα, και την γνωμάτευση οτι είσαι υγιής,2)ηλεκτροκαρδιογράφημα με φωτογραφία, σφραγίδα πάνω και τη γνωμάτευση ή πάνω στο γραφημα ή χώρια, όπως το κάνει ο καθένας, οτι μπορείς να συμμετέχεις σε αθλητικές δοκιμασίες και 3)εξετάσεις αίματος με φωτογραφία και σφραγίδα πάνω απο παθολόγο και την γνωμάτευσή του.-
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 21
Ότι θέλετε και βγάζετε απ το μυαλό σας λέτε πάλι... Τη στιγμή που η προκήρυξη δεν ξεκαθαρίζει που απαιτείται φωτογραφία δε μπορείτε να λέτε ότι χρειαζεται σε ένα χαρτί και σε ένα άλλο δε χρειάζεται... Κάντε ότι θέλετε για τον εαυτό σας, μη λέτε τι να κάνουν οι άλλοι... !
Πάρα πολύ ωραία σε ευχαριστούμε vardoy, παιδιά να κάνω μια ερώτηση γτ πήγατε πριν τον πίνακα των συμμετεχόντων?
-
Είχα δώσει πέρσι και ξέρω.Giorgospcline έγραψε:Ότι θέλετε και βγάζετε απ το μυαλό σας λέτε πάλι... Τη στιγμή που η προκήρυξη δεν ξεκαθαρίζει που απαιτείται φωτογραφία δε μπορείτε να λέτε ότι χρειαζεται σε ένα χαρτί και σε ένα άλλο δε χρειάζεται... Κάντε ότι θέλετε για τον εαυτό σας, μη λέτε τι να κάνουν οι άλλοι... !
-
Εγώ προσωπικά για να μην τρέχω τελευταία στιγμή σαν το Βέγγο... :Pnikh έγραψε:Πάρα πολύ ωραία σε ευχαριστούμε vardoy, παιδιά να κάνω μια ερώτηση γτ πήγατε πριν τον πίνακα των συμμετεχόντων;
Είχες δώσει στους αξιωμ την ετρεξαν πολυ περυσι λες κ φετος ετσι;
εγώ έκανα τις εξετάσεις την προηγούμενη εβδομάδα και για το καρδιογράφημα δε μου έδωσε ξεχωριστή γνωμάτευση, αλλά στο πίσω μέρος έγραψε ότι μπορώ να συμμετάσχω σε αγωνίσματα, έβαλε υπογραφές και σφραγίδα.. με καλύπτει αυτό ή θέλει ξεχωριστή γνωμάτευση;
Καποιος Είπε παραπανω οτι δεν κρατανε την ακτινογραφια. Αυτο ισχυει vardou (μια και εδωσες και περισι) ; αν δεν την κρατανε τι νοημα έχει πανω της η φοτο; Θα κρατησουν την γνωματευση χωρις φοτο;
Κριος πρεπει ναχεις και φωτογραφια μα τη σφραγιδα του πανω!
ξέχασα να το αναφέρω, έχει και φωτογραφία με σφραγίδα, απλά δε μου το έχει δώσει σε ξεχωριστό χαρτί αλλά στο πίσω μέρος του καρδιογραφήματος.. θα έχω πρόβλημα; ευχαριστώ για την απάντηση..
-
Ναι, αυτό ακριβώς. Τζάμπα πάει η φώτο μετά.chris έγραψε:Καποιος Είπε παραπανω οτι δεν κρατανε την ακτινογραφια. Αυτο ισχυει vardou (μια και εδωσες και περισι) ;αν δεν την κρατανε τι νοημα έχει πανω της η φοτο; Θα κρατησουν την γνωματευση χωρις φοτο;
Πηρα τηλεφωνο να τους ρωτησω που πρεπει να εχω αυτες τις πολυσυζητημενες φωτο σχετικα με τις ιατρικες εξετασεις και μου απαντησε ενας αξιωματικος ειναι στην δικη σας κριση και ευθυνη να βαλετε οπου νομιζετε εγω δεν μπορω να σας πω, καντε ο, τι νομιζετε. Αυτο πηρα ως απαντηση.
Αφου τους εχετε πρηξει στα τηλεφωνα για απλα πραγματα. Δικαιολογημενη η απαντηση του.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες